Novi list crna kronika rijeka danas. Uhićeni Uljanikovci ostaju u pritvoru; Nobilo: Današnja odluka besmislena i unaprijed napisana / Novi list

Crna Kronika

Novi list crna kronika rijeka danas

Uz news portal ePodravina, svakoga trenutka budite obavješteni o svemu što se događa u cijeloj regiji, u vašoj neposrednoj blizini! Do problema je došlo u prijevodu, a novo ime dobila je — Rijeka. Ova djevojka tereti se za dva kaznena djela, za prijetnju i povredu privatnosti djeteta ili maloljetne osobe. »Ljude su strpali u zatvor i potom ni sud ni državno odvjetništvo nisu napravili ni jednu radnju u mjesec dana. »Ljude su strpali u zatvor i potom ni sud ni državno odvjetništvo nisu napravili ni jednu radnju u mjesec dana. Ovo nije slučajno, ne može biti pitanje nesposobnosti suda«, ocijenio je. Kad na engleskom jeziku čitate informacije o broju zaraženih po gradovima, Rijeka je preimenovana u — River, piše.

Next

Uhićeni Uljanikovci ostaju u pritvoru; Nobilo: Današnja odluka besmislena i unaprijed napisana / Novi list

Novi list crna kronika rijeka danas

»Ti utjecaji su - od politike do moguće nezadovoljnih ljudi čije obitelji rade u '3. Korisnici društvenih mreža ismijavaju se s Vladinim internet stranicama, gdje se nalazi i sekcija na kojoj se možete informirati o koronavirusu u Hrvatskoj, na hrvatskom i engleskom jeziku. Nad tri osobe sa šireg bjelovarskog područja provedeno je kriminalističko istraživanje zbog sumnji u provale u samouslužne praonice na Križevačkoj cesti i južnoj bjelovarskoj obilaznici tijekom veljače i ožujka, a prikupljeni su dokazi da je baš ovaj trojac odgovoran za počinjenje kaznenih djela na štetu tvrtki Habigo i Matić. Ona je imala unaprijed napisano rješenje i onda pustila strane i okrivljenike da iznose argumente«, rekao je. Nobilo: Sutkinja istrage je imala unaprijed napisano rješenje Odvjetnik Anto Nobilo, branitelj Giannija Rossande, ocijenio je kako je »katastrofalno za suđenje u ovom postupku« to što je sutkinja istrage imala napisano rješenje o zadržavanju u istražnom zatvoru okrivljenika prije nego što je završilo današnje ročište, što su branitelji primijetili. Zamjenik županijske državne odvjetnice u Rijeci Nenad Bogosavljev, nakon završenog ročišta, na pitanje novinara kad će početi ispitivati svjedoke, rekao je da će to učiniti nakon što rješenje o provođenju istrage postane pravomoćno.

Next

Sve vijesti / Novi list

Novi list crna kronika rijeka danas

»Bilo bi normalno i u skladu sa zakonom da su obje strane zauzele svoje stavove pa da sud potom presudi. Na novinarsko pitanje o kojim je utjecajima iz politike riječ, Nobilo je odgovorio: »Nisam im držao svijeću, ali znam da kad su se odvijala ova spektakularna uhićenja, Vlada je donosila odluku da će prestati financirati brodogradilišta i do tada su se faktično stekli uvjeti za stečaj. Kako izvještava policija, nepoznati počinitelji su u neutvrđenom razdoblju od 1. Branitelj Silvana Kranjca Ivan Smokrović je rekao kako bi se, s obzirom na to da nije ispitan nijedan svjedok u mjesec dana, a sprečavanje utjecaja na svjedoke je razlog zadržavanja u istražnom zatvoru, tim tempom istražni zatvor mogao pretvoriti u izdržavanje kazne, a to bi bila povreda svih elementarnih prava. Od dana kad je donesena odluka o ukidanju rješenja o istražnom zatvoru do danas proteklo je deset dana bez ikakve odluke te je žalosno da netko može biti lišen slobode bez ikakve odluke suda«, rekla je. Tijek postupka ovdje u Rijeci je nezabilježen u analima hrvatskog pravosuđa, nitko od nas odvjetnika to dosad nije vidio«, istaknuo je Nobilo Šestorici osumnjičenih u aferi Uljanik danas je produljen pritvor. .

Next

Sve vijesti / Novi list

Novi list crna kronika rijeka danas

Tijek postupka ovdje u Rijeci je nezabilježen u analima hrvatskog pravosuđa, nitko od nas odvjetnika to dosad nije vidio«, istaknuo je Nobilo. Sjedinjujemo karakteristike news portala i portala koji prati priče, probleme i uspjehe stanovnika Dalmacije, sve praćeno fotografijama više od 50 vrsnih fotografa. Na dodatno pitanje kad bi to moglo biti, rekao je da su trojica okrivljenika preko svojih branitelja podnijela žalbu na rješenje o provođenju istrage pa je predmet dostavljen sutkinji istrage na odlučivanje, a rok za odluku je osam dana. « Sad se žalimo, ovo je nepravomoćno rješenje, a sutra se donosi novo pa ovo prvo postaje besmisleno ako će se sutra, a vjerojatno hoće, donijeti novo rješenje o produljenju pritvora«, rekao je. Kad na engleskom jeziku čitate informacije o broju zaraženih po gradovima, Rijeka je preimenovana u — River. U pritvoru su bivši predsjednik Uprave Uljanik grupe Gianni Rossanda, bivši članovi Uprave Marinko Brgić i Veljko Grbac, bivši predsjednik Uprave »3. Pretragom su policajci vrlo brzo shvatili da se radi o paketiću sa sadržajem nalik marihuani.

Next

Sve vijesti / Novi list

Novi list crna kronika rijeka danas

Ustvrdio je da je očito prevelik utjecaj različitih čimbenika na sud u Rijeci da bi se moglo provesti pravedno suđenje. Građanin je prijavljen i sanitarnoj March 16, 2020 , Piše: Vedran Cindrić Općinski sud u Bjelovaru presudio je da Tehnička škola Bjelovar mora svojoj bivšoj učenici koja se teško ozlijedila na satu tjelesnog odgoja isplatiti 26550 kuna te preko 10 tisuća kuna sudskih troškova. Politika zaštite privatnosti uređuje način postupanja s informacijama koje Dalmacija Danas d. Problem je nastao jer je danas 25-godišnja djevojka još u svibnju i lipnju 2018. Naveo je da se već sutra odlučuje o produljenju pritvora za sljedeća dva mjeseca, a danas je odlučeno o istražnom zatvoru u prvom mjesecu.

Next

Crna Kronika

Novi list crna kronika rijeka danas

»Potreba izuzeća riječkog suda se nameće sama po sebi jer je do toga doveo sud svojim postupanjem. March 06, 2020 , Piše: Vedran Cindrić Danas oko 11 sati došlo je do teške prometne nesreće u Čazmi koja je završila sa smrtnim posljedicama. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. April 05, 2020 , Novčanom kaznom od pet tisuća kuna, Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru kaznio je 40-godišnjaka iz Grabovnice kraj Čazme, kojeg je policija još u lipnju prošle godine u sitnim noćnim satima uhvatila kako puši marihuanu. March 26, 2020 , Piše: Vedran Cindrić Nacionalni stožer civilne zaštite uveo je prije tri dana mjere zabrane međugradskog kretanja, no to se ne odnosi na osobe s posebnim propusnicama. Analiza spisa pokazuje da policija nije bila spremna za podizanje kaznene prijave pa su je skrpali kroz noć, a to je netko naručio. Učenica je pala i zadobila prijelom prvog kralješka u March 12, 2020 , Od teških tjelesnih ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći u Končanici, sinoć je u bolnici preminuo 78-godišnji traktorist iz Končanice.

Next

CRNA KRONIKA

Novi list crna kronika rijeka danas

« Budimir: Veliko razočaranje u prvosudni sustav — u ulogu suca istrage Braniteljica Dragutina Pavletića Marija Budimir ocijenila je da je današnje ročište veliko razočaranje u pravosudni sustav i u ulogu koju bi sudac istrage trebao imati. Sutkinja istrage Županijskoga suda u Rijeci Ksenija Zorc odlučila je u srijedu da šestorica osumnjičenih u aferi Uljanik ostaju u istražnom zatvoru, a sutra će se odlučivati o produljenju 30-dnevnog pritvora koji istječe 26. Tada je politici sigurno odgovarao spektakl. Vozač motocikla, starosti 25 godina je reanimiran na licu mjesta, ali je prilikom pružanja liječničke pomoći February 24, 2020 , Nezapamćena šumska krađa dogodila se proteklih dana u državnoj šumi u okolici Grubišnog Polja, a nastala šteta iznosi nevjerojatnih 200 tisuća kuna. Klikajte nas i ne propustite niz informativnih i zabavnih sadržaja, tražite se na fotkama, čitajte, pišite, komentirajte i budite dio najvećeg i najčitanijeg portala u županiji. Upitao se nije li vrijeme da se zatraži izuzeće suda u Rijeci i rekao da će se o tome konzulitrari s kolegama odvjetnicima, braniteljima u ovom predmetu. Bjelovarska učenica Tehničke škole, tada petnaestogodišnja djevojčica, teško je ozlijedila kralježnicu na satu tjelesnog odgoja izvodeći stoj na rukama s padom u kolutu.

Next

Sve vijesti / Novi list

Novi list crna kronika rijeka danas

. . . . . .

Next