Kotikatu. Kotikatu

Traaginen tapaturma ajoi Kotikatu

Kotikatu

Ainoastaan kustantajansa luona palaverissa ollut Maija ei ehdi näkemään Perttiä ennen leikkausta. Söderin ilo työpaikasta katkeaa, kun hän kuulee katoamisesta. Jotunin niukka tyyli ja taitava dialogi ovat myös taipuneet radiodraamaksi. Kun vauhti on hidas, niin siinä päivä hurahtaa. . Pertti ei tiedä mitä haluaa ja Eeva joutuu huomaamaan että Karin menestyy.

Next

Kunnes kuolema heidät erottaa

Kotikatu

Teemu tajuaa Aleksin olevan hänestä huolissaan. Aarnio tekee kotietsintöjä ja Maija saa Maurista uskotun. Maijan ja Maurin ystävyys syvenee. Mimmi ja Teemu ovat onnellisempia kuin koskaan aikaisemmin. Hanneksen on selvitettävä menneisyytensä, jotta oppisi tuntemaan itsensä. Hannes ja Karin muistelevat kiihkeää nuoruuttaan Datsun 100 A:n ahtaudessa. Tänään en voi luokses tulla 23.

Next

kotikatu

Kotikatu

Anjan palkka nousee ja Eeva saa gradustaan yllättävää palautetta, mutta Pertti ei tajua vaimonsa menestystä. Aloittaessaan puheensa hän hylkäsi puhujakorokkeen ja seisoi keskellä lavaa. Onneksi Ruotsissa kaikki on paremmin. Partaveitsen terä hiotaan kirjastossa, mutta onko paikka oikea? Kotikatu is the longest running drama series on Finnish television. Samaan aikaan naapuriin Mäkimaille on saapunut yllättävä kutsu itsenäisyyspäivän juhlaan presidentinlinnaan.

Next

Kesäkatu

Kotikatu

Nalle aiheuttaa edelleen huolta Mimmille ja Teemulle. Eeva hurmaantuu vauvasta niin täysin, että Lauran on vaikea sulattaa asiaa. Pertti ymmärtää Jarkon ongelmat ja ottaa mielellään isoisän roolin. Ovatko Mäkimaat ja Luotolat sinulle tuttuja? On jouluaamu eikä Joulu ole entisensä. Maija joutuu vastaamaan julkisuudessa kysymyksiin ikääntyvän naisen seksuaalisuudesta.

Next

Kotikatu

Kotikatu

Mauri on järjestänyt yllätyksen Onnille, mutta vielä suurempi on tulossa. Eevan Lena Meriläinen on vaikea enää nähdä toimivaa parisuhdetta Pertin Jukka Puotila kanssa. Ikävä ajaa Anjan Lappeenrannasta Helsinkiin. Seija ja Teemu nostavat kissan pöydälle, ja Karin ja Hannes ovat eri mieltä Ninnin mallisopimuksesta. Puhelinpäivystys on avoinna arkisin klo 9 - 17. Taas kaikki kauniit muistot 25. Söderin perheellä on tiedossa hauska kesä Ranskassa.

Next

Kotikatu Oy

Kotikatu

Stinde kertoo Hessulle suunnitelmansa Mirjan suhteen. Pertin viimeinen toivo on astumassa sisään myös. Aarnio kulkee kohti itsetuhoa, mutta Tuuli uskoo ettei Aarnio ole mikään paha mies. Yhtiön toimitusjohtaja on Jussi Mikael Niemelä. Luotoloilla harkitaan asuntokauppaa ja sen laineet ulottuvat Mäkimaille ja Södereille asti. Janne ja Pirkko lähtevät Afrikkaan, vaikka varsinkaan Pertti ei voi sitä hyväksyä.

Next