Presentasjon om meg selv. Jeg skal skrive en oppgave om meg selv som noen andre skal presantere.

Norsk språk

Presentasjon om meg selv

Synker dypere og dypere ned og finner ikke viljestyrke og motivasjon til å snu dette. Hvis ikke det skjer, spør om du kan få lov til å presentere deg selv. Du har garantert sett det før, presentasjoner proppfulle av tall og tørre fakta. Husk at selv om du er arbeidssøker, er du ikke mindre verdifull enn arbeidsgiveren! Men kroppen vil ikke samarbeide, og jeg dingler atter på benken på sidelinja. Husk, du kan fint være personlig uten at du trenger å være privat. Trekk gjerne frem eksempler fra bedrifter eller organisasjoner som publikum kan relatere seg til. Eksempel 1: Å hilse og fortelle om seg selv - udir.

Next

Powerpoint presentasjon om meg selv

Presentasjon om meg selv

Kampen om de mest attraktive jobbene er knallhard. Det er viktig at folk ikke ser alle svake sidene våre. Dersom du må diskutere negative erfaringer, vær ærlig og pek på hva du har lært av dem og hvorfor du ikke kommer til å gjøre de samme feilene igjen. Lag en kort «fortelling» om deg selv. Jeg kan skjønne at det ble oppfattet som lærevansker, for på en måte er det det når det kognitive funksjonsnivået er sterkt svekket.

Next

Mette helgesen presenterer seg selv i PowerPoint

Presentasjon om meg selv

Men husk at det at det er like viktig å naile for eksempel den viktige innsalgspresentasjonen som å briljere på den store scenen. Jentene våre trenger ikke min oppmerksomhet og omsorg på samme måte nå som da de var mindre. Jeg vet at jeg kommer til å fikse dette også, men i mellomtida vil jeg varmt og inderlig takke deg for sida di! Jeg tror ikke man «må» ha en kronisk invalidiserende sykdom for å kjenne på utilstrekkeligheten, den finner vi i oss selv uansett dersom vi søker den. Jeg håper du får den hjelpen du trenger og at du har gode folk rundt deg som forstår og som gir deg rom til å finne ut hva som fungerer best for deg! Hva man kan fortelle om er veldig individuelt, for det er veldig individuelt hva folk gjør med tiden sin og hva de er interessert i. Jeg synes det er spennende og fascinerende! Du vil ha flere utfordringer, mer ansvar, flere muligheter, osv. Mitt positive barndomsminne handler om første skoledag hvor jeg klarte å svare på lærerens spørsmål om former og farger på figurer som læreren viste frem.

Next

Jeg skal skrive en oppgave om meg selv som noen andre skal presantere.

Presentasjon om meg selv

Disse kriteriene er relative egenskaper blant søkerne. Det samme kan leger og psykologer fortelle om: Det er ikke gitt at man er levende opptatt av yket sitt på fritiden og langt mindre opptatt av ukjente menneskers tarmsykdommer. Det er et ironisk samfunn vi lever i, en merkelig kontrast der vi hele tiden møter vår egen utilstrekkelig i møte med andres forventninger, som i bunn og grunn speiler våre egne forventninger til oss selv, kanskje? En representerer ikke bare seg selv, men er også representant for yrket sitt, eventuelt arbeidsplassen sin. Arbeidsplassen min er et slags bokollektiv, eller et leilighetskompleks om man kan si det sånn. De aller fleste har noen mindre sterke sider. Vær deg selv; Det er alltid fint å legge inn en god vits i.

Next

Fortell om deg selv!

Presentasjon om meg selv

Hverdagen går med til å hvile mest mulig og forberede meg på de gangene jeg skal ut blant folk. Noe annet er det kanskje når en ikke er anonym, men prinsippet er det samme: Åpenhet gir mulighet til endring. Ett varmt hjem og nok penger til å nyte materielle goder! Hei igjen: Nå har jeg akkurat publisert mitt første innlegg på bloggen min, juhuuuu! Hvis man har ambisjoner blir man kalt egoistikk. Når kapasiteten vender tilbake, er muligheten der igjen. Hei, Jeg er en ganske fersk leser av bloggen din. Når jeg leser sykdomsblogger får jeg så lyst til å dele av alt det flott jeg har i håp om at min lykke skal spre seg, for det hadde du fortjent. Jeg lever med en utfordring i hverdagen som har satt livet litt på vent, over en lengre periode enn jeg hadde forutsett på forhånd.

Next

Powerpoint presentasjon om meg selv

Presentasjon om meg selv

Jeg kommer stadig tilbake til deg. Lykkes du kan du imidlertid se frem til å høste stor anerkjennelse av denne særdeles vanskelige presentasjonsformen. Det er ikke tysken jeg sliter med, men det å finne fakta om meg selv, haha! Det er i samspill med andre, og når vi får en stille stund for oss selv, at vi vokser og blir kjent med nye sider. Presentasjonen din gjør meg trist, det er vondt å lese om at du er blitt motarbeidet og ikke forstått. Vi kan hjelpe deg med hele presentasjonen eller for eksempel bare finpussen.

Next