Lillehammer stasjon. Train Stations in Lillehammer

Buss og Tog Lillehammer stasjon

Lillehammer stasjon

Tjenesten er for både gutter og jenter. Riksantikvaren — Direktoratet for kulturminneforvaltning. Om stasjonen: Lillehammer stasjon ligger 184,18 kilometer fra Oslo S. Du kan bare delta en gang og ingen person kan vinne mer enn en premie. Vinneren har ikke rett til å bytte ut premien mot kontanter, mot andre varer eller å angi en annen person som mottaker av vinst. Dine innspill hjelper oss med å gjøre nettstedet bedre.

Next

Lillehammer Stasjonen Hotel & Hostel. Lillehammer, Norge

Lillehammer stasjon

Nå kan alle Fjordkraft-kunder få en ferdig montert hjemmelader, og betale den ned over strømregningen helt rentefritt. En hjemmelader er enkleste og sikreste løsning for lading av elbil og hybridbil. Inngå avtale og registrer betalingsmåte. Hvis timen din har blitt avlyst må du bestille ny time selv, politiet kan dessverre ikke hjelpe deg. The station was opened in 1894 with the construction of the railway between and. Skibusser og sommerbusser Det går buss direkte fra trappa og til skistedene Hafjell, Sjusjøen og Nordseter eller sommerattraksjonene Hunderfossen Familiepark og Lilleputthammer.

Next

Lillehammer politistasjon

Lillehammer stasjon

Sommerstid er det egen sommerbuss til Hunderfossen Familiepark og Lilleputthammer. Vår Cafe, restaurant og møtelokaler er nå midlertidig stengt på grunn av Covid-19 situasjonen. Lillehammer is served by express trains to and is the of the regional trains north to , and south to , , and, all operated by. Lillehammer er endestasjon for intercitytogene. For mer informasjon kontakt: Lillehammer helsestasjon, telefon 61 22 17 70 Helsesykepleier for ungdom mobil nummer 993 21 770 berit. Vi kan og tilpasse et lite julebord med juletapas, småretter samt de tradisjonelle varmrettene om det er ønskelig.

Next

Stasjonen Hotell

Lillehammer stasjon

Lillehammer Vandrerhjem Stasjonen tilbyr moderne fasiliteter og en uformell atmosfære. Avtalen fornyes automatisk ved utløp av perioden. Åpning av porten kan ta inntil 30 sekunder. Stasjonens juletallerken og julebord I førjulstiden er vår bestselger juletallerken. Det er lagt opp til gode informasjonsløsninger med bl. Her har vi og en rikholdig lunsj- og middagsmeny. Det er gangavstand til Maihaugen, Olympiaparken, gågate og kjøpesenter.

Next

Lillehammer Station

Lillehammer stasjon

Serveringstilbudet er blitt oppgradert og i de øvrige arealene er det kontorer og Vandrehjem for overnatting. Stasjonen ble bygget om til og er endestasjon for intercitytogene. Målet for oss her på stasjonen er alltid å gi deg en god start på dagen og en god følelse i magen. Ved behov for konsultasjon avtaler vi det nærmere Minner om k ontakttelefon for barn, unge og foresatte - tlf. Lillehammer skysstasjon ble modernisert i 2011. Juryens avgjørelse kan ikke overklages og juryen trenger ikke motivere sin avgjørelse. Her serveres middag, småretter, hjemmelagde kaker og kaffe etter en aktiv dag.

Next

Lillehammer politistasjon

Lillehammer stasjon

Opplysningene som er gitt i forbindelse med konkurransen vil bli brukt ved utsendelse av vårt newsletter som inneholder informasjon om resultater og nye konkurranser. Stasjonen på Lillehammer ble i 2011 oppgradert til en moderne skysstasjon, og fikk en ny og åpen planløsning med tydelig markert hovedinngang i midtbygget i form av en «laftekasse». Skysstasjonene er i dag som i gamle dager tuftet på fire hovedpilarer: Bytte av transportmiddel, informasjon, overnatting og bespisning. Når du melder deg på en Konkurranse skal du også følge de spesifikke regler som gjelder for Konkurransen. Hvem får tjenesten: All ungdom mellom 13 og 25 år som hører til, eller som for tiden oppholder seg i kommunen. Gjennom å delta i Konkurransen garanterer du at du oppfyller Konkurransevilkårene.

Next

Lillehammer politistasjon

Lillehammer stasjon

Hvem kan delta For å ha rett til å delta i Konkurransen gjelder de annonserte spesifikke konkurransevilkårene for den respektive Konkurranse. Personopplysninger Ved deltagelse i konkurranser på gardermoen. Ønsker du å tilbrede litt mat selv har alle gjester tilgang til vårt gjestekjøkken. Reserverom dere er flere som ønsker å spise sammen. Stasjonen ligger ved sentrum og ble åpnet i da jernbaneforbindelsen mellom — ble fullført.

Next

Lillehammer Vandrerhjem Stasjonen

Lillehammer stasjon

Stasjonen ble åpnet i 1894 da strekningen Hamar - Tretten ble tatt i bruk. I dag kjennetegnes skysstasjonen av behovet for effektive og koordinerte bytter av transportmidler, tilgjengelig informasjon og ulike gode servicetilbud til de reisende og de som ferdes på stasjonen. Det er og tilbgang til gjestekjøkken. Tilgangen er knyttet til din mobil og gjelder kun for ett sykkelhotell. Som gjest spanderer vi deg alltid kaffen eller du kan nyte godt drikke i vår Stasjonen Bar der vi har alle rettigheter. Stasjonen ligger 179,5 meter over havet.

Next