Problem med facebook och instagram. Facebook, Whatsapp och Instagram har problem över hela världen

Facebook, Whatsapp och Instagram har problem över hela världen

Problem med facebook och instagram

Vissa funktioner, som att publicera bilder, har slutade fungera, enligt. Hur Fixar Instagram Utstationering Problem Du kan stöta på problem med att posta bilder till Instagram eller ens lämna kommentarer och gilla bilder. Hur Fixar Instagram Tagga Problem Hur fixar Instagram tag problem i kommentarer och foton. Hur man Överklagar Ditt Instagram-Konto har Inaktiverats Om du loggar in på Instagram och ser att ditt konto är inaktiverat du har brutit mot en gemenskapens riktlinjer eller regler för användning. Även om det sällan händer för alla på samma gång, det är korta perioder där Instagram är offline på grund av ett problem med Instagram servrar. Om du inte har en av dem bör du prova att logga in på Instagram via en webbläsare på din telefon eller dator och sedan förändra något litet i din bio.

Next

Facebook, Whatsapp och Instagram har problem över hela världen

Problem med facebook och instagram

När du inte kan lägga till mer hashtags för att på ett inlägg eller klistra in i ett stort antal hashtags du kan behöva för att begränsa detta till 25 eller färre hashtags per kommentar eller ett inlägg. Tryck på x för att avinstallera appen. Instagram Kommentar Problem Du kan behöva uppdatera din Instagram-profil för att åtgärda vissa problem. Tack och lov att vi har en kort lista på tre saker du kan göra för att åtgärda de flesta Instagram problem i under 5 minuter. Facebook tjänar tiotals miljoner dollar per dag på annonsintäkter, men avböjde att ge besked om de tänker betala tillbaka annonspengar på grund av onsdagens tekniska problem på plattformarna. Men sedan tog de fart på nytt och även för Instagram, Whatsapp och Messenger fortsatte problemrapporterna strömma in under kvällen.

Next

8 Gemensamma Instagram Problem och Fixar

Problem med facebook och instagram

Om din profil ser ut som en spammare baserat på dina profil-bild eller bio länk och du är ständigt taggning människor eller bara kommentera på populära konton kan du köra till kommentar problem. Vad är det första du ska göra när du har Instagram problem? Det finns ingen garanti för att du kan återställa ditt konto om detta händer dig. Du kanske vill prova det här innan du avinstallera appen. Detta är på grund av att Instagram slå ned på spammare. Enligt Facebook, som äger både Instagram och Whatsapp, startade problemen när bolaget gjorde en rutinåtgärd. Driftstoppskarta för Facebook från bevakningssajten Downdetector.

Next

8 Gemensamma Instagram Problem och Fixar

Problem med facebook och instagram

Hur man Rapporterar Instagram Problem Hur man rapporterar Instagram problem. Om du har Facebook och Instagram att du kan återställa ditt lösenord med Facebook, som är ett enkelt alternativ för många användare. Du måste känna till lösenordet eftersom du kommer att behöva logga in igen för att detta ska fungera. Du kan untag själv från ett foto genom att trycka på bilden och sedan på ditt namn och sedan på Fler Alternativ där du kommer att se ett alternativ för att ta Bort Mig från Foto. Avinstallera Instagram och Installera om. Det kokar ner till att använda Instagram som en vanlig användare, inte är en spammare.

Next

Facebook, Whatsapp och Instagram har problem över hela världen

Problem med facebook och instagram

Om du har varit på en spree att ladda upp, gilla och kommentera, du kan ha stötte på en anti-spam gräns som är avsedd att skydda samhället. Den första är att Instagram ligger nere eller om det är ett problem med din Internet-anslutning. När du loggar in kan du ha möjlighet att överklaga ett Instagram funktionshindrade straff. Först klockan 02 på torsdagsmorgonen meddelade företaget att problemen var lösta. Du kan testa dessa steg för att åter ansluta Facebook och Instagram. Du bör prova på cellulära och WiFi.

Next

8 Gemensamma Instagram Problem och Fixar

Problem med facebook och instagram

Starta om din iPhone, Android eller surfplatta. Det andra är att något är fel med ditt Instagram-app, som kan orsaka appen att krascha eller helt enkelt stoppa dig från att skriva till Instagram. Hur Fixar Instagram Problem med Facebook Behörigheter Om du av misstag råkar ta bort Instagram från ditt Facebook-konto kanske du inte kan inlägg från Instagram till Facebook. Klockan 02 meddelade företaget att problemen var lösta. Facebook, Whatsapp och Instagram drabbades av stora störningsproblem under onsdagen. Störningar hos Instagram och Whatsapp Meddelandeappar som Whatsapp och Messenger hade problem med att sända meddelanden, och bildmeddelanden och röstmeddelanden nådde inte mottagaren.

Next

Facebook, Whatsapp och Instagram har problem över hela världen

Problem med facebook och instagram

Du kan kontrollera för att se om det är som händer på Twitter och Ner på Detektorn. Nästa sak att prova är att ta bort Instagram från din telefon eller surfplatta och installera det. Facebook, Whatsapp och Instagram fick problem samtidigt på en global skala. Hitta Instagram i app store och installera den. Du kan kontrollera för att se om den officiella Instagram-konto inlagd alla statusuppdateringar om driftstopp, men detta sker inte alltid. Detta kan åtgärda problemet och gör att du kan börja lägga till Instagram igen.

Next

8 Gemensamma Instagram Problem och Fixar

Problem med facebook och instagram

Hur Fixar Instagram Problem Hur fixar Instagram problem snabbt. Om vänner kan inte se dina Instagram-inlägg på Facebook du kan behöva ändra dessa Facebook Instagram behörigheter. Vid klockan 18 twittrade Facebook att de var medvetna om problemen och att de jobbade för att lösa dem så snabbt som möjligt. Den första sak att göra är att ange ditt användarnamn och lösenord och försök att logga in igen. Gå till Google Play Store och hitta Instagram att installera.

Next