Leppävaaran pyrintö. Leppävaaran Pyrintö

Leppävaaran Pyrintö ry suosittelee

Leppävaaran pyrintö

Ja koko ottelussa meille vihellettiin 5 virhettä, kun taas vastustajalle tuomittiin 15 virhettä. Seura ja johtokunta halusivat myös muistaa ja kiittää Ilona Viiraa hänen seuran eteen tekemästä työstä. Kokemusta koripallokentiltä on Heloille kertynyt yli kahdeltasadalta kaudelta, joten kerran viikossa tapahtuva harjoittelu riittää meille. LePy palkitsi kauden esimerkilliset pelaajat; Lotta Caseyn ja Mikko Elorannan. Tehopost, joka olisi aivan pitelemätön, jos saisi 20 kiloa massaa lisää ; Loistavat, pitkät kädet, joihin taitavammankin ajajan meno pysähtyy. Kaikille entisille valmennettavilleni tytöt 1988 ja 1991, pojat ja tytöt.

Next

Leppävaaran Pyrintö

Leppävaaran pyrintö

Me leseläiset harrastamme koripalloa, koska pidämme pelin monipuolisuudesta. Juuri tämän takia valmennuksesta vain pieni ja konkreettisin osa tapahtuu harjoituksissa ja peleissä. Erika: Nopea kuin tuuli, takamiehen tahtoa. Valmennusjaosto toteuttaa pelaajasta valmentajaksi -suunnitelmalla seuran asettamaa toimintatavoitetta, jonka mukaan seuran omista pelaajista koulutetaan ja rekrytoidaan valmentajia. Maalivahtikokemuksesta on hyötyä myös koriskentällä.

Next

Joukkueet

Leppävaaran pyrintö

LePyssä on myös useita aikuisten harrastejoukkueita. Ali Zein, Santeri Nurmi, Nico Ala-Könni ja Aleksi Tadic. Aseinamme ovat LePyn tunnettu betonipuolustus ja mottomme: On keskimäärin mukavampi voittaa kuin hävitä. The girls have to realise that the most scoring player is not the best player. Ilmeisesti veri vetää edelleen parketille, ja liikkari on samalla yhteinen harrastus Niilon kanssa. Usean valmentajan tavoin teen paljon ajatustyötä koripallokentän ulkopuolella.

Next

Leppävaaran Pyrintö ry suosittelee

Leppävaaran pyrintö

Vuodessa hurjasti kehittynyt sentteri, joka on aina täysillä mukana kunhan hiihtoharrastukseltaan ehtii. Tahtoa olisi kuitenkin pelata keväällä ylempää loppusarjaa, jonne pääsee molemmista lohkoista viisi parasta joukkuetta. Alkuperäisestä valmentajakaksikosta Jonna on lähtenyt Lapin Äkäslompoloon etsimään uusia haasteita ja pitää taukoa koripallosta tältä erää. Pakkaamon taloudellinen merkitys on LePylle merkittävä. Kuvasta puuttuu valmentaja Minna Loponen. Jenni: Tsemppaava höpönassu, jota näkee harvoin vakavana.

Next

Joukkueet

Leppävaaran pyrintö

Koko kasvatus oli aikuiskasvatusta pitkälle 1960-luvulle asti, jolloin vielä nuoret vuotiaat koripalloilijat kasvattivat toisiaan. Tänään tuli muuten 19 pistettä vapariviivalta. Lotta Casey on vuoden esimerkillisin tyttöpelaaja Joukkueen tunnollisin treenaaja. Pelaavia juniorijäseniä on ennätyksellinen määrä. Emmi: Ottanut ison askeleen eteenpäin tänä syksynä. Totuus on kuitenkin niin, että joukkueena ne tilanteet rakennetaan ja yksilötaidolla niistä tehdään se kori.

Next

LEPPÄVAARAN PYRINTÖ ry

Leppävaaran pyrintö

LePy on ja haluaa olla junioriseura: suurleppävaaralainen junnuseura joka on taitava, viihtyisä, kasvattava ja avoin. Olennaista on porukan yhtenäisyys, peli-ilo, rentous ja juoruilu treenien lomassa. Some of the girls have played for a long time already and some are new to this team. Uusien haasteiden saattelemana T 96 - joukkue lähtee viettämään iloista ja antoisaa koripallokautta! Ohjeet ovat toissijaisia, koska mä vaan teen sen näin. Tony-Johan Succo, Sakari Lintula, Teemu Hujanen ja Jussi Vikkula.

Next