Liedon terveyskeskus. Terveyspalvelut

Liedon terveyskeskus, terveysasema, Lieto, Varsinais

Liedon terveyskeskus

Vain muutaman kilometrin päässä sijaitsee Metsämäen hevostalli ja ravirata. Työyhteisömme on moniammatillinen Osastolla työskentelee virka-aikaan kaksi lääkäriä. Lähin suuri kauppakeskus sijaitsee 15 minuutin automatkan päässä. Puiden kaatamiseen vaadittavasta luvasta on sovittava rakennustarkastajan kanssa. Tarvittaessa asia voidaan ratkaista aloituskokouksessa. Keskiviikkoisin ja torstaisin on moniammatillinen kuntoutuspalaveri.

Next

Terveyskeskus

Liedon terveyskeskus

Äkillisessä sairauskohtauksessa ja hätätilanteessa soita 112. Päivittäin tarvittavat palvelut lähellä Halmelan alueen tonteilta on hyvät kulkuyhteydet palveluiden luokse. Härkätien terveyskeskuksen pääterveysaseman laboratorioon voi tulla ilman ajanvarausta vuoronumerolla jonottamalla ma-pe klo 11. Laboratorionäytteitä ei oteta yksityislääkärin lähetteellä Tykslabin näytteenottopisteissä. Julkisivujen tulee olla samanväriset kuin päärakennuksen julkisivut, materiaalista voi poiketa.

Next

Tykslab palvelut

Liedon terveyskeskus

Terveydenhuollon palveluntarjoajien puhelinnumeroista osa voi olla maksullisia. Puolikiireellinen lähiaikavastaanotto toimii Tarvasjoen terveysasemalla. Sen jälkeen lääkärit käyvät tarvittaessa potilashuoneissa. Liikkuminen on sujuvaa myös julkisen liikenteen, Fölin kyydissä. Voit jättää myös takaisinsoittopyynnön puhelinnauhoitteen ohjeiden mukaisesti. Lääkärinkierrot Lääkärit kiertävät potilashuoneissa arkisin. Viemäröitävän lattian on oltava vähintään 50 cm tienpinnan yläpuolella viemäritulvanesto.

Next

Härkätien terveyskeskukseen ex

Liedon terveyskeskus

Ajanvarausnumeroon vastataan normaaliin tapaan ma — to klo 8. Alueella ei sallita ulkovarastointia, joka ei ole aitaamalla näkösuojattu. Ajanvarausnumeroon vastataan normaalin aikataulun mukaisesti ma — to klo 8. Keskustaan matkan voi taittaa mukavasti vaikka pyöräillen kevyen liikenteen väyliä pitkin. Hoitotyöstä ja kuntoutuksesta vastaavat sairaanhoitajat, lähihoitajat sekä fysioterapeutit.

Next

Liedon terveyskeskus, terveysasema, Lieto, Varsinais

Liedon terveyskeskus

Säästöpankkiryhmän muodostavat paikalliset Säästöpankit ympäri Suomen sekä Säästöpankkikeskus. Ajanvaraus Ajanvaraaminen edellyttää, että sinulla on lääkärin lähete. Jos olet epävarma oikeasta hoitopaikasta, ota yhteyttä kuntasi päivystykseen tai terveysasemalle. Lieto, pääterveysasema ma—pe klo 8. Numeroon voi lähettää Liedon, Tarvasjoen, Marttilan ja Kosken vastaanottotoimintaan, päihde- ja mielenterveystoimintaan, neuvola- ja kouluterveydenhuoltoon suunnattuja ajanvaraus- ja peruutustekstiviestejä. Potilasohjeesta saa tarkempaa tietoa tutkimukseen valmistautumisesta. Aurajoki rantatörmineen ilahduttaa asukkaita vuoden ympäri.

Next

Tykslab palvelut

Liedon terveyskeskus

Lähimmät pysäkit ovat alle kilometrin päässä kaikilta tonteilta. Säästöpankki lyhyesti Säästöpankkiryhmä edistää yksilön ja yhteisön taloudellista hyvinvointia. Yksityisten palveluntuottajien palvelut pyritään esittämään kattavasti ja tasapuolisesti. Talousrakennus voi olla kytketty asuinrakennukseen tai olla erillinen. Tarjoamme asiakkaillemme kattavien vähittäispankkipalvelujen lisäksi sijoittamisen, kodinvaihdon ja vakuuttamisen palveluja.

Next