Mynämäen lukio. Ruokalista

Mynämäen lukio nyt jo sijalla 18!

Mynämäen lukio

Lukioon menee nykyisin noin puolet Kristiinankaupungin nuorista. Elokuvissa käytiin paljon, mitä nyt rahavarat periksi antoivat. Opetussuunnitelman ulkopuolisina kuluina meillä oli vielä tupakkaan menevät markat. Tien toisella puolen, Kiusalan vieressä oli Tarmola, Tainiolan vaatekauppa ja meijeri. Barclay uskoo, että Mynämäen abiturienteille on ollut hyötyä siitä, että heidän koulunsa ei ole kovin suuri.

Next

Mynämäki

Mynämäen lukio

Meillä on hyvä sosiaalinen ympäristö ja tietysti myös hyvät opiskelijat. Hello Mary Lou, Greenfiels, Girl in the wood, Diana, King Creole ym. Lukio aloitti toimintansa vanhan yhteiskoulurakennuksen vinttikerroksessa, miellyttävässä valoisassa luokkahuoneessa, joka palveli myöhemmin piirustusluokkana. Esimerkiksi turkulaiset yrittävät selvitellä hyvää menestystään vieläkin paremmaksi tämänpäiväisessä Turun Sanomissa. Aineistoa voi hakea, uusia ja varata Vaski-kirjastojen verkkopalvelujen käyttämiseen tarvitset kirjastokortin sekä tunnusluvun, jotka saat mistä tahansa Vaski-kirjastosta. Yo-tulokset muutettiin kouluarvosana-asteikolle jakamalla keskiarvo pakollisten aineiden määrällä ja lisäämällä tulokseen 3. Suomenruotsalaiset lukiot pärjäsivät nyt vertailussa muutenkin hyvin.

Next

Opiskelijakunta

Mynämäen lukio

Seuraavaksi tehtiin lyhyt shoppailukierros Mynämäen erikoisliikkeissä. Hesarin ranking-listan jälkeen on ilmestynyt myös muilla laskutavoilla tehtyjä listoja. Sadan tuloksiltaan parhaan lukion joukossa oli 22 Suomen 33 ruotsinkielisestä lukiosta. Kahdeksan Kristinestads gymnasium -lukion abiturienttia oli nähnyt ennen yo-kirjoituksia lukioiden tulosvertailuja. Loimaan lukio Aaltonen Noora, Alanne Jonne, Anttila Reetta, Breitholtz Per-Erik, Eskola Ella-Riikka, Eskola Satu, Forsbacka Kaisu, Haavisto Eeva-Stiina, Hallapelto Eveliina, Halme Mikael, Helenius Maija, Henttonen Emmi, Horffrén Artturi, Hongisto Elina, Horn Petteri, Höijer Nea, Jaatinen Vilma, Jalonen Maiju, Jalonen Meri, Järvinen Juuso, Kankare Hannu, Kara Tuomas, Kartano Henry, Keskitalo Katri, Kivelä Camilla, Koivisto Elina, Korpela Aleksi, Korvenpää Tomi, Kulmanen Sami, Laakso Juuso, Laakso Taru, Laaksonen Iko, Laine Maiju, Lankinen Miia, Lehtisalo Salla, Lehto Kai, Lehtonen Annamari, Leppänen Suvi, Lindsten Viljo, Liukkonen Maria, Lähteenmäki Jenni, Manninen Mona-Lisa, Marjamäki Laura, Mononen Elina, Mutkala Miikka, Mäensalo Paula, Mäentaus Juha, Mäki Henna, Mäkilä Annina, Mäkimattila Aleksi, Mäkimattila Sakari, Neero Johanna, Niemelä Mikael, Nuutila Ida, Närvänen Laura, Ojavalli Helena, Onnela Iida, Paukkio Matias, Pietilä Lasse, Pitkänen Sakari, Rasi Eemeli, Reko Susanna, Reunanen Antti-Veikko, Reunanen Johanna, Retulainen Eero, Räihä Johannes, Salminen Maiju, Siren Karoliina, Taina Laura, Tenkanen Juho, Tiiri Wilhelmiina, Tikakoski Aleksi, Toivola Iida, Tuominen Emma, Uusitalo Liisa, Uusitalo Marianna, Vanhanen Iida, Vento Teemu, Virtanen Iida-Maria, Visti Hennakaisa, Voitto Eetu, Välimäki Susanna, Välitalo Essi, Ylén Tytti, Yli-Mikola Jonna, Åhlman Oskari. Monet koulualan ihmiset ovat tuohduksissaan, jopa uhranneet runsaasti aikaa selitysten löytämiseen.

Next

Kirjasto

Mynämäen lukio

Kangasniemi puhuu jokaisen opettajan suulla: jos lukioon pääsee vain keskiarvolla 9 on todennäköistä, että tällaisessa eliittilukiossa oppimistulokset ovat parempia kuin lukioissa, joiden oppilaista monet eivät ole peruskoulussa ja jatkossakaan yltäneet edes keskiarvoon 7. Yo-kirjoitusten jatkoon kevään kokeisiin tuli hankittua mukavat askelmerkit. Vuonna 1953 nimemme muutettiin Kairavuoksi ja olimme jo sujuvasti soluttautuneet vuosia kestävään koulutusputkeen. Selvyyden vuoksi mainittakoon, että alkoholia ei käytetty missään oloissa. Tuki on määräaikainen ja sitä voi hakea 30.

Next

Opiskelijakunta

Mynämäen lukio

Eli koulua on myös oppilaan itsensä arvostettava, tehtävä parhaansa joka vuosi. Eli liekö tuo vertailu yksityisen opiskelijan kannalta kovin vaarallista. Tänä vuonna vertailussa oli mukana 354 lukiota. Pargas svenska gymnasium, Parainen 10. Tietoja perhe- ja sosiaalipalveluista on. Etäkahvilat järjestetään helppokäyttöisen Zoom-palvelun kautta, ja mukaan voi liittyä tietokoneen lisäksi myös älypuhelimella. Tähtäimessä tanssiura Barclay kirjoitti itse syksyllä kolme ainetta.

Next

Dementian hämärtämiä muistikuvia Mynämäen lukion alkamisvuodelta 1959

Mynämäen lukio

Siispä astelimme ohi pallokentän leipomon taakse ja sieltä löytyi meille vinttihuone opiskelijaboksiksi. Työ- ja elinkeinoministeriön tiedotteet asiasta: julkaistu 31. Meillä tulokkailla oli se ongelma, ettemme tunteneet kaikkia opettajia, joten kun koulupäivän päätteeksi vetelimme henkisauhuja linja-autoaseman nurkilla tuli harrastuksemme varmasti nopeasti tietoon opettajainhuoneessa. Teinikunta oli mainio foorumi nuorten seurustelulle ja monille omaehtoisille harrasteryhmille. Siispä sitäkin suuremmalla syyllä kapusitte hurraata Mynämäen lukion oppilaille ja opettajille.

Next