Niu sähköskootteri. Niu U Pro

NIU NQi Cargo (N

Niu sähköskootteri

Niiden tarkoituksena on luoda korkealaatuinen sähköskootteri uusimmalla tekniikalla ja suunnittelulla. Sen voi ladata ulkona suoraan skootterista tai akun voi ottaa mukaan sisätiloihin ladattavaksi. Jälkimmäisin ominaisuus ei tietenkään ole jokaisen itsenäisen nuoren mieleen, mutta vanhemmat kiittänee heidänkin edestään. Skootterilla on sisäänrakennettu kaksi akkulaturia, jonka avulla voidaan ladata kaksi paristoa samanaikaisesti. Skootterilla on alaston runko, joka on rakennettu poikkeuksellisen lujan ja kapasiteetin ansiosta.

Next

Niu U Pro

Niu sähköskootteri

M + on todellinen älykkäät skootterit, jotka yhdistyvät älypuhelimeen. Loivissa ylämäissäkään sähkömoottorista ei lopu puhti edes noin satakiloisen kuljettajan alla. Täydellinen valinta siis vaikka liikkumavälineeksi leirintäalueelle. Niiden tarkoitus on luoda laadukas sähköskootteri uusimpien teknologioiden ja suunnittelun avulla. Harmittamaan sen sijaan jää, ettei mopossa ole kypärälle enää penkin alla totuttua lukollista säilytystilaa.

Next

Niu U Pro

Niu sähköskootteri

Nämä verkkosivustot käyttävät evästeitä Google-mainoksille ja Google Analyticsille. Niu-malliston uusin tulokas on kevyt ja ketterä. Tuloksena on skootteri, joka on suunniteltu kaupunkia varten. Tämä tekniikka tuottaa suurempaa kirkkautta vähentäen samalla energiankäyttöä. M+ Sport on oivallinen kulkupeli päivittäisiin ajoihin.

Next

Maistiainen: Niu M+ Sport sähköskootteri

Niu sähköskootteri

Skootterissa on kaksi ajotapaa: Lite ja Sport. Käytettäessä E-Save -toimintoa ajoalue voidaan laajentaa 170 km: iin. Sähköskootteria voi yhdellä latauksella ajaa noin 100 kilometriä, hyvissä olosuhteissa ylikin. Moottori on erittäin voimakas ja mahdollistaa raskaan lastin kuljettamisen. Niiden avulla sähköskootterin käyttö on totuttua nykyaikaisempaa — mopoon saa yhteyden etänä älypuhelimen sovelluksen avulla. Siirrettävän akun ansiosta skootterin voi ladata sisälläkin, tavallisesta sähköpistokkeesta.

Next

NIU M+ Sport

Niu sähköskootteri

M + on saatavana monissa väreissä. Jotta turvallisuus lisääntyisi entisestään, U1: ssä on automaattivaihteinen merkkivalo. U1 on kiinnittänyt erityistä huomiota turvallisuuteen. Seuraa teinisi sijaintia sovelluksella Istuimen alle sijoitetun akun voi joko ladata paikallaan, tai nostaa mukaan skootterista esimerkiksi omassa asunnossaan ladattavaksi. Palveluissa saat kuvauksen palveluistasi, yrityksesi logon, yhteystiedot ja linkin omille kotisivuille. Using the cloud connection after each ride, the data analysis optimizes the intelligent riding experience by learning about your driving habits.

Next

NIU U

Niu sähköskootteri

Kapea sähköskootteri mahtuu kulkemaan kapeistakin väleistä ja sen pienet yksityiskohdat tekevät liikkumisesta helppoa ja nautittavaa. Tulosten ja myös palvelun perusteella voimme suositella Nettix:n markkinapaikkoja! Esittely Pieni ja pippurinen Niu-malliston uusin tulokas on kevyt ja ketterä. Ajossa mukavuutta lisää myös esiintaitettavat jalkatapit skootterin sivuilla. Niu M+ Sportin Istumakorkeus on 73 senttiä, mikä soveltuu keskimittaiselle aikuiselle vielä kohtuullisen hyvin, lyhyemmille mainiosti. Moottoria tehostetaan moottorilukko innovaatio, joka tarjoaa varkaudenesto. Skootterissa on muokattava monivärinen kojelauta.

Next