Rättviks golfklubb. Bli medlem

Golf i Sverige

Rättviks golfklubb

Utbildning så har jag gått jordbrukslinjen här i Rättvik på Stiernhööksgymnasiet och vidare utbildat mig till skogsmaskinförare i Alfta Erfarenhet kan man säga att jag har 20 år på golfbana. Har du frågor, funderingar eller rent av vill anmäla dig till en nybörjarkurs, kontakta då klubbens Pro Magnus Ahlgren på tel. Vår restaurang är öppen varje dag under golfsäsongen och där serveras frukost, lunch och alá carte. Din nya handicap kallas för exakt handicap och är -. Val av två justeringsmän, som jämte ordföranden skall justera mötesprotokollet, samt fungera som rösträknare.

Next

Restaurang

Rättviks golfklubb

Val av ordförande och sekreterare för mötet. Än en gång hjärtligt välkomna till oss! Det finns fortfarande utrymme att bli medlem hos oss till mycket humana priser och villkor, vår Pro Magnus arrangerar nybörjarkurser och ger lektioner. Banan har en stark förankring i Dalarna och räknas som en av de bättre. I centrum av Sverige alldeles intill Siljan ligger Rättvik, ett samhälle där man kan njuta av vacker natur och naturligtvis frisk luft. Vi sänder direkt inrikes- och utrikesnyheter inklusive sport, kultur och nöje. Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen för den tid revisionen avser.

Next

Bli medlem

Rättviks golfklubb

Systemet är i full gång med beräkningarna och kommer vara klar inom ett par dagar. Upp till åtta bästa av de 20 senaste. De ska bli riktigt roligt, ser framemot att var med och förvalta och utveckla en mycket fin bana! Han uttrycker även en förhoppning inför nästa säsong: - Vi hoppas framför allt att ännu fler damer vill vara med, nu när vi är en sektion med 55-plussare. Årets junior blev Oscar Eliz med motivering: Oscar har under 2019 tagit stora kliv i sin golfutveckling, talang blandat med ett eget driv, att verkligen bli bra på golf. Här kommer du möta allt ifrån nybörjare, erfarna spelare, gamla, unga och ja helt enkelt en salig blandning av människor! Att hålens par ständigt växlar gör banan varierande och intressant.

Next

Restaurang

Rättviks golfklubb

Har du jobbat med något annat? Styrelsen för Rättviks Golfklubb § 16 — Förslag till ärenden att behandlas av årsmöte Såväl medlem som styrelsen får avge förslag till ärenden att behandlas av årsmötet. I så fall är du varmt välkommen till , en klubb som andas trivsel, gemenskap, kamratskap, helt enkelt riktigt sjysst ställe att hänga på! We will treat your information with respect. En sport som ger möjlighet till socialt umgänge, frisk luft, många roliga stunder och naturligtvis motion i vacker och trivsam miljö. Och det gäller oavsett vilken handicap du har. Royal Sportsman Hotel i Porthmadog var vårt basecamp under de 4 dagar vi spelade fredag till måndag. Så om vi ska ha något annat där istället de vet vi inte! Medlemmar, blivande medlemmar och gäster! Vi hoppas att så många som möjligt kommer att närvara. Vi hälsar alla varmt välkomna till Rättviks Golfklubb! Men jag har jobbat de senast åren 4 åren på Bjursås Skicenter, där jag har varit maskin- och snöläggningsansvarig.

Next

Välkommen till Leksands Golfklubb

Rättviks golfklubb

Det är av yttersta vikt att vi följer alla rekommendationer för att minska risken för smittspridning. Om du vill registrera en ny rond kan du göra det så fort beräkningarna är klara. Med nytt koncept, uppfräschade lokaler och glimten i ögat, hälsar vi er alla hjärtligt välkomna till oss. Han har en välsorterad golfshop och ansvarar för drivingrangen samt ger lektioner och leder kursverksamheten i klubben. Vi erbjuder variationsrik golf, boende i egen stugby med rabatterat spel samt mat och dryck i klubbens restaurang. Nyhetssammanfattningar varje hel- och halvtimme med start kl 06. Restaurangen kan även bokas för konferens eller fest.

Next

Rättviks GK

Rättviks golfklubb

Registrera rond och få ett handicapresultat När du registrerar en rond räknas ett handicapresultat ut automatiskt. Men just nu blir jag som en svamp, när jag har Mats Ljunggren fd greenkeeper bredvid mig med 40 års erfarenhet av denna bana, så är de bara att suga åt sig. Nu tas de bort och ett nytt golfhål träder fram! Golfstudion bokar du hos Magnus Golf på telefon 070-858 40 62. Kommande säsong så kan det bli en vårtour istället för höstspel, återkommer om detta. Under vinter har ett par stora grenar gått av och med de så tog vi hit en skogskille som borrade i trädet. Vi har nu även en golfstudio där man kan slå bollar även vintertid och dessutom göra Custom Fitting när det gäller klubbor. Låter något av detta lockande?.

Next