Pohjois haaga puukotus. Helsingin Pohjois

Mies puukotti ex

Pohjois haaga puukotus

Myös rikoksesta epäilty oli saanut tilanteessa vähäisiä vammoja. Poliisin mukaan mies tappoi toisen miehen puukottamalla. Tapauksesta otettiin aluksi kiinni kuusi henkilöä. Poliisin mukaan siihen ei ole ollut toistaiseksi tarvetta. Toistaiseksi ei olla siinä tilanteessa, että olisi tarpeen antaa kuvaa ja nimeä, Koski sanoi yhdeksän jälkeen maanantaiaamulla.

Next

25

Pohjois haaga puukotus

Sitä me punnitaan, milloin se on välttämätöntä. Olethan erityisen varovainen tilanteissa, joissa vuokra tai takuuvuokra pyydetään maksamaan etukäteen. Tässä vaiheessa ei myöskään ole tietoa siitä, tunsivatko puukottaja ja uhri toisensa entuudestaan, Koski sanoo. Teon motiivista ei toistaiseksi ole tietoa. Tapon yritys tapahtui lauantaina 6. Iltalehden lukijan mukaan Pohjois-Haagassa oli runsaasti poliiseja. Simultaneously the eight-hectare area is a park open to the public.

Next

25

Pohjois haaga puukotus

Oikotie ei pyydä käyttäjiään päivittämään tilitietoja WhatsApp-viestien tai tekstiviestien välityksellä. Naisella ei ole välitöntä hengenvaaraa. Poliisi tutkii tapahtunutta kahtena tapon yrityksenä ja useana törkeänä pahoinpitelyn yrityksenä. Useita henkilöitä oli paikalla, mutta tapahtuma oli tekijän ja asianomaisen välinen, tutkinnanjohtaja toteaa. Tapaus sattui kerrostaloasunnossa ja tapahtumapaikalla oli useita henkilöitä. Oikotien nimissä on lähetetty tekstiviestitse tietojenkalasteluviestejä, jossa vastaanottajaa pyydetään päivittämään Oikotien tiliä.

Next

25

Pohjois haaga puukotus

Many paths and duckboards as well as some look-outs make it possible to explore most parts of the park in a comfortable way and are also accessible for wheelchair-users without problems. The first rhododendrons have been planted here in 1975. Teon motiivista tai siitä, tunsivatko uhri ja tekijä toisensa ennestään, ei ole vielä tietoa. Poliisipartiot löysivät epäillyn puukottajan lähistöltä piileksimästä roska-astiasta. Even when the rhododendron is not blooming the Rhododendron Park Alppiruusupuisto in Haaga is a perfect destination for a nice weekend walk. .

Next

Pohjois

Pohjois haaga puukotus

Alustavan tutkinnan perusteella mies oli lyönyt uhria teräaseella useita kertoja eri puolille kehoa. Poliisi kertoi toissa viikonloppuna tutkivansa Hopeatiellä tapahtunutta tapon yritystä. Hän huomauttaa, että rikosnimikkeet voivat muuttua tutkinnan aikana vielä uudelleenkin useaan otteeseen. Tapon yrityksen kohteeksi joutui 1977 syntynyt nainen. Asunnossa oli tapahtuman aikaan käynnissä kotibileet. Uhri menehtyi kuitenkin sairaalassa vammoihinsa, kertoo rikosylikomisario Jari Koski Helsingin poliisilaitokselta.

Next

Pohjois

Pohjois haaga puukotus

Ne voidaan antaa julkisuuteen, jos sen on välttämätöntä rikoksen selvittämiseksi. Tällä hetkellä me ollaan toiveikkaita, että pystytään omin toimin löytämään. Poliisi kertoo, että alustavien tietojen mukaan mies oli lyönyt uhriaan teräaseella useita kertoja eri puolille kehoa. Koski ei toistaiseksi kommentoi syytä rikosnimikkeiden koventumiselle. Tekijä, vuonna 1991 syntynyt mies, oli itse saanut tilanteessa vähäisiä vammoja. Rikosylitarkastaja Jonna Turunen kertoo, että epäillyn tekijän henkilöllisyys on poliisin tiedossa ja poliisi etsii parhaillaan miestä.

Next