Olssons tyg. Tyger & metervara

Ohlssons Tyger

Olssons tyg

Se butiksspecifika öppettider på Från Köpcentrum till nytt stadskvarter — Idag är Mobilia ett levande stadskvarter med shopping, bostäder, restauranger och service. I vår onlinebutik hittar du en stor mångfald av tyger som metervara: Trendiga klädtyger, dekorations- eller möbeltyger av hög kvalitet eller exklusiva märkestyger — här slår ditt skräddarhjärta snabbare! Vid sidan av vårt stora online-utbud av prisvärda tyger, hittar du hos oss även ett omfattande sortiment av sy-, stick- och virktillbehör samt ullgarn från välkända märken. Nöjer du dig inte med bomullstyger, jeans- och jerseytyger? Kostnadsfria mönster och stickbeskrivningar hittar du självklart också på tyg. Vid sidan av vårt omfattande utbud av sytillbehör, hittar du hos oss i butiken instruktioner, set, pysselstrutar och kostnadsfria mönster — allt gör-det-självare behöver ur en och samma hand! Läs mer om och ta del av fantastiska erbjudanden. Vid sidan av ständigt aktuella, moderiktiga designer och färger, erbjuder vi dig i vår kategori Tyger A-Ö en kvalitetsmångfald till rimliga priser.

Next

Återvinning, renhållning, spol

Olssons tyg

Under de senaste åren har ett nytt Mobilia växt fram. På Mobilia möts olika kulturer, unga och gamla, historiska byggnader och modern arkitektur. Mobilia har varit en del av Malmö i över 50 år. Sedan starten 1971 har vi erbjudit ett brett sortiment av vackra inredningstyger, spännande modevaror och praktiska tillbehör. Genom oss kan du enkelt sätta egen prägel på ditt hem och dina kläder! Metervaran klipper vi till efter dina önskemål och levererar redan från 0,5 m! Vår tygbutik i Örebro ligger i Krämaren, på plan tre.

Next

Tyger & metervara

Olssons tyg

Välkommen in till Ohlssons Tyger i Krämaren idag! Vi tror på kundens egen kreativitet. Från shoppingcenter till nytt stadskvarter med möjlighet till att bo, shoppa, äta, träna och umgås. Hos oss finner du en mångfald som speglar Malmö. Vi erbjuder dig, vid sidan av Oeko-Tex-certifierade tyger även vårt eget ekologiska premiummärke Tula. Sätt prägel på ditt hem och dina kläder.

Next

Förvaring

Olssons tyg

Oavsett om du är hobby fixare eller modefantast, om du behöver nya gardiner eller bara en ny kavajknapp har du massor med valmöjligheter hos oss. Eller lägger du stor vikt vid certifierade och hållbara ekologiska tyger? Vi gör allt för att din hobby ska bli till en upplevelse! Vi förser dig dessutom med de bästa kostnadsfria syinstruktionerna för nybörjare till proffs. I våra 16 butiker hittar alltid du en kunnig och engagerad personal — och ständigt nya, spännande erbjudanden. Förverkliga dina sydrömmar nu och bläddra igenom vår välsorterade tyg- och sybehörsavdelning. Ohlssons Tyger är en av Sveriges mest välsorterade tygaffärer Ohlssons Tyger i Örebro har sedan starten 1971 erbjudit kunder ett brett sortiment av tyg, spännande modevaror och praktiska tillbehör. Vi tror på kundens egna kreativitet.

Next

Ohlssons Tyger i Krämaren i Örebro City

Olssons tyg

Oavsett om du är en hobbyfixare eller en modefantast, om du behöver nya gardiner eller bara en ny kavajknapp har du mängder med valmöjligheter. Sedan starten 1971 har vi erbjudit ett brett sortiment av vackra inredningstyger, spännande modevaror och praktiska tillbehör. Vi bygger, växer och gör ständigt förbättringar för att göra ditt besök till en trevlig upplevelse. . Vi tror på kundens egna kreativitet! Dyk ner i ditt nästa synöje med de populära mönstrena från märken som Burda, Mc Call´s och Vogue.

Next

Återvinning, renhållning, spol

Olssons tyg

Ohlssons Tyger Ohlssons Tyger är en av Sveriges mest välsorterade tygaffärer. Ett Mobilia där alla ska känna sig välkomna. Öppettider: Måndag — fredag 10-19 Lördag 10-16 Söndag 11-15. Oavsett om du är en hobbyfixare eller en modefantast har vi rätt tyg för dig. .

Next

Förvaring

Olssons tyg

. . . . .

Next

Förvaring

Olssons tyg

. . . . . . .

Next