Regntid thailand. Vejret i Khao Lak året rundt

Når er det best å besøke Thailand? Klima, regntid og mye mer

Regntid thailand

Med tiden har leken utviklet seg. Koh Samui, men det kræver selvfølgelig en flyvetur fra Bangkok. Hyatt Regency eller Marriott, der begge ligger ved stranden. Regntid Både tropisk monsunklima og tropisk savanneklima har regntid. Det handler alt sammen om, hvilken standard man ønsker, og om hvilke drømme man har for sin ferie. Koh Samet og Rayong Lille Koh Samet og Rayong på fastlandet er nogle af de tørreste steder i Thailand set over et helt år.

Next

Klima og vejr i Thailand

Regntid thailand

Det er varmt i perioden, og april og maj er de varmeste måneder. Rejsen til Bali planlagt, men nu er der jo desværre opstået jordskælvssituationen, som gør at vi desværre ikke kan komme afsted. På trods af, at vi tog en masse forholdsregler, fik vi alligevel brug for vores rejsesygeforsikring. I må forvente byger, men området får slet ikke så meget nedbør som f. Så vores råd må være : Skal du til Thailand i regntiden - så vælg et andet sted end Phuket. Den beste tiden å reise til kystområdene i Øst-Thailand er mellom slutten av oktober og begynnelsen av mai, for det er utenfor monsunsesongen. I syd er der Phuket eller Krabi som også er fantastiske.

Next

Her undgår du regn i Thailand om sommeren

Regntid thailand

Det bedste tidspunkt at besøge Sydthailands vestkyst er uden for regnsæsonen, i månederne mellem november og marts. Og hvad med festivaler og andre specielle arrangementer? Oktober er i hvert fald meget billigere. Koh Lanta er det direkte modsatte; rendyrket turisme! Men hvis I alligevel skal rejse rundt i Vietnam, så er turen måske ikke noget problem. Koh Tao er jo Thailands dykkercentrum og her er der også fantastisk snorkling. Koh Samui er den absolut mest kendte af øerne — her er der flere ferieområder Chaweng, Lamai, Bo Phut og Mae Nam med alt i barer, hoteller og restauranter.

Next

Her undgår du regn i Thailand om sommeren

Regntid thailand

Herfra skal du med bilfærgen til Koh Lanta, der ligger øst for Phi Phi øerne. Med små børn skal man være ekstra påpasselig, og også reagere hurtigt. Som du selv skriver kan vi bade og stadigvæk komme på ture ind imellem. Vi boede forskellige steder, da vi var der, men vores absolut lækreste oplevelse var Glow Elixer Yao Yai Resort, som vi også viser lidt billeder fra og henviser til i indlægget. Efterfølgende har vi fundet ud af, at vi var på Koh Lanta i den mest myggeplagede periode. Det er da en god mulighed at I kan leje et hus, så jeg ville ikke tøve med at tage afsted.

Next

Her undgår du regn i Thailand om sommeren

Regntid thailand

Så ser du et godt tilbud så kan det være fordi det er i regntiden og måske til Phuket i en periode med lavsæson dernede så priserne på hoteller er lave. De større blandt disse øer har gode overnatningsmuligheder, og alligevel næsten ingen turister i regntiden. Læs også: Vil du selv rejse til vidunderlige Thailand, så finder du spændende Med tiden har legen udviklet sig. Derudover var hotellet børnevenligt og stille — uden larm fra fester — hvilket betød en del i forhold til ordentlig nattesøvn. Det resulterer sommetider i oversvømmelser, og derfor er det bedst at besøge Chiang Mai uden for regntiden, hvor solskinstimerne er mange, og vejret er dejligt varmt og mildt.

Next

Vejret i Khao Lak året rundt

Regntid thailand

Hvis blot man har en ipad med, kan man altid søge på de forskellige hoteller via Hotels. Vi valgte at rejse i 4 uger, da jeg var på barselsorlov, og da min venindes søn, som var 6 år, gik i førskole. Vores budget er omkring de 500kr pr nat. Især i juli og august kan priserne på flybilletter næsten fordoble sig. Der er en stribe spisesteder, men meget lidt shopping. Ville egentlig også gerne til Chiang Mai, men synes jeg kan læse herinde at det ikke er den bedste årstid at tage dertil på.

Next

Klima, vejr og højsæson i Thailand

Regntid thailand

Vejret på Bali kan - ligesom i mange andre østasiatiske lande - inddeles i den tørre og den våde sæson. Vi nævner lige Ao Nang i Krabi også - da det er en af vores favoritter. Vi har fløjet med Emirates en del gange, og er vilde med at flyve med dem, fordi der bare er styr på sagerne. Centralthailand kan besøges hele året, så længe du er opmærksom på, at det kan blive rigtig varmt og fugtigt omkring april, især inde i landet, samt større risiko for regn mellem midt maj og midt oktober. Det var det absolut bedste sted vi boede på Koh Lanta, og lå helt ned til stranden. Vi har kigget en del på Koh Chang, White sands- harmonerer det med vores ønsker eller har du andre eller bedre foreslag? I regntiden skal man huske, at man vil opleve færre solskinstimer end uden for regntiden.

Next

Vejr og temperaturer for Thailand

Regntid thailand

Men vi er lidt nervøse for kun at vælge øer, altså Lanta, Yao Yai, Mook og Ngai. Skrevet af: Med sin placering i troperne er vejret og årstiderne i Thailand meget anderledes end i Danmark. Disse data er indsamlet af meteorologisk institut i Sverige, der indgår i World Meteorological Organization. Området med Koh Chang , Koh Samet , Koh Kood og Koh Mak er sæsonen typisk december - april. Så tilbage og spise frokost, hvorefter vi gik mod stranden, hvor der igen kunne bades og bygges sandslotte. Nå anyway, Vi arbejder meget og har brug for en fed ferie på alle måder. Da er det behagelig varmt, med enkelte regnbyger og mye sol.

Next