Luna i marko. GLEDAOCI ZGROŽENI Marko i Luna imali seks, ali ovaj prizor je skrenuo pažnju i ODVRATAN JE

MARKO i LUNA imali žestok seks u hotelu! (VIDEO)

Luna i marko

Luna se prepustila Markovim veštim rukama, a ono što joj je on radio joj se i te kako svidelo sudeći po pohvalama kojima ga je opasipala tokom vrele akcije. Brani je, slobodno, ne smeta mi. Spremni ste za promene na ovom polju. Trenutno vam je ljubav na prvom mestu i trudite se da. Oni su shvatili da su prenaglili i hladne glave su uspeli da reše probleme. Povoljan vam je dan za ostvarenje planova. Želite da vezu s voljenom osobom prenesete na neki viši nivo.

Next

Luna i Marko RASKINULI! Ona jecala i molila ga da je ne ostavlja! VIDEO

Luna i marko

Ja sam prihvatila tvoju drugaricu i ja sam htela zbog tebe da se družim, a ti si pokazao ko ti je bitniji, do koga ti je stalo i koga braniš. Pet minuta pre mog nastupa ja dobijam skrinšotove njegovog dopisivanja sa mankenkom. Je l' ti lakše da ćutiš i patiš? Video pogledajte na početku našeg teksta. Ja nikome ne dozvoljavam, ja distanciram odmah osobu koja pokuša da mi se umeša! Znam da sa Jelenom Pešić neće biti, nema tu ničega. Luna nije mogla to da prihvati i molila ga je da se predomisli, što se na kraju i desilo.

Next

GLEDAOCI ZGROŽENI Marko i Luna imali seks, ali ovaj prizor je skrenuo pažnju i ODVRATAN JE

Luna i marko

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta. Na kraju krajeva, znam da se Marko i Luna vole, znam i razlog zašto ne mogu trenutno da se pomire. Nemoj da me izdaš, molim te, nećeš. Isto kaže i Siniša Kulić, Marijin suprug i Miljanin otac. Svakog dana sam sve zaljubljenija u tebe, sutra ću biti još više. Moguće je da ćete imati neke ljubavne.

Next

MARKO i LUNA imali žestok seks u hotelu! (VIDEO)

Luna i marko

Veoma ste posvećeni partneru i spremni ste da mu pomognete oko problema. Je l' ti bilo lepo sa mnom večeras? Luna je verovatno htela da kaže kako joj je prijao seks, kao i da se mnogo uželela istog, pa je osetila veliko olakšanje. Marko je posle dužeg razgovor sa Lunom rešio da da još jednu šansu njihovoj vezi. Situacija na ljubavnom polju donosi dileme kod vas. Brani je slobodno, mene nemoj da braniš.

Next

Moje zlato

Luna i marko

Niste baš sigurni u svoja osećanja prema partneru i niste spremni. Sve je bilo dogovoreno i unapred isplanirano Marko Miljković i Luna Đogani su sinoć u toku emisije otkrili da su se njih dvoje pomirili još 14. Njih dvoje su vrlo diskretno obavili sve, ali je kamera ipak zabeležila drmanje zavese na tuš kabini, kao i glasne Lunine uzdahe, koji jasno govore da je mlada Đoganijeva izuzetno uživala u činu spajanja sa svojim novim dečkom. Inače, Luna krije mračnu tajnu iz prošlosti, a kada Marko sazna, biće veoma zabrinut. Posle svega, Marko i Luna su se vratili u spavaonicu, praveći se da se ništa nije dogodilo. Iz tuš kabine su se čuli Lunini uzdasi, međutim to nije jedino što je privuklo pažnju. Za mene nikada u životu nisi imao obravdanja.

Next

Luna i Marko i nikad žešćoj svađi! Jelena Pešić uspela da ih izvede iz takta (VIDEO)

Luna i marko

Ti si predobar, mnogo mi prija da budem sa tobom. . Mnogo više su uticali drugi ljudi na to. Ona jecala i molila ga da je ne ostavlja! Zorica je jedna pokvarena osoba, nema šta da pričaš sa njom! Na svaki mogući način ću pokušati da zaštitim svoju majku. Ja sam spreman na to - rekao joj je Marko. Moguće je da vam je i dalje teško da se oslobodite.

Next

Luna i Marko DIVLJALI u tuš kabini pred kamerama, ovaj put NISU KRILI SE*S i uzdahe (VIDEO)

Luna i marko

Ne možeš da pričaš da ti je stalo i da hoćeš da pričamo kada se ohladimo, koja je poenta onda? Ovde nema bežanja od problema - odgovorio je Marko, a zatim se nadovezala Luna: foto: Prfitnscreen - Ja sam jutro nakon svega htela da trčim tebi u zagrljaj. Umrla sam kada sam te videla samog u krevetu. Imate veliku želju da se okrenete novim ljubavima. Dok je Marko sedeo u dvorištu Luna mu je prišla kako bi razgovarala sa njim o svemu što se dogodilo. Pavle Jovanović gostovao je u rijalitiju i otkrio da Miljković sigurno neće biti u romansi sa Jelenom Pešić.

Next

Smuvali se Luna i Marko, vreli poljupci odzvanjali spavaćom sobom, ona mu tražila da joj obeća samo jednu stvar! (VIDEO)

Luna i marko

Ne mogu da kažem, ali znam prepreku. Dobro se osećate zbog svojih uspeha. Partner vam deluje kao da nešto krije od vas. Samo neka mi još jednom neko napiše da je Luna iskrena ili da Miljković nije glumatao kada su prikazivali ljubavni klip Lunin i njegov — ovo su samo neke od reakcija na društvenim mrežama na račun ovog ljubavnog para. Ja ne mogu da izdržim više, hoću da crknem. Mislio sam da će biti bolje, ali me sve manje i manje pratiš, pukla si od rijalitija! To za Miljanu je bilo očekivano.

Next