Lotte arnsbjerg. Lotte Arnsbjerg

Bonanza

Lotte arnsbjerg

It is a co-operation between the New York composer Carman Moore and the Copenhagen singing actress Lotte Arnsbjerg. Founder, organiser, performer Lotte is an educated actress and has performed in more than 80 theater, tv and feature film productions. Hun har specialiseret sig i at få folk af alle slags til at få adgang til de ægte og stærke ressourcer, og hendes specielle fremgangsmåde er netop at finde ind til der, hvor kraften er gået i hårdknude. Lotte har hjulpet mange og i mange forskellige målgrupper — lige fra topledere, foredragsholdere, præster, husmødre, skolelærere, professorer, læger, skuespillere, sangere, dansere. I virkeligheden meget enkle trin — som alle kan tage.

Next

Girl Of Diamond Mountain

Lotte arnsbjerg

Og jeg tror på, at vi alle har det, der skal til for at være fuldkomne i vores liv og i, hvad vi vælger at skabe. Men ofte føles det enkle meget svært. Sjovt nok blev det netop den rolle, som vendte op og ned på hendes skuespillerliv. Men også dette blev en del af Lottes erfaring med undervisning og kurser. Den gåde har jeg endnu ikke knækket, men jeg ved, at det er selve livet, som strømmer igennem, når et menneske tilgiver sig selv. Det var, som om det trak i hende, hun måtte bare hen til det menneske og hjælpe disse kræfter med at komme ud i lyset, så de kunne vokse og lyse og vise vejen for andre. Jeg elsker stadig at spille skuespil, performe og synge for publikum, og jeg elsker at instruere, især teater.

Next

Girl Of Diamond Mountain

Lotte arnsbjerg

Lotte had her debut as a playwright in 2006 and as a theater director in 2015. At når noget er hårdt udenpå, er det som regel et tegn på, at der er blødt indeni. For i takt med at hun var blevet et kendt ansigt, som mange journalister fandt meget interessant at interviewe, fordi der var en vis mystik omkring rollen som præst, voksede Lottes egen interesse for at hjælpe andre til større selvbevidsthed, mere succes og større personlig gennemslagskraft. Også nervøsitet, generthed, angst, uro, sceneskræk eller forvirrethed. Der er ingen forudsætninger for at kunne være med — Lotte tager altid udgangspunkt i den enkelte deltager og kan få alle til at stråle med den stærkeste, smukkeste kraft. Kraft og scenisk power Lotte startede allerede med at undervise, da hun selv var elev på Odense Skuespillerskole.

Next

Mød Lotte Arnsbjerg

Lotte arnsbjerg

Når mennesket, jeg arbejder med, pludselig giver slip på det, der holder ham eller hende tilbage — og vender kærligheden indad mod sig selv og accepterer det, der er. Det er, som om jeg kan med stor tydelighed kan leve mig ind i den anden. Og når noget føles svært, når man er nervøs eller bange, er det tegn på, at der er en kraft indeni, som kan bruges. Det kom ligesom af sig selv — for Lotte kunne bare ikke tie stille, når hun mærkede, at der var vigtige kræfter og budskaber på færde i mennesker, men som blev holdt tilbage pga. Ikke for at analysere eller lave terapi på det, men ved mange forskellige øvelser at bringe det, som føles svært og knudret, til udfoldelse af energi. Since the year of 2000 she has been performing as a vocalist and singer in many different constellations at home and abroad.

Next

Lotte Arnsbjerg

Lotte arnsbjerg

The setting of presentation of the 14 songs is intimate, aided by visual projections, creating a safe environment for the receiving of such personal and powerful information. Christine Skou Debbie , skuespiller; Jeppe Kaas Frans , skuespiller; Merete Voldstedlund Lizzie , skuespiller; Poul Glargaard Arthur , skuespiller; Ulla Henningsen Jytte , skuespiller; Waage Sandø Erling , skuespiller; Thomas Jensen Sune , skuespiller; Bendt Rothe William , skuespiller; Anne Cathrine Herdorf Camilla , skuespiller; Lotte Arnsbjerg, skuespiller; Jens Arentzen, skuespiller; Jørn Lendorph, skuespiller; Lene Poulsen, skuespiller; Peter Eszterhás, skuespiller; Elin Reimer, skuespiller; Henning Palner, skuespiller; Lene Tiemroth, skuespiller; Steen Springborg, skuespiller; Pelle Koppel, skuespiller; Giovanni Gambino, skuespiller;. Det er virkelig fascinerende, hvor enkelt dette skridt i virkeligheden er. In co-labboration with New York composer Carman Moore Lotte founded the Transformation Festival in the year of 2016. The project speaks loud and clear, but both poetically and artistically, about sexual child abuse. Lige dér — i udfoldelsen ­­— ligger transformationen.

Next

Trueformance

Lotte arnsbjerg

Måske fordi vi tror, det skal være svært? Men intet er stærkere for mig end det, jeg oplever i min undervisning og coaching. Men der skal kærlighed og omsorg til. Og fordi det er energi, kan det vendes til kraft og scenisk power. She writes, sings, performs, teaches and has her own company which developed the Trueformance Method, a teaching that offers personal guidance, advice and practical performance training for leaders and other professionals. Ofte blev Lotte opfattet som en meget stærk person, nogen endda kunne blive lidt bange for, og det var egentlig underligt, for inde i Lotte var der meget blødt og fuldt af omsorg for andre.

Next

Mød Lotte Arnsbjerg

Lotte arnsbjerg

It is a mix of electronic keyboard music and singing, spoken word, visuals, and dance performance. Det, som er svært, er at give sig selv lov til forandringen. . Det, som føles svært og knudret Lotte er efterhånden et anerkendt navn inden for kurser i personlig gennemslagskraft og performance. . . .

Next

Trueformance

Lotte arnsbjerg

. . . . .

Next