Nu stie nimeni ep 13 online subtitrat in romana. Nu stie nimeni Episodul 14 22 Septembrie 2019 Gratuit HD

Nu ştie nimeni (Kimse bilmez 2019) serial turcesc subtitrat in romana toate episoadele

Nu stie nimeni ep 13 online subtitrat in romana

Ali are grijă de tinerii din cartierul în care s-a mutat, pentru a incepe o viață nouă și toată lumea din cartier îl numește Ali Hoca. Dar află că fratele ei a picat în mâinile unui mafiot nemilos, Pilot. Sevda fuge de el și se adăpostește în casa lui Ali Hüroğlu. La aeroport, în loc să își ia bagajul ei, îl ia pe cel al lui Cenk. Odată cu intrarea în casa lui Ali, în acea noapte, Sevda își schimbă complet viața, dar schimbă și viața lui Ali. Nimeni nu stie Versurile de la coloana sonora. În Zalim Istanbul, este prezentata o luptă pentru existență care se extinde de la Antakya la Istanbul; Intersecția dintre Seher, care locuiește în Antakya cu cei trei copii ai săi, și Agah Karaçay, care este unul dintre giganții industriei logistice și care este și orașul său natal, va pune toată lumea la un nou test.

Next

Nu ştie nimeni (Kimse bilmez 2019) serial turcesc subtitrat in romana toate episoadele

Nu stie nimeni ep 13 online subtitrat in romana

În urma unei încurcături, ea îl cunoaște pe Cenk, nepotul lui Feride Celen Seray Gözler. Si ca orice om pasionat de mederia lui, aceasta cere sacrificii. Soluția pe care o găsește pentru salvarea fratelui, devine cel mai mare nod al vieții ei aducând pe urmele ei un îndrăgostit obsedat, Uygar Sarıkaya și pe oamenii lui. O socoteală neînchisă a lui Ali cu trecutul, va duce la imposibilitatea ca Ali și Sevda să fie împreună. Dacă nu va găsi bani, îl va ucide. O poveste de dragoste probabil tipica oricarui popor, numai personajele sau oamenii se schimba, la fel ca si in viata.

Next

Urmareste serialul turcesc Nu ştie nimeni episodul 15 online subtitrat

Nu stie nimeni ep 13 online subtitrat in romana

Totul se năruie pentru Bahar în momentul în care bărbatul iubit moare. În profesia sa, căpitanul Seyfi experimentat și polițistul de cămin Nuri Pamir se confruntă cu un omor de copil în oraș. . Lumea ei se schimbă când îl cunoaşte pe Cenk Alp Navruz , un bărbat şarmant, provenit dintr-o familie bogată. Vântul zorilor bate și sfâșie trandafirul Cu cât se uită mai mult la trandafir, cu atât inima privighetorii se zbate mai tare Când au început să se întoarcă aceste nopți pline de stele? Astfel, Azra și fratele ei mai mic, Mert Yigit Kagan Yazici , bolnav de autism, se trezesc aruncați în stradă, fără niciun ban. Actorul principla a jucat in Kosem, interpretandu-l pe sultanul Ahmet, marea dragoste a sultanei Kosem. Intr-o zi a descoperit ca Sevda se ascunde in casa lui si se apre ca de aici incepe o noua poveste de dragoste.

Next

Urmareste serialul turcesc Nu ştie nimeni episodul 9 online subtitrat

Nu stie nimeni ep 13 online subtitrat in romana

Nu toti avem aceeasi poveste chiar daca luam ca numitor comun dragoste si poveste. Și astfel, după o viață în care nu-i lipsea nimic, Azra se vede nevoită să se confrunte cu sărăcia. Urmareste serialul turcesc Nu ştie nimeni episodul 15 online subtitrat. Kuzgun este un bărbat urmărit de trecutul său, care îşi doreşte să răzbune moartea tatălui său, un poliţist a cărui viaţă a luat sfârşit în urma unei misiuni periculoase. Abandonată de mamă la vârsta de opt ani, Bahar rămâne în grija tatălui și a bunicii sale, confruntându-se de-a lungul timpului cu sărăcia și traiul greu. Pentru că visează să ajungă un mare cofetar, asemeni tatălui ei, Azra merge la cea mai bună școală din America să ia lecții de gătit.

Next

Urmareste serialul turcesc Nu ştie nimeni episodul 14 online subtitrat

Nu stie nimeni ep 13 online subtitrat in romana

Această crimă îi conduce la omul de afaceri populat al orașului Abbas și fiica sa Dilara. Viața i se schimbă în momentul în care îl întâlnește pe Sarp Çesmeli Caner Cindoruk , alături de care cunoaște adevărata fericire. Profund îndrăgostită, Bahar se căsătorește cu Sarp, iar cei doi ajung ulterior părinți. Mama vitregă a frumoasei Azra decide să scape de copiii fostului ei soț. Uygar nu are deloc de gând să renunțe la Sevda. Trimite Aleasă pentru a deveni imaginea unui brand, Sevda se apropie de visul său de a deveni stea.

Next

Urmareste serialul turcesc Nu ştie nimeni episodul 9 online subtitrat

Nu stie nimeni ep 13 online subtitrat in romana

Azra Alina Boz , o tânără pasionată de gătit, marcată de moartea tatălui ei. Viața ei era perfectă… până când tatăl ei moare. . . .

Next