Lentokenttä parkki. Hinnasto

Helsinki

Lentokenttä parkki

Pura matkalaukut autosta ja pysäköi rauhassa, ilman matkalaukkujen raahausta! Lentoparkin 2 punaista bussia vievät sinut noin 5 minuutissa Helsinki-Vantaan lentokentälle, suoraan lähtöterminaalin ovelle. Liikuntarajoitteisten merkityt autopaikat sijaitsevat Aimo Park Finlandian pysäköintihallissa. Molempien hotelleiden varaukset voit tehdä helposti sivujen kautta. Jos saavut lentoaseman suunnalta tietä 138 Ilmakehä , käänny Junkersintielle viitoitus Tuusula ja n. Hilton Helsinki Airportissa on monipuolisia mahdollisuuksia yöpymiseen, olet sitten työmatkalla tai vapaa-ajan vietossa.

Next

LentoPysäköinti

Lentokenttä parkki

Matkatavarakärryjä on saatavilla lentoaseman pääoven vieressä ulkopuolella. Lentoparkki sijaitsee Tikkurilantien varrella, Helsinki-Vantaan lentoaseman kupeessa. Maksun voit suorittaa kolikoilla tai yleisimmillä luottokorteilla. Lisätietoja Finlandia-talon läheisyydestä löytyy myös muita pysäköintihalleja. Asiakasystävällisyys ja toiminnan sujuvuus näkyvät palvelujemme kaikilla osa-alueilla: punaiset bussimme ovat koko ajan ajossa, matkatavaroille on busseissa hyvin tilaa, pysäkillä olevasta kutsujärjestelmästä näkee aina bussin odotusajan ja kassahenkilömme on koko ajan paikalla — Lentoparkkia ei jätetä tyhjäksi ja vartioimattomaksi silloinkaan, kun bussimme lähtevät hakemaan tai viemään asiakkaita. Nämä aivan Helsinki-Vantaan lentoaseman lähellä sijaitsevat lentokenttähotellit tarjoavat lempeitä unia, ystävällistä palvelua ja , arvokkaita etuja.

Next

Hinnasto

Lentokenttä parkki

Finlandia-talon pysäköintijärjestelyt Finlandia-talon vieressä sijaitsee pysäköintihalli, Aimo Park Finlandia, josta on maanalainen kulkuyhteys Finlandia-taloon Finlandia-talon aukioloaikoina. Ennakkovarauksen tekeminen Alla olevasta linkistä pääset suoraan Ennakkovarauksen tekeminen on helppoa: valitse haluamasi pysäköintiaika, täytä yhteystietosi, tarkista varauksesi ja siirry maksamaan. Helpoiten löydät perille Tuusulanväylää, Ruskeasannan liittymästä. Nopea bussikuljetus lentokentälle Toimimme kaukoparkki -periaatteella, eli autonne jää meille parkkiin, ja kuljetamme teidät uusituilla busseillamme terminaalille. Ulos ajettaessa syötä sama luottokortti ulosajopuomin lukijalaitteeseen. Juna, lentokenttäbussi ja taksit kulkevat säännöllisesti Helsingin keskustaan, joka on vain 20 km:n ja 25 minuutin ajomatkan päässä. Saavu ajoissa paikalle, sillä pahimpaan ruuhka-aikaan saatat joutua odottamaan 10-15 minuuttia kuljetusta terminaaliin.

Next

Helsinki

Lentokenttä parkki

Voitte odottaa kuljetusta vastikään uusitussa, lämpimässä ja viihtyisässä odotustilassamme. Katso alta ajantasaista tietoa sekä Hiltonin asiakaspalvelun yhteystiedot. Muista jättää pysäköintilipuke näkyvälle paikalle auton tuulilasiin. Suosittelemme varaamaan pysäköinnin ennakkoon se on edullisempaa , mutta voitte myös tulla suoraan ilman ennakkovarausta. Kulkuyhteydet ovat sujuvat niin lentokentältä, linja-auto- kuin rautatieasemaltakin. Invapysäköintiin oikeuttava kortti tulee jättää näkyvästi esille. Aamiainen on tarjolla arkisin klo 04.

Next

LentoPysäköinti

Lentokenttä parkki

Meille on varmasti helpoin tulla - mistä suunnasta tahansa. Aimo Park tarjoaa sotaveteraaneille ja liikuntarajoitteisille 2 tuntia ilmaista pysäköintiaikaa. Meillä asiakas on aina keskiössä. Myös Terminaali 2:n kautta matkustaville asiakkaillemme noutopysäkkimme on Terminaali 1:n noutopysäkki. Nämä kaksi uutta sisäänkäyntiä on merkitty selkeillä opasteilla. Hilton Helsinki Airport on täyden palvelun hotelli vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Helsingin lentokentän terminaaleista.

Next

Tulostettava kartta, Lentoparkki, pysäköinti

Lentokenttä parkki

Tilaa on yleensä riittävästi, eikä erillistä varausta tarvita. Ydinkeskusta on kävelyetäisyydellä, ja talon läheisyydessä on useita paikoitushalleja henkilöautolla saapuvien käyttöön. Palatessasi soita palvelunumeroomme 0400 111 302, ja noudamme sinut muutamassa minuutissa. Huomaattehan että LentoPysäköinti ja Lentoparkki ovat eri yrityksiä ja sijaitsevat eri osoitteissa. Ajossa on koko ajan busseja, joten sinun ei tarvitse koskaan odottaa pitkään. Takaamme parkkipaikan kaikille ennakkovarauksen tehneille ansiosta voit lähteä matkalle luottavaisin mielin. Bonus Inn - hotellissa huoneen voi varata joko aamiaisen kanssa tai ilman.

Next