Netonnet oslo. NetOnNet ekspanderer med to nye Lagershoper i Norge

NetonNet

Netonnet oslo

Bestilte fra netonnet i går formiddag. Nå utøker man butikkbestanden med ytterligere to nye Lagershoper i Norge. I 2016 introduserte NetOnNet sin første Lagershop i Norge med beliggenhet i Sandnes. Dersom du har noen spørsmål, kontakt oss gjerne! Kostnadsfordelene kommer deg som kunde til gode i form av lavere priser. Alt med tydelige og utfyllende produktbeskrivelser og lagerplassnummer, noe som også speiler den informasjonen man får når man besøker netonnet. I 2001 ble nettsalget supplert med Lagershoper i Sverige der man handler til samme lave priser som på nett.

Next

NetOnNet ekspanderer med to nye Lagershoper i Norge

Netonnet oslo

Du velger selv den leveringsmåten som passer deg, ut fra Posten Norges leveringsmuligheter. Endelig får vi butikk i Oslo og på Liertoppen! Enkelte produkter kan ha skadet eller ingen originalforpakning eller innvendig emballasje. Nå tar NetOnNet over stafettpinnen og tilbyr Oslo-beboere en effektiv og fornøyelig måte å handle hjemmeelektronikk på. Snart kan du handle hjemmeelektronikk rett fra lagerhylla på Alnabru i Oslo. Det nye konseptet forener det beste fra netthandel og tradisjonelle butikker. Styret og eierne takker Susanne for en svært bra innsats, og ønsker henne lykke til med sine fremtidige utfordringer.

Next

Vask og stryk: Netonnet oslo

Netonnet oslo

En B-vare er et produkt som vi av ulike grunner kan ha fått i retur. Vi er elektronikkvarehuset på nettet som selger kjente merkenavn til lave priser. . I 2006 åpnet NetOnNet sin norske hjemmeside som har hatt stor fremgang. NetonNet , sier Per Anders Tveit i Komplett til DinSide.

Next

NetOnNet ekspanderer med to nye Lagershoper i Norge

Netonnet oslo

Vis flere ofte stilte spørsmål. Klikk her for informasjon om hvordan du kontakter oss på NetOnNet. Med premiere av ti nye Lagershoper siden oktober 2016 har turen kommet til Norge og Oslo der NetOnNet åpner to nye Lagershoper torsdag den 23 mars, kl. Høsten 2016 åpnet NetOnNet opp lagerportene for konsernets første Lagershop i Norge med beliggenhet på Kvadrat kjøpesenter i Sandnes. Med hele ti premierer av nye NetOnNet Lagershoper som fant sted under perioden oktober 2016 — mars 2017, samt dagens premierer har konsernet i dag totalt 27 Lagershoper tjuefire i Sverige og tre i Norge. Det er de svenske butikkene i Haninge, Kungens Kurva, Infra City, Karlstad, Falun og Gävle som er de neste i køen.

Next

NetonNet

Netonnet oslo

Les gjerne mer om det i våre Kjøpsbetingelser. Mer info om Netonnet Lagershop Alnabru. Susanne vil fortsette i jobben frem til sommeren, eller til en erstatter er på plass. Bedriften Netonnet Norsk Avdeling Av Utenlandsk Foretak i Oslo i Oslo kommune driver innen bransjen. Vi tar med oss over 66 års erfaring og kompetanse når vi nå samler alle våre ressurser og fokuserer alt på én merkevare, nemlig NetOnNet, og det tror vi utgjør starten på en ny spennende reise, sier Susanne Ehnbåge. Det gir deg muligheten til å handle når du selv vil.

Next

B

Netonnet oslo

B-varer tilbys til en gunstig nedsatt pris og selges med samme vilkår for garanti- og angrerett som hos alle andre varer. Aldri handlet der selv, så det kan jeg ikke komme med noen erfaringer om, men jeg vil da helt klart tro at det er en trygg side : Jobber selv i PiB,. Det første kunden blir møtt av når man besøker en Lagershop er en servicedisk med hjelpsomme medarbeidere som er klare til å betjene kunden. Enkelt: På nett har vi åpent 24 timer i døgnet, året rundt. NetOnNet har vokst mye og raskt den siste tiden. NetOnNet Lagershop Oslo Alnabru fra Alfaset, Oslo. Hvis du har lagt dine varer ut for salg i din.

Next

NetonNet

Netonnet oslo

Stillingen er på vårt kontor på Alnabru i Oslo. Jeg ønsker å øke kredittgrensen på mitt Supreme Card Gold! Service og Sikkerhet Vi nøyer oss ikke med lave priser. Vår jobb er å hjelpe deg til å finne akkurat det du vil ha, uansett om du er ekspert eller bare litt nysgjerrig. Den første Lagershoppen åpner på torsdag 10. Vi fantes bare på nett og solgte våre produkter direkte fra lagerhyllen. NetOnNet har ambisjoner om å ha markedets beste produktinformasjon i tillegg til det bredeste utvalget.

Next