Oversetter norsk fransk. Oversetter engelsk norsk

Oversetter fransk norsk

Oversetter norsk fransk

Slike oversatte setninger er svært nyttig tillegg til ordbøker. Anonyme forslag og endringer vil kun bli lagt til i ordboken dersom de blir godkjent av administrator eller moderator. Hjelp oss med å utvikle Glosbe ordbøker og se hvordan din kunnskap hjelper mennesker over hele kloden. De stedene som er markert grønn har fransk minoritet. Mener du at noe er feil, kan du stemme for fjerning av ordet eller foreslå endringer til enten et fransk eller engelsk ord. Slanguttrykk og tekst som er skrevet med et språk som avviker fra rettskrivningen, er generelt sett et problem for oversettere på nettet. Vi ønsker å inkludere alle disse variasjonene i vår fransk-engelske ordbok.

Next

Norsk

Oversetter norsk fransk

Foreløpig har vi 5729350 setninger oversatt Samarbeid Hjelp oss å skape det største norsk bokmål - fransk ordbok online. Det antas at fransk snakkes av nesten 500 millioner mennesker verden over, noe som gjør språket til et a de mest talte i verden. Den norsk-franske ordboken på DinOrdbok er det oppslagsverket på nett med flest oppslag, som i tillegg er gratis. Å skrive norsk bokmål bruker det latinske alfabetet, som er supplert med tegnene æ, ø og å. Av denne grunn ber vi deg om å være oppmerksom på dette problemet i oversettelsesprosessen. Å bli kjent med engelsk styrker profilen din i forretningslivet ditt, slik at du kan jobbe mer effektivt på en internasjonal plattform. Disse poengene gjør at du havner på vår internasjonale rankingliste.

Next

Γελασε χαρουμενα μπορεις

Oversetter norsk fransk

På Glosbe kan du sjekke ikke bare oversettelser til språk norsk bokmål eller fransk: vi også gi eksempler av bruk, ved å vise mange eksempler av oversatte setninger inneholder oversatt setning. Bruk ordboken til å oversette fra norsk til fransk eller fra fransk til norsk. Nye ord som blir lagt til av anonyme og registrerte brukere vises kun i ordboken etter at de har blitt godkjent av en administrator eller moderator. Du samler poeng når du oppretter nye oversettelser, eller ved å ta en av våre quiz. Den har enda flere oppslagsord enn norsk-fransk ordbok, so come on! Innholdet som genereres av brukerens oversettelser, kan omfatte slang, profanity, seksualitet og lignende. Vi trenger den hjelpen vi kan få.

Next

Oversetter fransk norsk

Oversetter norsk fransk

Relevante tekster vil bli fjernet fra innholdet på nettstedet så snart som mulig. Siden oversettelsene kanskje ikke passer for folk i alle aldre og alder, anbefaler vi ikke å bruke nettstedet vårt i tilfelle ubehag. Det er ikke noe problem, besøk heller vår! Bli med å lage det oppslagsverket på nett med flest norsk-franske- og fransk-norske oversettelser. I tillegg til dette har vi et fransk-engelsk forum, som er åpent for alle brukere med spørsmål relatert til fransk og engelsk språk. I de landene som er markert med blå bruker de fransk på administrativt nivå.

Next

Oversetter fransk norsk

Oversetter norsk fransk

Har også bra antall oppslagsord. Vi anbefaler å prøve denne om du står fast i oversettelse mellom norsk og fransk. Glosbe er et samarbeidsprosjekt, og hver og en kan legge til og fjerne oversettelser. I tillegg vil du lese fremmedspråk raskere når du leser bøker på et fremmed språk, lytter til musikk på et fremmed språk og snakker med folk som snakker et fremmed språk. I tillegg til at det er et sjarmerende språk, er det faktisk det offisielle språket i over 30 land, og brukes av over 65 millioner mennesker som førstespråk.

Next

Free Online Translation

Oversetter norsk fransk

Du kan også være sikker på at enhver feil i ordlisten er reparert raskt, slik at du kan stole på våre data. Engelsk er anerkjent som et universelt språk innen fagfag, kommunikasjon og handel, spesielt innen luftfartssektoren. Sud , så vel som på den måten av beregningen som penetreres Celtic dvacítková system tallet 98 er uttrykt som 4 x 20 + 18, henvisningstallet 79 er da utformet som 60 og 19. For øyeblikket inneholder ordboken hele 24 104 oversettelser av ord og kjente uttrykk, og stadig fler blir lagt til. Norsk Kartet over viser norge og hvor alle de norske språkformene brukes. Norsk-fransk ordbok Fransk er både elegant og nyttig. Alle er velkomne til å bli med oss på å lage den største fransk-engelske ordboken i verden! Fransk Kartet viser oversikt over hvor det snakkes fransk i verden.

Next