Lego filmen 2 danske stemmer. The Justice League Trailer

LEGO Filmen 2

Lego filmen 2 danske stemmer

And The Alien Invaders 2012 Big Top Scooby-Doo! De legofilm de kan bare et eller andet, som bare er enormt genialt. Med tilføjelsen af Carey er Batman-filmen oppe på seks bekræftede medlemmer af rollelisten. Men hvor referencerne styrkede den første films charme og koncept, føles det denne gang en smule billigere og påklistret. Så alt i alt er Lego filmen 2 en film en sjov, underholdene og overaskende. Med stor sandsynlighed ville undertegnende være underholdt endnu mere måske til en hammer mere? Ud over at instruere lydsidens danske skuespillere har Lars Thiesgaard selv indtalt rollen som kommissær Gordon spillet af Hector Elizondo i originaludgaven.

Next

Lego Filmen 2 anmeldelse

Lego filmen 2 danske stemmer

Alting er imidlertid ikke så super duper længere for Emmet, Lucy og alle de andre Lego-figurer, der må se deres elskede Klodsby lagt i ruiner af Duplo-væsenerne, og i stedet er henvist til at overleve i et goldt ørkenlandskab, hvor manglen på håb og fremtidsudsigter har bidt sig fast. Du betaler kun for de film, du vil se. Den er proppet med god energi, sjove metajokes og endnu flere popkultur-referencer som muligvis går over børnenes hoveder. Måske vi kom med forkerte forventninger men jeg forstod den altså ikke og forstår heller hvad disse legofilm skal til for - udover at det naturligvis er godt kommercielt for Lego. Batman, Gaffiti tøsen og de andre kammersjukker bliver taget til fange af Duplo-dronningen dansk stemme af sangerinden Shzirley og gennem det meste af filmen, er hun konstant ugennemskuelig: er hun ond eller er hun god? Så jeg tror det er blandet fra person til person, men man skal altså være klar på at nogle af tingene i filmen har man set før. I en scene bliver hovedfigurerne forfulgt af en faretruende alien-figur, der bortfører flere af hovedfigurerne.

Next

LEGO Filmen 2

Lego filmen 2 danske stemmer

The heroes of Steinstadt are again faced with the challenge of saving their hometown. Den episke kamp mellem far og søn vil sætte hans seje, men noget udisciplinerede team af moderne Ninjaer på en prøve, da de nu skal lære at styre deres egoer, og stå sammen, for at frigøre deres sande kræfter. Af Marcus Uhre Et kort Warner Brothers logo. Vi ved, hvordan det ender, selvom Batman stritter imod enhver form for bånd til andre. The Unforgettable Party 2019 Go! Der kommer jokes på jokes, og referencer til tidligere Batman film, og den flyder bare og det er hylende morsomt. And The Monster Of Mexico 2010 2015 1988 1988 1999 2012 Scooby-Doo! Wild 1999 2018 Brainchild 2015 1989 2006 Impy's Island 2008 Impy's Wonderland 2019 2007 2007 2009 Dinosaur Train 1974 Valley Of The Dinosaurs 2000 Dinosaur 2015 2017 Dinotrux Supercharged 1994 Dino Babies 2008 2007 Disney Princess Enchanted Tales - Follow Your Dreams 1987 2010 Take Two With Phineas And Ferb 1996 Brand Spanking New! Ingen af de gode hovedkarakterer kommer alvorligt til skade.

Next

Lego Filmen 2 anmeldelse

Lego filmen 2 danske stemmer

Som nævnt er moralen, at ensomhed er skidt og sammenhold bedst. Den indeholder flere scener med klassiske actionvirkemidler: eksplosioner, ødelæggelser, skyderi, slåskampe, flugtscener og farefulde missioner. Dette er mere sandt i nogle dele af filmen end andre. Der er også rigtig mange nye referencer som jeg morede mig meget over. Graffiti tøsen og Emmet er de eneste der er overbeviste om at hun hjernevasker alle med sine sukkersøde popsange der er generelt mange sange med i filmen , massage og gaver til højre og venstre. And The Legend Of The Vampire 2004 Scooby-Doo! I forsøget på at lade stjernen komme ind uden at slippe fjenderne ind, sker det, der ikke må ske — fjenden trænger ind på et splitsekund, og pludselig er de i selskab med General Sweet Mayhem, som vil have fat i den særligt udvalgte.

Next

Lego batman filmen danske stemmer — elly kommer hjem til danmark efter nogle

Lego filmen 2 danske stemmer

Popper's Penguins 2011 2015 1992 1992 2007 Pororo The Little Penguin 1981 Postman Pat 2014 Postman Pat - The Movie 1986 2010 2003 2009 The Powerpuff Girls Rule! Overraskende nok var filmen ikke nomineret i kategorien Bedste animationsfilm. Ført an af Kung Fu Master Wu, der er lige så vittig, som han er klog, må de bekæmpe den onde krigsherre Garmadon, den slemmeste fyr nogensinde, som tilfældigvis også er Lloyds far. Det vurderes derfor, at filmen ikke indeholder elementer, der vil kunne virke skræmmende på børn. Classic editor Historikk Comments Share. Så er det jo også en efterfølger og derfor får man nogle gange de samme ting i en ny film. Derudover formildes det let dramatiske indhold af en gennemgående humoristisk tone. Batman er vant til at arbejde alene, men en helt ny slags udfordringer melder sig, da han skal tage sig af drengen han ved en fejl adopterede til et velgørenhedsarrangement.

Next

LEGO® Ninjago® Filmen (DK)

Lego filmen 2 danske stemmer

Dette vil oftest kun være de første par uger efter lancering. Film För De Små 2008 Where Is Winky's Horse? Vi ved, at det er muligt at animere klodserne på levende og medrivende vis. Musikken henter ligeledes masser af point hjem, og specielt at se og høre Batman synge kærlighedsduet med Dronning Jakabli Wajavil, der godt nok står bag kidnapningen, er en sand fornøjelse. Her vil den mystiske dronning giftes med Batman, og gøre Emmets vision om Mordommedag til virkelighed. Herfra er det Emmets opgave at redde sine venner, og han bliver nødt til at være benhård og smart, for det er stærke kræfter, han er oppe imod.

Next