Minne matkustaa. Missä on lämmintä lokakuussa? 10 lomakohdetta

Yksin reissuun? Listasimme 10 kohdetta, joihin on kiva matkustaa myös ilman seuraa

Minne matkustaa

Esimerkiksi lennot Arushaan ja sieltä sopivan pituinen safari Serengetin ja Ngorongoron luonnonpuistoistoihin on takuuvarmasti upea kokemus. Thaimaan paras vaelluskohde: Umphang Tee Lor Su -vesiputous. Dubrovnik tosiaan kärsii turismista ja yksi syy alkaa olemaan AirBnB, kun se on lisännyt majoituskapasiteettiä tuntuvasti vanhan kaupungin kujille. Toisaalta, tekisi mieli mennä sinne hieman pidemmäksi aikaa ja omalla autolla. Gardajärvellä käynnistä on yli 20 vuotta aikaa joten sen luulisi muuttuneen. Historiallista tunnelmaa tarjoaa myös päärakennuksensa osalta kylpylähotelli.

Next

Miten matkustaa edullisesti?

Minne matkustaa

Muista noudattaa hyvää käsihygieniaa ja yskimishygieniaa. Hinta-laatusuhteeltaan parhaat laskettelukohteet ovat Keski-Euroopassa Saksassa, ja siellä on Münchenin lähellä monia hyviä laskettelukeskuksia. Katso tarjoukset tai lue lisää. Maskien käyttöön ei ole oireettomilla ihmisillä tarvetta. Etelä-Afrikka — Cape Town on erinomainen kaupunkikohde, ilmat ja vedet lämpimiä rantalomailuun. Jos siis aikailet vielä, niin tässä kymmenen vinkkiä kuinka päästä alkuun muutoksessa kotihiirulaisesta maailmaa yksin valloittavaksi seikkailijaksi. Tämän kauniimmaksi eivät saaret käy.

Next

Missä on lämmintä lokakuussa? 10 lomakohdetta

Minne matkustaa

Kuva: Marinella Ruusunen Hallstatt, Itävalta Aika on pysähtynyt Hallstätter-järven rannalla piskuisessa ja pittoreskissa Hallstattin kaupungissa. Marraskuu on vielä valaidenkatselukauden loppukautta, joten valaiden bongailu on vielä mahdollista. Eksyin tänne Seikkailijattaret fb-sivun kautta ja melkein naurattaa kun olen nyt jonkin aikaa katsellut lentodiilien uskomattoman halpoja lentoja ja tuskaillut, että kenet saisin mukaani matkalle. Lasten kanssa kaupunkiin matkaavalle suosittelen tutustumista pohjoiseen Grácian alueeseen. Jos haluaa lämpöön ja aurinkoon joulukuun alun ja helmikuun lopun välisenä aikana, ovat Kanariansaaret suosittu lomakohde. Mikä tahansa sairastuminen voi vaikuttaa loman kulkua haittaavasti.

Next

Minne matkustaa lokakuussa

Minne matkustaa

Mahtavia maisemia on tarjolla ympäri Norjaa ja pelkästään autossa istumalla maasta saa erinomaisen kuvan. Siellä on lämmintä kaikkialla, ja Splitissä ja Dubrovnikissa on usein hellettä jo huhtikuussa. Älä hermoile, vaan anna lomasuunnittelijamme auttaa sinua päätöksenteossa. Mallorca on noussut kohteeksi, jonne matkustetaan entistä enemmän myös talvisin, mutta sielläkään ei talvisin ole mitään helteitä, ja jos sinne matkustaa, kannattaa loma viettää. Siellä kannattaa pelkän päivävierailun lisäksi myös yöpyä, jolloin pääsee nauttimaan illan hiljaisuudesta majakalla.

Next

Minne matkustaa marraskuussa?

Minne matkustaa

Ja toki syödä ja juoda, majoitukseen ajattelin vain aamupalan. Färsaaret — koskematonta luontoa, lunneja ja lampaita Heinäkuun minä kehotan pysymään Suomessa, sillä Suomen kesä on silloin kauneimmillaan ja Keski- ja Etelä-Euroopan matkakohteet pullistelevat turisteja, mutta elokuulle minulla on sinulle vinkki. Aadu sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä Kuressaaresta. Niin hyödyllinen kaikille, jotka vähääkin miettivät, ettei yksin voi lähteä. Juuri vietettiin viikonloppu Rantasalmen elämyshotellissa ja sitten varasin synttäriviikonlopulle miniloman Kolille. Trekkauskausi on juuri alkamassa Patagoniassa, joten tämäkin soveltuu aktiiviselle matkailijalle. Uusia kaupunginosia nousee trendikkäiksi ja aina riittää kokeiltavaksi hyviä uusia ravintoloita, baareja ja gallerioita.

Next

Missä syksyllä on lämmintä? Aurinkoiset matkakohteet syyslomalle

Minne matkustaa

Toukokuu on hyvä ajankohta vierailla myös Ateenassa, sillä tällöin siellä ei vielä ole liian kuuma. Bengtskär ja majakalla yöpyminen on oma juttunsa ja ei välttämättä kaikkien mieleen. Lue lisää Dolomiittien syksystä: 7. Esimerkiksi Haapsalun linna on lainannut muotonsa Ronja Ryövärintyttären Matiaksenlinnalle. Vaikka muualla Portugalissa on laskiaiskarnevaaleja, niitä ei ole ollut tapana pitää lähelläkään Lissabonin keskustaa. Tänä kesänä olisi tavoitteena nähdä mm.

Next

Minne matkustaa lomalle?

Minne matkustaa

. Jos olet ensimmäistä kertaa matkalla Thaimaahan, on Thaimaan suurin ja suosituin saari perusvarma valinta pakettimatkalle. Bologna, kulinaristin keidas ja viehättävä kaupunki. Gardajärvi on kyllä näistä suosikkini, Turun tullessa hyvänä kakkosena ja hei, olen sentään entinen tamperelainen. Uskon, että se lumoaisi sinutkin. Omille ajatuksillekin jää enemmän tilaa.

Next

Minne matkustaa lomalle?

Minne matkustaa

On upeita rantoja ja viidakoita, herkullista ruokaa ja kultaa kimaltavia temppeleitä. Agadirissa on takuuvarmasti lämmintä, ja ihmisiä on helmikuuta vähemmän paikalla. Ihmiset eivät ryntäile päälle ja kaikki on kohteliaita. Haapsalu tunnetaan myös kylpylöistään, joista ensimmäinen perustettiin jo 1800-luvun puolella tarjoamaan hoitoja mineraalipitoisella mudalla. Myös on erinomainen tutustumispaikka, ja jalkapalloa seuraavat kiinnittävät seuraavina kausina paljon huomiota Torinon Juventukseen, johon Ronaldo kauden 2018 alussa siirtyi pelaamaan. Itäisen Keski-Euroopan joulutoreilla hinnat ovat kohtuullisempia ja touhu rennompaa kuin tiukkapipoisessa lännessä.

Next