Laura bergsøe. Møbelrestaurering i Hørsholm Nordsjælland

Møbelrestaurering i Hørsholm Nordsjælland

Laura bergsøe

Vitrinen på væggen stammer fra en købmandsforretning, hvor den har hængt udenfor siden 1952, indtil Laura købte den. Indretningen hos Laura skifter konstant. Afslappet ro finder familien i Eero Aarnios Hanging Ball Chair. Det, der er vigtigt for mig, er, at træet fortæller en historie, som jeg i min formgivning kan fortælle videre på. Derfor har huset i dag mange vinkler. The encounter with nature reflects the complexity of handicrafts. Samtidig er det også et simpelt og praktisk hus, der er lige til at gå til.

Next

Besøg møbelsnedker Laura Bergsøe

Laura bergsøe

Møbelrestaurering i Hørsholm Nordsjælland Laura Bergsøe møbelsnedkeri har stor erfaring i restaurering af antikke møbler og møbelklassikere. Hans Wegner heller ikke kunne holde sig fra; prøv at se på hans fiskeskab på Dansk Design museum i bredgade. Gulvvasen af sort keramik er antik med originalt bambusflet. Nature quietly gives up her secrets, revealing a history for us inside. As a woodworker, it is essential for me that my work bears a humble reference to its origin; a respect for the material and its tactile presence, telling the story that makes us curious, excited, and seduced. Ordentlige materialer som træ og læder, der patinerer smukt, og som kan skabe følelser, er det eneste faste holdepunkt. Nu rummer den hendes glassamling af gamle Chr.

Next

Frontpage

Laura bergsøe

Gulvet er lavet af douglasbrædder i B-kvalitet, med masser af knaster, som hun har boret ud og erstattet med træpropper. I den kreative proces foretrækker Laura, at rummet er skrællet for andre sofaer, som kan virke forstyrren de. The exhibition examines what happens when 3 craftsmen turn nature into culture. Denne stol er håndflette med fransk rørflet, Laura Bergsøe Møbelsnedkeri varetager også alverdens flet-opgaver. Vinkler og lysindfald er gennemgående for hendes 156 m² store hus i Hørsholm, som hun selv har tegnet og bygget med hjælp fra sin eksmand, venner, familie og naboer.

Next

Nightwatch (1994)

Laura bergsøe

Hvis Kina-stolen skal overleve i mødelokalerne, skal den vedligeholdes; limninger skal efterses, eventuelle brud skal vi komme i forkøbet, og mærker efter velpudsede sko skal fjernes for at stolen vise sig fra sin bedste side. Den nye består af to madrasser, der sammen med puder og hynder kan flyttes rundt i huset og haven efter behov. Sågar gik jeg rundt på taget med firkantede rammer for at se, hvordan lyset ville strømme gennem en vinduesramme, så jeg kunne skabe den perfekte belysning. Det er med ydmyghed at jeg restaurerer og gendanner intarsia. Det primære er form, følelse og udtryk — som ændrer sig efter, hvilket træ jeg får ind i huset. Et par stykker stammer fra Lauras morfars barbersalon og er suppleret med flere stole fundet på Lauritz. Når man kender en grund, og hvordan lyset falder på den, er det, som om man allerede kender sit hus, når det er bygget.

Next

156 m² med mere end 20 træsorter

Laura bergsøe

Løbende bor hun med træ i form af reoler, borde, sofaer, som hun selv designer og prøver af for at sælge dem igen, når hun skal i gang med et nyt design. Mine træflader skal gøre os glade og nysgerrige over for tankerne bag designet og det taktile i materialet. Efter kundens valg kan vi udføre restaurering på tilbud eller efter fast timepris. Sofabordet er lavet af fugleøjepoppel fundet i Tyskland, og benene af stål er flettet med vegetabilsk garvet læder, som Laura ofte bruger på sine stel. Kommoden i cubamahogni er et arvestykke, og bakken i zebranotræ med sommerfuglesamlinger er lavet af Jacob Herman.

Next

Nightwatch (1994)

Laura bergsøe

Intarsia er et håndværk for sig selv, som bl. Her kan du finde gamle møbler, eksempelvis chatoller, til ingen penge. Arbejdet med restaurering er en fantastisk inspirerende side af møbelsnedkeriet, her er det kun fantasien der sætter grænser for, hvordan vi får det bedste ud af resterne, af det møbel vi har imellem hænderne. Jeg indretter ikke noget, for at det skal være blivende. At gå på opdagelse i de her møbler er en rejse tilbage i gamle og glemte teknikker. Vi fremstiller også nye Kina-hynder og skifter gjorde i sæde. We neither can nor should compare ourselves with the sublimity of nature.

Next