Radio 10 frequentie rotterdam. FM zenderoverzicht Ziggo « Breedbeeldweetjes

Radiofrequenties van elke radiozender en elke regio

Radio 10 frequentie rotterdam

Wij wensen je veel luisterplezier met de grootste hits allertijden! De Top 4000 wordt sinds 2005 ieder jaar uitgezonden op Radio 10. Wij zijn klant van Ziggo en ga er vanuit dat dit voor ons grote probleem zo vlug mogelijk wordt opgelost. Jonas Brothers - What a Man Gotta Do 4. Radio 10 80's Hits heeft een gemiddelde score van 3. Tim Finn - Fraction Too Much Friction 10.

Next

Radio 10 luisteren, de grootste hits aller tijden

Radio 10 frequentie rotterdam

Om je radio af te stemmen op de juiste radiofrequentie moet je weten op welke frequentie je je radio moet zetten. Op Radio 10 hoor je de beste hits uit de jaren 70, 80 en 90, die altijd herkenbaar zijn en altijd mee te zingen. Heb je als alternatief wel nog de digitale ontvangst? De muziek uit de jaren 80 wordt nog steeds regelmatig op de radio gedraaid en op dit online radiostation zelfs 24 uur per dag 7 dagen per week! Ik neem aan dat je digitale televisie bij Ziggo hebt? Later kwamen kwamen hier Michael Pilarczyk presenteerde in de nacht 'De Slaapmuts' , Dave Donkervoort, Jos van Heerden, Mark de Brouwer, Pieter Vorage en Edith den Doosch bij. Hoi, het lijkt me een storing, want volgens het hoort ie op genoemde frequentie te zitten. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt per radiozender. Lewis Capaldi - Before You Go 7.

Next

Radio 10, online luisteren

Radio 10 frequentie rotterdam

Door deze constructie waren er enkele Italiaanse jingles te horen op het station. Per radiostation verschilt de frequentie, maar ook per gebied is het verschillend. Radiofrequenties analoog Ziggo 36 zenders Onderstaande overzicht i. Ook per regio kan je kijken welke zenders je kan bereiken op je radio. In 2019 zijn wij gestart met proefuitzendingen en nu anno 2020 is Radio Amerika weer helemaal terug! Wij wensen u veel luisterplezier.

Next

Radio frequenties in Rotterdam

Radio 10 frequentie rotterdam

The Weeknd - Blinding Lights 2. Radio 10 80's Hits is een themazender van Radio 10 met uitsluitend muziek uit de jaren 80. Natuurlijk willen je hiervoor alvast hartelijk bedanken! Kies rechts in het menu een radiozender waarvan je de radiofrequentie wilt weten en je krijgt een lijst met alle frequenties per gebied. Radio 10 biedt je het beste uit 50 jaar Top 40 muziek. Racoon - Het Is Al Laat Toch 5. Radio 10 80's Hits luisteren Luister hier live naar: Radio 10 80's hits. Het station speelt een brede mix van pop- en dansmuziek van het midden van de jaren 1960 tot de jaren 2000, samen met geselecteerde actuele hits.

Next

Radio frequenties in Rotterdam

Radio 10 frequentie rotterdam

Ik denk gewoon een storing bij Ziggo in jouw regio. Radio 10 is één van de oudste, nog bestaande, commerciële radiostations van Nederland. De radiogolf kan muziek maar ook beeld bevatten. Je hebt vast digitale televisie van Ziggo. Hieronder een overzicht van alle radiofrequenties van Nederland. U kunt dan nog alleen digitaal naar de radiozenders luisteren, via dezelfde ontvanger als de tv-zenders.

Next

FM zenderoverzicht Ziggo « Breedbeeldweetjes

Radio 10 frequentie rotterdam

Plotseling is vanaf 25 oktober deze zender van frequentie 102. Heb je het alleen via een tv dan kan je die aansluiten op je versterker. Hier luister je live naar Radio 10. En bij de Next via de radio-app. Diskjockeys van het eerste uur waren onder anderen Ferry Maat, Adam Curry, Daniël Dekker, Rob van Someren, Peter Rijsenbrij, Rob de Mink, Ron Bisschop, Jeroen Soer, Roderick Veelo en Eddy Keur. De mediawet stond commerciële zenders uit het buitenland wel op de Nederlandse kabel toe.

Next

Radiofrequenties in Nederland

Radio 10 frequentie rotterdam

Wat begon als een kleine radiopiraat op 15 juni 1977 was in 1978 niet meer weg te denken in groot Rotterdam. Maar te vinden met overzichten van enkele plaatsen , , niet volledig , …. Daar zit ook een groot aanbod aan radio bij in. Namens het hele Radio Amerika Team wensen wij je heel veel luisterplezier. .

Next