Kristillan kartano. Kristilla

Juhlatilat ja catering

Kristillan kartano

Lisäksi Kristillan pihatien varrella on kaksi tilavaa parkkipaikkaa. Tunnelmallisessa kodassa on mukava jatkaa illanviettoa pidempäänkin. Häät-media yrityksille Haluatko mainostaa Häät-kanavissa? Häät-blogiyhteisö Blogiyhteisömme bloggaajat toimivat omilla julkaisualustoillaan itsenäisesti ja persoonallisesti. Sisäliikunnassa maksimiryhmäkoko on noin 20 henkilöä — ulkona jopa 70-100 hengen porukan pyörittäminen on mahdollista. Saunan pitkille lauteille mahtuu parikymmentä henkeä nauttimaan pehmeistä löylyistä ja laiturilta pääsee pulahtamaan Näsijärven aaltoihin. Myös vesijuoksijoille on oma lyhyempi ratansa ja heidän lähtönsä on kello 15. Rannassa on myös kota, jossa makkarat paistuvat tai grilliherkut valmistuvat.

Next

Häävalokuvaaja

Kristillan kartano

Laajasta yhteistyöverkostostamme löytyy paljon vaihtoehtoja! Liikunnallisten ohjelmien lisäksi kysy ehdotuksia ja tarjous myös koskien esimerkiksi luennoitsijoita tai esiintyjiä kuten stand-up —koomikoita, mentalisteja tai artisteja ja bändejä. Kristillan kartano Kristillan kartanon juhla- ja kokouspaikka sijaitsee Tampereella Kaukajärven rannalla vain 6 km Tampereen keskustasta. Kaukajärven yliuinti on hyvän mielen tapahtuma puhtaan järven puolesta. Tunnelmallisessa kodassa on mukava jatkaa iltaa. Samoin yritysten asiakas- ja henkilöstötilaisuudet, kokoukset ja palaverit sekä tyky- tai tyhy- ja muut virkistyspäivät onnistuvat hyvin Rusthollin tiloissa ja sen pihapiirissä toteutettavaksi.

Next

Yhteydenotto

Kristillan kartano

Rustholli Rustholli soveltuu hyvin perhejuhlien ja erilaisten tilaisuuksien viettopaikaksi. Hauskalla tempauksella halutaan osoittaa, miten upea luontoparatiisi Kaukajärvi on ja muistuttaa samalla ympäristönsuojelun tärkeydestä. Viihtyisässä takkatuvassa voi myös kokoustaa pitkän pöydän äärellä. Kristillan kartanomiljööseen kuuluvat vanha kartanorakennus ja suuri puistomainen puutarha. Ohjelmapalvelut Kristillassa onnistuvat loistavasti sisä- ja ulkoliikunta — niin kesä- kuin myös talviaikaan. Uintimatka on yhteensä noin 1,6 kilometriä ja uimareiden yhteislähtö tapahtuu kello 15.

Next

Rustholli

Kristillan kartano

Uintimaksu on 10 euroa ja sisältää saunan, uimalakin ja mitalin. Miltä kuulostaisi talviaikaan kokouspäivän päätteeksi esimerkiksi —ohjelmapaketti, tauolla kuumat mehut tai glögit ja toisena ohjelmaosuutena Hyvää Oloa Venytellen —ryhmäliikuntatunti tai Selätä Selkäsi —hyvinvointitunti. Kristillan rannassa on saunarakennus, jonka yhteydessä on tilava kota ja kylpytynnyri. Hääpaikkana Rustholli on erittäin suosittu. Ohjelmapalvelut Rusthollissa onnistuvat isommankin porukan tapahtumat; jopa 200 henkilöön saakka! Rustholli sijaitsee kauniilla paikalla Näsijärven rannalla, 12 km päässä Tampereen keskustasta Olkahisissa ja omalla a utolla tuleville asiakkaille löytyy tilava pysäköintipaikka. Kauttamme onnistuvat myös ruokailu- ja kokoustilaisuuksien järjestelyt. Siellä lauletaan karaokea, ajetaan Suomen rallipätkillä kilpaa ajosimulaattorilla, pelataan Casinossa korttia ja viihdytään yhdessä.

Next

Häävalokuvaaja

Kristillan kartano

Spesiaaleista ohjelmanumeroista on jäänyt mieleeni taikuri, joka hämmästytti myös aikuiset sekä loppuillan salakapakka, josta löytyi mitä huikeimpia vempeleitä aina ajosimulaattorista pokeripöytään. Tunnelmallinen rantasauna, uintimahdollisuus ja kota Kristillan pihapiirissä Kaukajärven rannassa on kartanon sauna ja viihtyisä 20 hengen takkatupa. Siitä sitten saunomaan ja päivän kruunaajana maistuva päivällinen. Tilavalla ulkoterassilla asiakaspaikkoja on 100 ja pubiin mahtuu 40 henkilöä. Vesijuoksijoille on oma lyhempi ratansa. Häät, syntymäpäivät, muistotilaisuudet ja muut perheen merkkipäivät onnistuvat hyvin.

Next

Häävalokuvaaja

Kristillan kartano

Aitoa rakkautta, mutkatonta yhteisoloa sekä suuria tunteita. Tapahtuman järjestää Pelastakaa Kaukajärvi ry, jonka tarkoitus on suojella Kaukajärveä ja taata sen säilyminen puhtaana myös tuleville sukupolville. Häät-tiimi Haluaisitko sinä olla yksi kumppaneistamme? Autamme sinua löytämään oikean kokoisen ja tehokkaan mainosratkaisun Häät-lehdessä, Häät. Rannassa on myös iso kota, jossa makkarat paistuvat tai grilliherkut valmistuvat. Rusthollin päärakennuksen rokokoo-tyyliset kalusteet kruunaavat juhlasalin, josta avautuu upea järvinäköala kolmelle sivustalle. Kartanon sisätilan saliin mahtuu 60 henkilöä. Paikan päällä maksu vain käteisellä ja mieluusti tasarahalla.

Next