Mette blomsterberg hindbærsnitter. Opskrift op Mette Blomsterbergs hindbærsnitter

Kitchen of Kiki: Hindbærsnitter a la Mette Blomsterberg

Mette blomsterberg hindbærsnitter

Prik 12-14 huller i dejen og bag den kort ved 200 grader i ca. Det er vigtigt, at de er nøjagtigt ens, da de skal lægges oven på hinanden til sidst. Bland det hjemmelavede vaniljesukker sammen med den resterende flormelis, det stuetempererede smør, hvedemel, mandelmel, bagepulver og fint salt. Et vigtigt element af gode hindbærsnitter er hjemmelavet hindbærmarmelade. Her er opskriften på Mette Blomsterbergs hindbærsnitter — men bagt på en synes jeg lidt hurtigere måde… når man har travlt.

Next

Hindbærsnitter ( Mette Blomsterberg

Mette blomsterberg hindbærsnitter

Burde jo have bagt hveder i onsdags, men det blev det ikke til, og hvad det blev til istedet for, kommer der et indlæg om lidt senere. Mas kornene sammen med lidt af flormelissen på bordet med kniven, så kornene skilles ad. Flæk vaniljestangen på langs og skrab vaniljekornene ud med en lille kniv. Det er ok, at strimlerne virker ''halvbagte''. Men så skulle jeg lige se, hvordan du laver din egen hindbærmarmelade.

Next

Mette Blomsterbergs hindbærsnitter

Mette blomsterberg hindbærsnitter

Mere om Blomsterberg Karriere som konditor Mette Blomsterberg blev uddannet fra Lagkagehuset i 1990 og blev forpagter af Glyptotekets Café i 1995. Form pølsen i rigeligt mel til ét langt rektangel ca. Jeg lavede min marmelade med hindbær fra mine forældres have, som jeg havde i fryseren og havde tøet op i god tid i forvejen. Læg de færdigbagte bunde på en rist til afkøling. Nyd dine hindbærsnitter med en dejlig kop Latte eller hvad du er til. Form pølsen i rigeligt mel til ét rektangel ca. Stil dejen i køleskab i ½ time.

Next

Nem opskrift på mørdej af Mette Blomsterberg

Mette blomsterberg hindbærsnitter

Det udrullede rektangel skæres i 2 stk reelle strimler ca. No need to overdue it, when your talent within cake decoration is mostly limited to icing with different colours. Den kolde dej trilles til en tyk lang pølse. Lad det køle af inden du bruger af marmeladen. .

Next

Mette Blomsterbergs hindbærsnitter

Mette blomsterberg hindbærsnitter

The Tea Time Table is a monthly blogging event managed Karen from and Jane from. Den er færdig det øjeblik, den ikke flyder sammen, når du stopper piskningen. And spread the glazing on top of the plates. The plates must not be baked to much, as the plates will be divided again later on into single servings. Tilsidst tilsæt vandet og ælt dejen smidig og glat.

Next

Hindbærsnitter a la Mette Blomsterberg

Mette blomsterberg hindbærsnitter

Kornene og 1 spsk fuld, mases sammen med en lille palet på bordet, således at kornene skilles ad. Læg de udstukne stykker dej på en bageplade med bagepapir og bag dem i ca. Opskrift på Mette Blomsterbergs hindbærsnitter: Dej: korn af en halv til en hel vaniljestang 70 g flormelis 150 g stuetempereret smør eller bagemargarine 200 g hvedemel 25 g mandelmel 1 tsk bagepulver 1 knsp. Nordjyde for at være helt præcis. Afkøl de bagte kager på en bagerist, inden de pyntes med sprøjteglasur.

Next

Nem opskrift på mørdej af Mette Blomsterberg

Mette blomsterberg hindbærsnitter

Så havde man også fået rigeligt sukker for en dag, mums! Tag noget fra som skal forblive hvidt og resten skal farves rødt med pastafarve. Start med at koge det op, alt imens du rører rundt en gang imellem, så sukkeret bliver fordelt med hindbærene. Tag dejen ud og rul den ud i lidt ekstra mel, til en tykkelse på 3 mm, til en rektangel. Så mangle vi da vist bare kaffen eller noget. Afkøles og sammenlægges med hindbærmarmeladen. Ellers kan du lave marmeladen med syltesukker, som jeg har brugt i nogle af de andre opskrifter.

Next

Mette Blomsterberg

Mette blomsterberg hindbærsnitter

Idag handler det nemlig om hindbærsnitter og dem lavede jeg da min kæreste, naboen og min far var taget på vandet for, at fiske. Toppen stryges med tyk glasur og drysses straks med sukkerkuglerne. Mette Blomsterberg-opskrift på julekager Herunder får du opskriften på de lækre og dekorative julemænd, - koner og -træer. Når glasuren er stivnet kan hindbærsnitterne skæres ud i passende stykker. De er — som mange Blomsterberg-opskrifter — nemme at lave. Kom til sidst vandet i og kør dejen kort sammen i foodprocessoren, til den er smidig og glat. One of the three plates should be cut into two smaller plates.

Next