Kino drammen. Safran

KinoCity

Kino drammen

Den kan også inneholde korte innslag med kraftige lyd og bildeeffekter. Drammen kino tilbyr også aktuelle polske, litauiske, tyrkiske og Bollywood filmer. Å ta førerkort koster en del penger og vårt mål er at du skal få maksimalt utbytte av pengene du bruker. Egmont står bak ukeblad, magasiner, tegneserier, bøker, film, tv-programmer, undervisningsmaterialer, spill, innhold til mobile tjenester og elektronisk underholdning. Sal 4 har egen sofaseter for 2 på bakerste benk i tillegg til recliner rad også. Vi er to dyktige kjørelærere som ønsker deg velkommen til et motiverende, inkluderende og trygt læremiljø.

Next

Drammen kino

Kino drammen

For oss er sikkerhet, kommunikasjon og kvalitet viktig. Be Driver Trafikkskole tilbyr Trafikalt Grunnkurs, samt opplæring til førerkort B manuell og automat og A. A - tillatt for alle Filmer som er tillatt for alle skal ha et rolig, lett og hyggelig uttrykk. Opera- og ballettbilletter kan byttes inntil 24 timer før forestillingsstart, etter dette byttes ikke billettene. Nordisk Film Kino har ikke lov til å slippe inn barn på visningene som er under aldersgrensen satt av Medietilsynet da dette kan føre til at vi mister konsesjonen. Kinoens publikumsareal og foajè ble totalrenovert høsten 2019.

Next

KinoCity

Kino drammen

Drammen kino jobber aktivt og daglig med å sikre kvalitet i gjesteopplevelsene i tillegg til å tilby et variert kinoprogram med hovedvekt på barn og familiefilm. Derfor skal du ta hensyn til barnets modenhet og tålegrense når du velger å ta med deg noen som er yngre enn aldersgrensen. Som elev skal du føle deg ivaretatt hele perioden du er hos oss og vi setter stor pris på åpen kommunikasjon hele veien. Bytting må gjøres senest 20 min før den kjøpte forestillingen starter. Hos oss får du kvalitetsopplæring til en konkurransedyktig pris. Hvis du ønsker å se en forestilling lengre frem i tid, og dette ikke ligger på nettsiden, er ofte dette grunnen.

Next

KinoCity

Kino drammen

Dette gjenspeiles i alle ledd i tilberedelsene. KinoCity har et årlig besøk på ca 350. . Har du kjøpt billetter til en av våre kinoer utenfor Oslo, byttes billettene på den kinoen du har kjøpt til. Skaper og formidler fortellinger som spenner fra trykk til plasmaskjerm, fra underholdning til undervisning, fra finkultur til folkelighet. Nytt kinoprogram ligger klart hver tirsdag ettermiddag, og gjelder fra førstkommende fredag frem til torsdag uken etter.

Next

Kinocity Drammen

Kino drammen

Safran Indisk restaurant tilbyr en helhetlig kulinarisk matopplevelse for gjestene våre. They performed generation-spanning songs that have defined a genre in front of a sold-out arena and, in exclusive new interviews, the band themselves tell it how they lived it. Egmont er en av Skandinavias førende mediekonserner. After half a century, this is your chance to hear the final word from the greatest metal band of all time. Kinoen, som eies av Nordisk film og Drammen kommune, ble etablert i Drammen 30 november 2001.

Next

Fosnavåg konserthus

Kino drammen

Nordisk Film Biografer, er eid av Egmont. For aldersgrensene 9, 12 og 15 kan du ta med barn som er inntil tre år yngre. Selv om du for eksempel kan ta med en 6-åring på en film med 9-årsgrense er det ikke sikkert filmen passer nettopp for ditt barn. Kortvarige og lite nærgående voldsinnslag kan også få 9-årsgrense. Hovedsalen sal 1 med plass til 340 gjester har egen, eksklusiv rad med elektriske reclinere i skinn med mobilladning.

Next

KinoCity

Kino drammen

Skrekkfilmer, filmer med drap eller detaljerte seksuelle skildringer får normalt 15-årsgrense. Når du skal ta med barn som er yngre enn aldersgrensen på kino: Barn og unge er ulike. Skal du på , går spedbarn gratis opp til 1 år. Skildringer av grov seksualisert vold gir normalt også 18-årsgrense. Filmer som Medietilsynet ikke har vurdert må vises med en 18-årsgrense på kino.

Next

Trafikkskole & Kjøreskole sentralt i Drammen

Kino drammen

KinoCity i Drammen er en topp moderne heldigital kino med 6 saler med plass til 925 gjester. Man kan ikke bytte billetter via telefon eller epost. Nordisk Film Biografer er Danmarks største kinokjede og den største kinoaktøren i Norge og Danmark, hvor det gjennomsnittlig selges ca. Nordisk Film Biografer har i alt 565 ansatte. Kinocity tilbyr gavekort, babykino, seniorkino, bursdagskino, skolekino, glimrende kinooverføringer av ballett, opera og konserter samt utleie av lokaler for kurs og konferanser. Dette gjøres ved fysisk oppmøte på den kinoen billettene er kjøpt til, i kinoens åpningstid.

Next