Ny mummikopp 2019. Office of the New York State Comptroller

Kveldsbad Mummikopp 2019 fra Arabia

Ny mummikopp 2019

Den nye utgaven vil være i lilla. På koppen ser du også hunden hennes Ynk. Etter at flere har spurt etter en oversikt over Mummikoppene tenkte jeg det var greit å få satt opp en oversikt. . På øyen møter Mummifamilien flere sjørøvere som har strandet der. Motivet på samlerkoppen viser Mummifamilien på ferie, der de tar et kveldsbad på en solfylt dag på en øy. I tillegg til disse koppene har vi også Snorkfrøken og Poeten, samt tilstedeværelse på en rekke ander kopper.

Next

Den Store Mummikopp Oversikten (Med 2019 Kopper)

Ny mummikopp 2019

Koppene er sortert kronologisk etter når Mummikoppene ble lansert. I episoden «Den Gyldne Hale» setter Mummipappa opp et teaterstykke der han forteller om sine mange opplevelser. Blant Arabia koppene på denne listen er det nå 100! Dette er første koppen til Misa. Katten til sjørøverne ser overasket på Mummifamilien. Ferien byr på spennende hendelser for Mummitrollet og familien hans. Setter også gjerne pris på tips om nye kopper, enten i kommentarene under, eller på epost! Hvor mange Mummikopper finnes det? Snorkfrøken har vært på flere kopper tidligere, både i gul 2001 — 2012 og i rosa 2013 — 2019. Jeg skal forsøke å holde oversikten oppdatert så godt det lar seg gjøre.

Next

Online and Phone Sporting Licenses Issuing System

Ny mummikopp 2019

De bygger et stupebrett og Mummimamma, Mummipappa, Mummitrollet og Mymlen stuper ned i havet. Bildet er hentet fra en illustrasjon fra 1956. Håper dere setter pris på denne oversikten! Mummimamma sine medisiner gir uforventede bivirkninger. Årets første Mummikopper er lansert, og skal være i salg fra den 17. Når en stein ruller ned til stranden ser de den vakre solnedgangen, og den byr inn til et kveldsbad. I den forbindelse føler Mummitrollet et sterkt press for å leve opp til sin far, og får i den forbindelse problemer med at han mister hår på halen. Send meg gjerne også en epost om jeg har gitt feil informasjon koppenes navn eller årstall.

Next

Office of the New York State Comptroller

Ny mummikopp 2019

Kveldsbad Mummikopp 2019 Mummikoppen Kveldsbad 2019 er Arabias etterlengtede sesongkopp fra årets Mummikolleksjon. Kveldsbadet avslutter en herlig feriedag. De treffer også Mymlen for første gang, samtidig som de redder henne fra en synkende båt. Mummikoppene kommer med Snorkfrøken i lilla, og Misa i Gul. Det nye Snorkfrøken motivet er hentet fra en illustrasjon i «Mummitrollet på Rivieraen» fra 1955. Mummimamma holder Mummimfamilien sysselsatt ved å bygge en steinmur på ferien. Misa har blant annet jobbet som Mummimammas husholderske, noe motivet på Misa-koppen representerer.

Next

Kopper og krus

Ny mummikopp 2019

. . . . .

Next

Kopper og krus

Ny mummikopp 2019

. . . . . .

Next