Lång tunn kofta. Tröjor & koftor i olika färger

Tröjor & koftor

Lång tunn kofta

Bild 8: Bättre korvgrillning än så här blir det inte. Å ena sidan går det fint att vädra ull istället för att tvätta, å andra sidan kommer du vilja tvätta koftan vid något tillfälle och då ska den helst handtvättas för att inte krympa. Eftersom hon är en fena på det här med att sticka lusekoftor där det är vardagsmat att sticka på rundstickor och sedan klippa upp tröjan för att göra kofta så lovade hon att hjälpa mig få till en kofta av denna tröja. Ljuvliga tröjor och koftor att krypa in i Även innan hösten gör sig påmind behöver vi ibland bära långärmat. Få styr på basgarderoben med en svart kofta eller välj en lite mer feminin och elegant grå kofta.

Next

Tröjor & koftor

Lång tunn kofta

Det går sällan flera år mellan att långa stickade koftor bärs som klänningar på någon Michael Kors-runway, Rihanna dyker upp på Chanels visning ikädd endast en lång vit kofta, eller någon stackars Acne-modell nästan snubblar på sin kamelfärgade kreation. Låt din cardigan bidra till helheten Mönster och färger ger en cardigan karaktär. Av den anledningen har koftan blivit lite av svenskarnas snuttefilt. Alla material uppbygda av glatta fiber är mer rörliga, varför syntetmaterialens glansiga kvalitet ofta leder till noppor. Bild 4: Det stickade kantbandet tråklas och sys fast.

Next

Angis hörna: Stickad tröja blir kofta

Lång tunn kofta

Bär den utanpå dina eller som ett lager-på-lager-plagg med en klänning under och en av våra nya utanpå. Säsongens mysigaste och mest oumbärliga plagg. Men den var grym utanpå byxdressen på Gröna Lund, precis som jag hade tänkt att den skulle vara. En klassisk cardigan är annars vanligen slätstickad, av god kvalitet och slutar strax nedanför höften. Mäta ut mitt fram på tröjan och tråckla dit två sömmar på var sin sida om mitten och sedan s y med både sick-sack och raksöm flera gånger längs de två tråcklade sömmarna.

Next

Tröjor

Lång tunn kofta

Då är en grovmaskig stickad tröja det perfekta plagget. Klipp av ärmarna från armhålan, snett ut mot ärmen. Vi erbjuder snygga damtröjor med vackra detaljer i många olika färger, material och mönster. Efter en tur till i Solna där dragkedja och kompletterande yllegarn införskaffades började mamma skrida till verket. Den ligger alltid där i väskan, för säkerhetens skull. Tyvärr har bomullen inte samma textur som en ullkofta; ullkoftan ser tätare och lite luden ut, vilket är en ofta eftersträvad look för just koftor.

Next

Tröjor & koftor

Lång tunn kofta

Exklusiva erbjudanden, senaste nytt och fina modetips. Koftan kommer passa till massor av andra outfits, linne och jeans eller någon enkel kort klänning till exempel. Hur tajt tråden är spunnen och hur hårt stickad eller vävd koftan är spelar också roll. Utforska urvalet redan idag och hitta dina nya favoriter. Koftan kan gärna gå ner en bit över höften och täcka både byxlinning och fickor. De senaste åren har dock en tunn, skir variant permanent tagit plats i butikerna. Lindex erbjuder ett inspirerande och prisvärt mode för den modeintresserade och medvetna kvinnan.

Next

Koftor & cardigans i säsongens färger

Lång tunn kofta

Och så här snyggt blev det tillslut! Sommarklänning från men jag får nog sikta på användning nästa sommar för det är tunna stickor och måååånga maskor. Syna sömmarna ytterligare en gång för att sedan sätta saxen i tröjan läskigt! Vissa ullplagg går att maskintvätta i låg temperatur, men bör aldrig torktumlas. Få reda på vad som är inne och vad som händer i mode-, skönhets- och heminredningsvärlden. Den moderna koftan fick sitt namn under Krimkriget. Dessutom kan den vara både med och utan knäppning.

Next

Tröjor & koftor i olika färger

Lång tunn kofta

Denna förvandling innehåller väldigt många steg, kolla igenom alla steg först och se om du vill göra alla ändringar eller bara några av dem 1. På denna blogg vill jag dela med mig av vad jag gör och hoppas på att få inspiration tillbaka av er som råkar titta förbi, så kommentera gärna :o. Klipp av överflödig mudd 5 mm utanför sömmen och vänd den ut och in. För den som däremot har en rakare figur, är det snyggt att köra på en lätt oversized kofta till tighta jeans. Just nu kan du tyvärr inte använda presentkort som betalsätt.

Next