När vi två blir en lyrics. När vi två blir en lyrics

Letra de canción de Miio: När Vi Två Blir En (Feat Daddy Boastin)

När vi två blir en lyrics

Orginal Daddy Boastin lång sid me joo När vi tåv blir en JaoJaoJao Så kom igen kom igen Remix kom igen kom igen And it go like this Nu Vers 1: Ja, det verkar så lätt, att bara stöta på Ja,det är alla människors rätt, att bara göra så Men det är så svårt att säga till nån, vad man egentligen tycker och tänker om nån Det blir mest en massa prat, om plugget och pop och bio såklart Chours: Jag vill känna din kropp emot min, Höra pulsen slå Din mun tätt emot min, Hjärtat snabbar på Jag ser på dig, och du ser på mig Och jag säger, Ja ja Jag vill ha dig Jag vill känna din kropp emot min Vers 2: Han springer på disco, skaka rumpan och försöker hänga på Tar cykeln ner till city, när bussen slutat gå Å det är så svårt att säga till dig, vad man egentligen tycker och tänker om dig Det blir mest en massa ord som glider, om myggbett som svider,Och Gyllene Tider Jag vill känna din kropp emot min, Höra pulsen slå Din mun tätt emot min, Hjärtat snabbar på Jag ser på dig, och du ser på mig Och jag säger, Ja ja Jag vill ha dig Jag vill känna din kropp emot min När vi två blir en När vi två blir en När vi två blir en Kom igen kom igen Nu kör vi När du ser på mig och jag ser på dig Har nåt att säga att du vill ha mig Om du vill känna min mun emot din Komma till din Kom tätt intill min När vi är tillsammans, och du vill dansa Och jag vill bara sitta och snacka Det blir lätt att man drar en vals, en massa tomt Snack om ingenting alls Jag vill känna din kropp emot min, Höra pulsen slå Din mun tätt emot min, Hjärtat snabbar på Jag ser på dig, och du ser på mig Och jag säger, Ja ja ja Jag vill ha dig Jag vill känna din kropp emot min När vi två blir en vill känna din kropp emot min och höra pulsen slå när pulsen slår När vi två bli en Din mun tätt emot min, Hjärtat snabbar på Jag ser på dig, och du ser på mig Och jag säger, Ja ja Jag vill ha dig Jag vill känna din kropp emot min Kom igen Kom igen Jag vill känna din kropp emot min, Höra pulsen slå Din mun tätt emot min, Hjärtat snabbar på Jag ser på dig, och du ser på mig Och jag säger, Ja ja Jag vill ha dig Jag vill känna din kropp emot min När vi två blir en The Miio När Vi Två Blir En Feat Daddy Boastin are brought to you by Lyrics-Keeper. Din mun tätt emot min, Hjärtat snabbar på. Jag vill känna din kropp emot min. Liedje Miio När Vi Två Blir En is beschikbaar gesteld door Lyrics-Keeper. Jag vill känna din kropp emot min, Höra pulsen slå.

Next

Miio feat. Daddy Boastin

När vi två blir en lyrics

Men det är så svårt att säga till nån, vad man egentligen tycker och tänker om nån. Det blir mest en massa ord som glider, om myggbett som Svider,Och gyllene tider Jag vill känna din kropp emot min, Höra pulsen slå. Det verkar så lätt att bara stöta på Ja, det är alla människors rätt att bara göra så Men det är så svårt att säga till nån' Vad man egentligen tycker och tänker om nån' Det blir mest en massa prat, om plugget och pop och bio så klart Jag vill känna din kropp emot min Höra pulsen slå Din mun tätt emot min Hjärtat snabbar på Jag ser på dig och du ser på mig Och jag säger ja, ja, jag vill ha dig! We tried to make lyrics as correct as possible, however if you have any corrections for När Vi Två Blir En lyrics, please feel free to submit them to us. Es posible utilizar widget como karaoke de la canción När Vi Två Blir En Feat Daddy Boastin , si hay la posibilidad de cargar el acompañamiento archivos. If you want to download this song in mp3 you can visit one of our music sponsors. Det blir lätt att man drar en vals, en massa tomt Snack om ingenting alls.

Next

Miio: När Vi Två Blir En Song Lyrics

När vi två blir en lyrics

We tried to make lyrics as correct as possible, however if you have any corrections for När Vi Två Blir En Feat Daddy Boastin lyrics, please feel free to submit them to us. När vi två blir en lyrics belongs on the album Moderna Tider. Men det är så svårt att säga till nån, vad man egentligen tycker Och tänker om nån. Sommige composities beschikken over een correcte vertaling. Att bara stöta på Ja, det är alla människors rätt Att bara göra så så Men det är så svårt Att säga till nån Vad man egentligen tycker Och tänker om nån Det blir mest en massa prat aha Om plugget och pop Och bio såklart Jag vill känna din kropp emot min Höra pulsen slå Din mun tätt emot min Hjärtat snabbar på Jag ser på dig Och du ser på mig Och jag säger: Ja ja, jag vill ha dig Jag vill känna din kropp emot min. Nós tentamos as reproduzir as letras de Vill Känna Din Kropp Emot Min de forma mais precisa portanto se tiver alguns modificações a introduzir em as letras de músicas, faça o favor, enviar-no-las. Se deseja baixar download música Gyllene Tider Vill Känna Din Kropp Emot Minno formato mp3 grátis visite um dos nossos patrocinadores músicais.

Next

Songtext von Gyllene Tider

När vi två blir en lyrics

Learn every word of your favourite song and get the meaning or start your own concert tonight :-. Det blir mest en massa ord som glider, om myggbett som svider,Och gyllene tider Jag vill känna din kropp emot min, Höra pulsen slå. När vi två blir en lyrics Det verkar så lätt att bara stöta på Ja, det är alla människors rätt att bara göra så men det är så svårt att säga till nån vad man egentligen tycker och tänker om nån Det blir mest en massa prat om plugget och pop och bio så klart Jag vill känna din kropp emot min höra pulsen slå Din mun tätt emot min hjärtat snabbar på Jag ser på dej och du ser på mej och jag säger Ja, ja, jag vill ha dej! Vers 1: Det verkar s ltt, att bara stta p Ja,det r alla mnniskors rtt, att bara gra s Men det r s svrt att sga till nn, vad man egentligen tycker och tnker om nn Det blir mest en massa prat, om plugget och pop och bio sklart Chours: Jag vill knna din kropp emot min, Hra pulsen sl Din mun ttt emot min, Hjrtat snabbar p Jag ser p dig, och du ser p mig Och jag sger, Ja ja Jag vill ha dig Jag vill knna din kropp emot min Vers 2: Nr vi tv springer p disco, och frsker hnga p Tar cykeln ner till city, nr bussen slutat g det r s svrt att sga till dig, vad man egentligen tycker och tnker om dig Det blir mest en massa ord som glider, om myggbett som svider,Och gyllene tider Jag vill knna din kropp emot min, Hra pulsen sl Din mun ttt emot min, Hjrtat snabbar p Jag ser p dig, och du ser p mig Och jag sger, Ja ja Jag vill ha dig Jag vill knna din kropp emot min Nr vi tv blir en x2 Nr vi r tillsammans, och du vill dansa Och jag vill bara sitta och snacka Det blir ltt att man drar en vals, en massa tomt Snack om ingenting alls Jag vill knna din kropp emot min, Hra pulsen sl Din mun ttt emot min, Hjrtat snabbar p Jag ser p dig, och du ser p mig Och jag sger, Ja ja ja ja ja Jag vill ha dig Jag vill knna din kropp emot min Jag vill knna din kropp emot min, Hra pulsen sl Din mun ttt emot min, Hjrtat snabbar p Jag ser p dig, och du ser p mig Och jag sger, Ja ja Jag vill ha dig Jag vill knna din kropp emot min The Miio När Vi Två Blir En are brought to you by Lyrics-Keeper. När vi är tillsammans och du vill dansa och jag vill bara sitta och snacka blir det lätt att man drar en vals En massa tomt snack om ingenting alls Jag vill känna din kropp emot min höra pulsen slå Din mun tätt emot min hjärtat snabbar på Jag ser på dej och du ser på mej och jag säger Ja, ja, jag vill ha dej! När vi två blir en lyrics - Gyllene Tider See the full När vi två blir en lyrics from. Chours: Jag vill känna din kropp emot min, Höra pulsen slå. You can use lyrics widget for karaoke. Es accesible también la traducción correcta de las canciones para ciertas composiciones Puede descargar también la traducción de letra de cancion När Vi Två Blir En Feat Daddy Boastin aquí.

Next

Songtekst van Miio: När Vi Två Blir En

När vi två blir en lyrics

Jag vill känna din kropp emot min Höra pulsen slå Din mun tätt emot min Hjärtat snabbar på Jag ser på dig Och du ser på mig Och jag säger: Ja ja, jag vill ha dig Jag vill känna din kropp emot min När vi två blir en. Det blir mest en massa prat, om plugget Och pop och bio såklart Jag vill känna din kropp emot min, Höra pulsen slå Din mun tätt emot min, Hjärtat snabbar på Jag ser på dig, och du ser på mig Och jag säger, Ja ja Jag vill ha dig Jag vill känna din kropp emot min. Och jag säger, Ja ja ja ja ja Jag vill ha dig. Para algumas canções disponíveis para corrigir a tradução da canção. Det blir mest en massa prat, om plugget Och pop och bio såklart.

Next

Songtekst van Miio: När Vi Två Blir En

När vi två blir en lyrics

Gyllene Tider Miscellaneous När Vi Två Blir En Vers 1: Det verkar så lätt, att bara stöta på. Jag vill känna din kropp emot min När vi två blir en Man springer på disco och försöker hänga på Tar cykeln ner till city när bussen slutat gå Och det är så svårt att säga till dig Vad man egentligen tycker och tänker om dig Det blir mest en massa ord som glider Om myggbett som svider och Gyllene Tider Jag vill känna din kropp emot min Höra pulsen slå Din mun tätt emot min Hjärtat snabbar på Jag ser på dig och du ser på mig Och jag säger ja, ja, jag vill ha dig! Jag vill känna din kropp emot min När vi två blir en När vi är tillsammans och du vill dansa Och jag vill bara sitta och snacka Blir det lätt att man drar en vals En massa tomt snack om ingenting alls Jag vill känna din kropp emot min Höra pulsen slå Din mun tätt emot min Hjärtat snabbar på Jag ser på dig och du ser på mig Och jag säger ja, ja, ja, ja, jag vill ha dig! När vi två springer på disco, och försöker hänga på. Å det är så svårt att säga till dig, vad man egentligen tycker och tänker om dig. U kunt de widget gebruiken als een karaoke versie van de lied När Vi Två Blir Enmits er een instrumentale versie. Wij doen ons best zodat de woorden van liedje correct zijn, daarom mocht U opmerkingen of correcties voor dit liedje hebben, stuur die dan alstublieft naar ons.

Next