Mølgaard håndbold. FCM Håndbold vil bruge data på håndboldbanen

Danmarks håndboldlandshold (herrer)

Mølgaard håndbold

Hvordan har belastningen af spillerne været i løbet af sæsonen? Størstedelen af spillerne nægtede dette, og det blev luftet, at kvindelandsholdet kunne blive nedlagt. Derefter stod over en længere periode uden resultater. Hvornår på sæsonen er det bedst at give spillerne en pause? Guld - , , Infoboksen er sidst opdateret: 14. Aalborg Lufthavn har valgt den tidligere - næsten - tophåndboldspiller som sin nye marketing- og kommunikationschef. Og det er da heller ikke hendes evner på håndboldbanen, der har betydet, at hun var og er interessant for lufthavnen, der valgte hende blandt 219 ansøgere. Når vi har at gøre med professionel sport, så gælder det om at være før de andre og finde de ekstra 2-3 procent, der ligger alle steder i vores forberedelse, evaluering og restitution.

Next

Træneren troede ikke sine egne øjne, da Møllgaard lavede 'hjernedød fejl'

Mølgaard håndbold

At en spiller har scoret fem mål på 14 forsøg kan i første omgang indikere en svag indsats. Det, nåede også til finalen, i hvor de tabte til , efter en intens kamp. . Historisk set har Danmark været tidligt med i udbredelsen af. Det lykkedes dog Wilbeks drenge at vinde bronze-medaljen. I stod holdet i skyggen af Danmarks succesrige , mest fordi herrerne simpelthen ikke kvalificerede sig til slutrunderne. Husk at lønningerne er fra 2014.

Next

Danmarks håndboldlandshold (damer)

Mølgaard håndbold

Aalborg Lufthavn skal ikke blot markedsføre sig over for passagererne. Danmark besejrede alle rivaler, bortset fra. År, hun lærte rigtig meget af, og en tid, hvor hun lærte, at det kan være en kvalitet at være jyde. I 2000'erne lykkedes det Danmark at gøre comback. Når ungdomsspilleren rykker op fast på senior ligaholdet, laves der tit en ny kontrakt, da ungdomsspilleren nu spiller fast på ligaholdet, og det svarer til et fuldtidsarbejde. De danske klubhold blev stærkere, dog uden at kunne begå sig i den absolutte elite, men den øgede træning i klubberne gav også bedre spillere, der relativt let kunne indgå på landsholdet. Dette betød, at Danmark med en sejr over i den sidste mellemrundekamp ville kvalificere sig til semifinalen.

Next

Henrik Møllgaard vender tilbage til Aalborg

Mølgaard håndbold

Det er typisk unge håndboldspillere, som er med omkring ungdomslandshold og ligaholdet i sin egen klub. Holdet kvalificerede sig senere til i Tyskland, efter at have fået en tredjeplads under ved at vinde over. Efter en dårlig start, hvor Danmark var bagud 4-0, kom holdet dog igen, og til sidst kunne Danmark med en 24-20-sejr indkassere sit første slutrunde-guld. Ved udgangen af havde mere end 146. Under spillede Danmark i gruppe E, mod , og.

Next

Henrik Møllgaard vender hjem til Danmark

Mølgaard håndbold

Og spiller vi rent faktisk efter de ønskede angrebsstrategier? Forretningsenheden har fokus på at imødekomme efterspørgslen fra det private erhvervsliv og det offentlige om datadrevet ledelse og analytisk funderet digital transformation. Det kan data og analyserne heraf være med til at hjælpe træneren med at give et svar på, og måske betyder det, at holdet skal spille på en helt anden måde. Træneren vil måske gerne spille på en bestemt måde, men hvor stor sandsynlighed er der for, at holdet scorer mål, hvis man spiller på netop den måde? Når spillere og trænere kan kigge på tværs af kampe ved at sammenstille kampdata for mere end en enkelt kamp, vil det gøre det muligt for håndboldspilleren at træne anderledes og forbedre specifikke kompetencer. På vejen hertil blev Danmark det første hold på både mændenes og kvindernes side , der har formået at vinde et internationalt mesterskab, eller bare at komme videre til semifinalen, efter at have fået nul point med i mellemrunden. Sidste år meldte tanken sig for alvor, om det ikke var på tide at vende hjem til Aalborg. I var holdet atter kvalificeret, men måtte nøjes med en tiendeplads.

Next

Henrik Møllgaard vender hjem til Danmark

Mølgaard håndbold

Vi kommer ikke udenom, at sport også er følelser og intuition, men derfor kunne det være rart også at kunne basere beslutninger på fakta. Danmarks håndboldlandshold for herrer tilhører den absolutte verdenselite i. Hvis du går efter pengene, så skal du blive fodboldspiller og ikke håndboldspiller. Seks år blev det til i København, inden hun sammen med gemalen, Jeppe Lynge Larsen, og to små drenge på henholdsvis 11 måneder og tre år, i efteråret flyttede hjem til Aalborg, hvor de har slået sig ned i et nybygget hus i Hasseris Enge. De to hold havde allerede mødt hinanden tidligere i samme turnering, hvor det endte 30 - 26 til Danmark. Som ved mødte Danmark i semifinalen, og igen vandt Danmark, denne gang med 25-24.

Next