Olimp impex. OLIMP IMPEX SRL din Iasi Str. Roman Voda 3, CUI 5386949

Olimp Impex

Olimp impex

Unele facilităti sunt disponibile în functie de ales. Informaţiile de contact email, telefon, fax, adresa ale firmei Olimp Impex And Partners precum şi bilanţ, dosare, mărci, etc sunt accesibile membrilor site-ului. Putem livra produsele pe care le comandaţi fie la unităţile dvs. Pentru informaţii complete şi recente puteţi utiliza sau. Așteptăm cu deosebit interes cererile de ofertă pentru a veni în sprijinul dvs. De-a lungul anilor, compania a investit constant în utilaje şi facilități moderne de producție, în depozite și în dezvoltarea și calificarea angajaților săi. Portofoliul include un număr mare de produse metalurgice, într-o gamă foarte diversificată, fabricate de către cei mai importanți producători interni și externi de renume din Austria, Bulgaria, Cehia, Italia, Macedonia, Polonia, Rusia, Turcia, Ucraina, Ungaria, etc.

Next

OLIMP IMPEX SRL din Iasi Str. Roman Voda 3, CUI 5386949

Olimp impex

Avem convingerea că vom reuși să devenim unul dintre partenerii dvs. Dacă aveți întrebări sau sugestii în aceste privințe, vă rugăm să contactați echipa de suport clienți. Cylex nu este responsabil pentru gradul de acuratețe, corectitudine, utilitate sau precizie a datelor. Mare 72 C - - Telefon 0259-325. Echipa noastră de vânzări este în permanență la dispoziția dvs.

Next

Olimp

Olimp impex

Strategia noastră este construirea și menținerea pe termen lung a unor relaţii durabile cu partenerii noștri. Informaţiile de contact email, telefon, fax, adresa ale firmei Olimp Impex precum şi bilanţ, dosare, mărci, etc sunt accesibile membrilor site-ului. Firma se află într-un continuu proces de extindere, care s-a materializat prin deschiderea mai multor puncte de lucru; rețeaua comercială formată din cele 6 puncte de lucru, care cuprinde spaţii de producţie şi depozitare acoperite, platforme exterioare, dotate cu cele mai performante utilaje de manipulare, este susținută de parcul logistic propriu. Pe lângă produsele obținute din producția proprie, portofoliul de distribuție include un număr mare de produse metalurgice, într-o gamă diversificată, fabricate de către cei mai importanți producători interni și externi de renume din: Austria, Bulgaria, Cehia, Italia, Macedonia, Polonia, Rusia, Slovacia, Turcia, Ucraina, Ungaria. După autentificare, informaţiile afişate vor fi actuale şi complete.

Next

OLIMP IMPEX SRL din Iasi Str. Roman Voda 3, CUI 5386949

Olimp impex

Ca urmare a achiziției în anul 2015, a unor utilaje performante, vă oferim de asemenea, servicii de: Debitare cu jet de apă în diferite forme geometrice și altele mult mai complexe începând de la diverse piese industriale și până la obiecte de design din orice tip de material, cu grosime de până la 100mm; Îndoirea tablelor după dimensiuni, roluire țevi, perforare tablă în diferite forme geometrice; Debitare tablă subțire din rulouri la lungimile solicitate, debitare coli de tablă cu grosime până la 10mm și a altor produse metalurgice; Transportul produselor comandate, prin parcurile auto proprii. Pentru a contacta firma Olimp Impex And Partners sau alte companii incluse în catalog vă rugam să vă cu contul dumneavoastră. . Pentru a contacta firma Olimp Impex sau alte companii incluse în catalog vă rugam să vă cu contul dumneavoastră. Mare 72 C - - Telefon 0259-412.

Next

OLIMP IMPEX SRL din Sectorul 3 Str. Banul Udrea 1, CUI 7288556

Olimp impex

Denumirile brand-urilor, logo-urilor, imaginilor și textelor aparțin acestor terțe părți și proprietarilor lor. . . . .

Next

OLIMP IMPEX SRL din Cihei Str. Mare 72, CUI 108135

Olimp impex

. . . . . .

Next