Nej til ring 5 syd. Valg 2017

Debat: Havdruplisten siger nej til ring 5

Nej til ring 5 syd

I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere. Der er ingen grund til at få en stor transportmængde - lastbiler - fra Sveriges industri ned gennem Nordsjælland. Der er ingen steder i min kommune Gladsaxe hvor vi har mere end 3000 meter til nærmeste motorvej. Noget af det kender I allerede: Lynetteholm, Avedøre Holme, Ring 5. Mette Tiesen, Nye Borgerlige, Nordsjællands Storkreds Nye Borgerlige er som parti imod en Ring 5 Syd og fra spidskandidat i Nordsjællands Storkreds Mette Tiesen lyder det: - Det eneste, den vil gavne, er transport mellem Sverige og Tyskland. Alternativet Rolf Bjerre Ja Borgernes Liste Morten Villadsen Ja Konservative Line Ervolder Christensen Ja Konservative Ole Søbæk Ja Nationalpartiet Kashif Ahmad Ja Nytgribskov Anders Gerner Frost Ja Socialdemokratiet Claus Heje Ja Socialdemokratiet Jesper Clausson Ja Socialdemokratiet Troels Neiiendam Ja Socialdemokratiet Troels Neiiendam Ja Tryghedslisten Fuat Yalan Ja Venstre Johannes Hecht-Nielsen Ja Venstre Kurt Damsted Ja Alternativet Julie Herdal Molbech Nej Alternativet Julie Herdal Molbech Nej Alternativet Ken Patrick Petersson Nej Alternativet Martin Kjærulff Nielsen Nej Alternativet Tue Boje Folden Nej Dansk Folkeparti Freja Södergran Nej Dansk Folkeparti Henrik Thorup Nej Dansk Folkeparti Ib Kirkegaard Nej Dansk Folkeparti Ib Madsen Nej Dansk Folkeparti Jens Kirkegaard Nej Dansk Folkeparti Kasper Sørmer-Sørensen Nej Dansk Folkeparti Ole S.

Next

Politikeren har ordet: Nej til Ring 5 Syd

Nej til ring 5 syd

Vores underskriftindsamlinger bliver nævnt i medierne dagligt, så at oprette en underskriftindsamling er en fantastisk måde at blive set af offentligheden og beslutningstagere. Udvidelsen af Ring 4 kan suppleres med en motorvejstunnel mellem Hillerødmotorvejen og Helsingørmotorvejen. I syd er den ønsket og giver mening. Søren Bald, Radikale Ønsker ikke at medvirke i undersøgelser, der har indbygget facebook, men er modstander af Ring 5-modellen. Jeg vil hellere bruge de 6,5 milliarder kroner på at forbedre Kystbanen og den kollektive transport i Nordsjælland.

Next

Nej til Ring 5 motorvej

Nej til ring 5 syd

Hvis ikke Nordsjælland accepterer Ring 5-linien, får man ikke man ikke nogen tog- og vejforbindelse mellem Helsingør og Helsingborg. For snart 40 år siden blev det besluttet at reservere et areal med en såkaldt transportkorridor, som går gennem Solrød Kommune. Astrid Krag, Socialdemokratiet, Greve Kredsen Ja. Om det præcis fysisk skal være der, hvor Transportkorridoren er reserveret, er ikke sikkert, men indtil en alternativ og bedre løsning er fundet, er det vigtigt at fastholde reservationen. Samme rapport konkluderer, at salget af nye biler er rekordhøjt. Peter Frederiksen, Venstre Ring 5 er ikke nødvendig. Den sydlige del af Ring 5, som Regeringen ønsker en forundersøgelse af.

Next

Politikeren har ordet: Nej til Ring 5 Syd

Nej til ring 5 syd

Mens coronavirusset særligt rammer ældre mennesker, undgår børn og teenagere i høj grad at blive syge. Men selv dybt inde i regeringspartiet Venstre er der modstand mod Ring 5 Syd blandt kandidaterne i Greve-kredsen. Niels Lawaetz, Konservative Ordentlige løsninger for såvel kollektiv som individuel transport fra det nordlige Nordsjælland mod København er meget vigtigere - stabile og hyppige kollektive forbindelser og Hillerødmotorvejen forlænget som motorvej mindst til Isterødvejen og helst helt til Kildevej syd for Helsinge. En katastrofe for Nordsjælland med uoprettelige gener for natur og naboer? Men ifølge en trafikforsker er det en kamp, der kan gå begge veje. Landsbylaugene i Jersie, Solrød, Kr. Derudover vil en Ring 5-syd kunne afhjælpe den enorme trængsel, vi oplever i hovedstaden.

Next

Ny motorvej i sigte: Regeringens Ring 5 har lange udsigter

Nej til ring 5 syd

Flere veje og flere biler Trafikken på de danske motorveje er steget med 32 procent siden 2007 ifølge Vejdirektoratets seneste fra juli 2018 — altså med næsten en tredjedel. Så selvom deres partier generelt er for at arbejde videre mod en Ring 5 Syd, så går fremtrædende kandidater som Bertel Haarder Venstre , Brigitte Klintskov Jerkel Konservative og til dels Astrid Krag Socialdemokratiet i mod byggeriet af motorvejen. Det er især kandidaterne fra Venstre, Liberal Alliance, Konservative, Socialdemokratiet og Stram Kurs, der overordnet siger ja til at arbejde videre med planerne om en Ring 5 Syd for at komme bilkøerne til livs. Den vil blandt andet friholde Helsingør centrum for den belastende gennemkørsel af lastbiler fra færgeoverfarten. May-Britt Kattrup fra Nordsjællands Storkreds skriver i sit svar: - Ja, så længe at Ring 5-Syd kan etableres med tilknytning til Frederikssundsmotorvej og uafhængigt af Ring 5-Nord, er det fint. Møde i Reerslev Også i Reerslev har Landsbylauget indkaldt til borgermøde om planerne om en ny Ring 5 Syd.

Next

Ny motorvej i sigte: Regeringens Ring 5 har lange udsigter

Nej til ring 5 syd

Det kræver bare at man tænker sig om, i stedet for - hovedløst - at blive ved med at udvide infrastrukturen. Al forskning og empiri viser, at disse udbygninger blot øger trafikmængden. Lokale folketingskandidater kæmper mod en Ring 5 Syd Blandt fortalerne for en Ring 5 syd er der mange, der i deres ja henviser til, at de samtidig afventer resultaterne af de forundersøgelser, der er igang af en Ring 5 Syd - og at det er vigtigt at finde en løsning, der generer så få mennesker som muligt. Jeg er blandt andet optaget af at undersøge udvidelse af eksisterende vejføringer, samt Ringsted-Roskilde-København-muligheden syd om Osted , samt bedre forhold for togpendlere. Enhedslisten er det eneste parti, som ikke stemte for undersøgelsen af Ring 5 syd. Her vil repræsentanter for byrådet præsentere baggrunden for ønskerne til en Ring 5 Syd. Historien viser at sådanne investeringer bliver 1,5 til 2 gange så dyrt som først antaget.

Next

Modstand mod Ring 5 Syd: Flere borgermøder på vej

Nej til ring 5 syd

Det mener jeg er en helt forkert prioritering. Man håbede i sin tid at svenskerne ville være tilfredse med Øresundforbindelsen, men det er åbentbart ikke tilfældet. Lad os nu snart få lagt ideen om at ødelægge en naturperle død. Dem, som netop nu ankommer til intensivafdelinger, respiratorer og kapeller. Også fra Nordsjælland lyder det fra kandidat Kristian Heegaard: - Det er et svenskerprojekt. Området imellem Farum og Ganløse er fredet og der skal derfor laves en tunnel på 1,6 kilometer til 2 milliarder.

Next

NEJ TIL RING 5 SYD

Nej til ring 5 syd

En vejføring er allerede fastlagt. Både Trængselskommissionen og Vejdirektoratet har tidligere påpeget at en Ring 5 ville kunne få betydelige konsekvenser for de omkringliggende bysamfund, for naturen og miljøet. Vi støtter ring 5-syd, som vil betyde mindre kø på vejene omkring København. Nordsjælland er jo netop kendetegnet ved vores flotte og grønne naturområder. Når det kommer til stykket så holder budgettet på 20 milliarder næppe. Ikke bare med en letbane på ringen, men seriøst med regelmæssige tætte afgange i et net af dækkende linier - og så selvfølgelig gratis. Man fortsætter søvngængeragtigt med at løse fremtidens problemer med fortidens værktøjer - det går slet ikke! En motorvej fra Køge til Frederikssundsmotorvejen i ring 5 korridoren vil på den sydlige del være sammenlignelig med Køge Bugt motorvejen og på den nordlige del at sammenligne med Motorringvejen med cirka lige meget trafik i begge retninger alle tider af døgnet.

Next