Radio nevesinje vijesti. Potres /Pogledajte kakvu je štetu zemljotres nanio u Nevesinju i Ljubinju / Radio Sarajevo

Nevesinje: Mjere protiv pandemije se poštuju

Radio nevesinje vijesti

. Al' nažalost, imamo mi i Brankovice! Zemni ostaci pukovnika Novice Gušića stigli su sinoć iz Beograda u Nevesinje. Ratni komandant Nevesinjske brigade Novica Gušić preminuo je u Beogradu 8. Nevesinje se oprostilo od pukovnika Gušića Uz vojne počasti na mjesnom groblju Drenovik u Kifinom Selu danas u 14 časova sahranjen je ratni komandant Nevesinjske brigade, pukovnik Novica Gušić. Štab je donio zaključak da se održi sastanak sa nevesinjskim privrednicima na kojem bi se utvrdili modaliteti saradnje tokom vanredne situacije. Eee, to je naše prokletstvo, to su naši jadi! Inspekcijski nadzor vrši se u dvije smjene.

Next

dreamforce.twibbon.com

Radio nevesinje vijesti

Na današnjem sastanku opštinskog Štaba za vanredne situacije konstatovano je da građani i privredni subjekti poštuju mjere nadležnih organa i tako doprinose sprečavanju širenja pandemije. Provodeći raniju odluku Štaba, inspekcijske službe su danas obavile obuku 19 radnika opštinske uprave kojima su data ovlaštenja da tokom vanredne situacije pomažu komunalnoj policiji u kontroli lica kojima je izdato rješenje za samoizolaciju. Pukovnik je juče u Beogradu posljednji put okupio svoje najbliže, brojne prijatelje i saborce. U opštini Nevesinje nema oboljelih od virusa korona, a pod propisanim zdravstvenim nadzorom nalazi se 129 lica. Poštovaoci lika i djela velikog vojskovođe i rodoljuba, saborci i prijatelji, u tišini su se oprostili od čovjeka koji je svojim vojničkim sposobnostima, autoritetom i ljudskim vrlinama stekao veliki ugled u narodu i vojsci tokom Otadžbinskog rata.

Next

dreamforce.twibbon.com

Radio nevesinje vijesti

Policija i dalje na prevoju Grebak i Zijemljima provodi pojačanu kontrolu vozila iz pravca Mostara. U prisustvu rodbine, saboraca i prijatelja opijelo je služio vladika zahumsko-hercegovački i primorski Dimitrije sa sveštenstvom Eparhije. Otišao je na bolje mjesto, a tamo ga čekaju njegovi najbolji borci i junaci, pravi Srbi, Hercegovci i ljudi, na čelu sa vojvodom Radom Radovicem, da svom komandantu salutiraju! Iz zdravstvenih ustanova su naglasili da opštini Nevesinje ide u prilog smanjenje broja osoba u izolaciji, ali da su i dalje potrebni strpljenje i odgovornost. Svi oni su naši Obilici, Jugovici,Kosančici. S obzirom da u susjednim opštinama Federacije BiH broj zaraženih raste, građani se pozivaju na dodatni oprez i dosljedno provođenje higijensko-epidemioloških mjera. Mjera kućne izolacije istekla je za 11 osoba. .

Next

Potres /Pogledajte kakvu je štetu zemljotres nanio u Nevesinju i Ljubinju / Radio Sarajevo

Radio nevesinje vijesti

. . . . .

Next

Nevesinje se oprostilo od pukovnika Gušića

Radio nevesinje vijesti

. . . . .

Next

Nevesinje: Mjere protiv pandemije se poštuju

Radio nevesinje vijesti

. . . . . . .

Next

Nevesinje: Mjere protiv pandemije se poštuju

Radio nevesinje vijesti

. . . . . .

Next