Kinder kääretorttu. Juustokakkukääretorttu yhdistää kaksi klassikkoa: kääretortun ja juustokakun

Unelmainen kääretorttu

Kinder kääretorttu

Suklaana käytettiin Pandan maitosuklaata ja pinnalle heiteltiin valkosuklaahippuja koristeeksi. Tuosta vaalean ja ruskean kerroksen yhdistelmästä voi ammentaa ideaa myös leivontaan. Itse vedin palettiveitsellä aina leveän suklaaraidan yhdellä vetäisyllä paikalleen. Sekoita lopuksi risoton joukkoon sitruunamehu ja hieno sitruunankuoriraaste. After making them all there is left is to follow the folding guidelines and you are all set. It is creative, easy to learn and for many a welcome change from the dreary work routine.

Next

Pienet herkkusuut: Kinder Bueno

Kinder kääretorttu

Paloinakin voi silti pakastaa, ei ole mitään estettä. I believe a lot of Design-Peak readers got pretty good in following the instructions by looking at video guidelines. Juuri noiden pienten herkkusuiden syntymäpäiväleipomiset sytyttivät aikoinaan kipinän uusien herkullisten reseptien löytämiseen ja sillä tiellä ollaan edelleen. Kinder kääretorttu Hieman ehdimme pääsiäislomalla pihahommiakin tehdä. Täytä kääretorttu ja rullaa se leivinpaperin avulla. Sekoita suklaasulan joukkoon huoneenlämpöinen voi.

Next

Oma koti onnenpesä: huhtikuuta 2019

Kinder kääretorttu

Irrota paistopaperi, mutta jätä se kakkulevyn päälle. Hieman arvailuksi menee, pitäisi melkein itse testata. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan ja anna pehmetä noin 5 minuuttia. Taikinan tein puolet isompana ja se oli just hyvä. Lisää rahkaan sokeri ja sekoita kermavaahdon joukkoon. Piirakkapohja oli helppo tehdä: kuiviin aineisiin lisättiin kattilassa kiehautettu kuuma vesi ja voi, jonka jälkeen munat lisättiin yksitellen, lastalla sekoitellen.

Next

Paperivuoka: huhtikuuta 2019

Kinder kääretorttu

Kinder-leivoksista minulle vihjaisi ohjetta testannut pojan Ulla-anoppi, jonka mielestä leivokset olivat todella hyviä. Kommentteja sekä ideoita saa jättää ja luenkin niitä mielelläni. Omassa uunissani pohja oli kypsä 30 minuutissa. Nalle: Tässä nyt ei varsinaisesti sitä kinderiä ole, mikä kiva asia itselle kun laktoosia ei siedä niin pääsee nauttimaan lakttoositoomana versiona tätä. Koristelin tortut keltaisella candy meltsillä ja keltaiseksi värjätyllä kermavaahdolla. Paista 175 asteessa keskitasolla noin 20 minuuttia kauniin ruskeaksi. Lisää risottoriisi kasariin ja sekoittele pari minuuttia.

Next

Jasmiina Hoo: Kinder

Kinder kääretorttu

Täytteet tein kaksinkertaisina ja hyvä, että tein, koska varsinkin yhtään vähemmän suklaakuorrutetta olisi ollut liian vähän. Yhdistä jauhot, leivinjauhe ja kaneli. Kinderkääretorttu Kyllähän tämä hyvää on. Minulla on ollut puoli vuottakin pakastimessa ja oli ihan hyviä sulatettuina : Olisi kiva tutustua sivujeni lukijaan. Rouhi kääretortun pintaan valkosuklaata ja koristele minimunilla.

Next

Paperivuoka: Kinder

Kinder kääretorttu

Kun kaikki kerrokset ovat varmasti jäähtyneet, kuorisin reunat pois. Laita kakku jääkaappiin hetkeksi noin 1 h jähmettymään. Kun suklaat olivat sopivasti asettuneet, koko piirakka leikattiin neliönmuotoisiksi leivoksiksi. Leikkaa maitosuklaa rouheeksi ja sekoita taikinaan. Eihän se leikkaaminen siinä niinkään työlästä ole, mutta se oksien kerääminen! Palastele kylmä voi, lisää se ja sokeri monitoimikoneen kulhoon. Kinder-leivoksia on tehty myös gluteenittomana ja onnistuvat hienosti myös gluteenittomilla jauhoilla.

Next