Reipin sauna. GC3404Y Reipin sauna (Traditional Cache) in Finland created by Jyffe

Tampere on maailman saunapääkaupunki, uusimpana Laukontorin sauna.

Reipin sauna

Ethän häiritse saunan käyttäjiä, vaan tarvittaessa kierrät kätkölle metsää pitkin tai vierailet paikalla toisella kerralla. Reviewer notes Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. Nokialla, Alisniemen saunassa, pääset ihastelemaan aidon erämaajärven tunnelmaa ja Halkoniemen saunaan ehtivät iltavirkutkin, sillä parina iltana viikossa siellä voi saunoa lähes puolilleöin. Saunalle tulee vain järvivesi, joka on hyvä huomioida ottamalla mukaan vettä juotavaksi. Kysy lisää ja varaa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta.

Next

Tampere on maailman saunapääkaupunki, uusimpana Laukontorin sauna.

Reipin sauna

Oven yläreunan on oltava vielä tätä tasoa alempana. Sauna building has two separate sauna's, one for men and one for women. Avantouinti helpottaa astmaa, vähentää vilustumisia ja lisää muutenkin vastustuskykyä, helpottaa psoriasista ja vähentää reumakipuja. Saunahirret on määrä veistää haavasta piilukirveellä. Moovyn avulla helposti saunomaan ydinkeskustaan Uuden Moovy-pysäköintipalvelun avulla voit sujahtaa autolla ydinkeskustaan saunomaan ilman, että joudut pyörimään korttelirallia parkkipaikkaa hakiessasi. Tullin Saunan konsepti rakentuu Virkin mukaan ravintolan, saunojen ja kokoustilojen joustavasta yhdistämisestä sekä helppokäyttöisyydestä, rentoudesta ja erinomaisesta palvelusta.

Next

Reipin tila

Reipin sauna

Maksu suoritetaan kortilla paikan päällä. Yleisten saunavuorojen ulkopuolella saunatiloja voi myös varata tilauskäyttöön. Lähellä sijaitseva korkeatasoinen yleinen sauna antaa tähän oivan mahdollisuuden. Vieressä on kunnan omistama vanha saunarakennus, joka joudutaan jollakin aikavälillä uusimaan. Sauna can be also reserved for private events outside of the open hours. Saunan kiinteistön ja tontin omistaa Tampereen kaupunki, mutta saunaa isännöi ja sen toiminnoista vastaa Tampereen Talviuimarit ry. Kesäaikaan sauna on avoinna tiistaista perjantaihin 14:00-20:00 ja viikonloppuisin 14:00 - 18:00.

Next

Suomensaaren sauna

Reipin sauna

Lämmittäjä ottaa vastaan saunamaksun: kertamaksun, alennuskortin tai vuosikortin. . The yard of the old Reippi farm, as well as its horse pastures and sheep enclosures, are part of the museum area. Mahdollisesti normaalikorkuinen ovi Yli 600 savusaunaa elämänsä aikana bongannut Seppo Leskinen sanoo perinteisen savusaunan oven olevan vain 120 senttiä korkea. Kymmenkunta talkoomiestä rakentaa saunaa niin sanotusti pystytavarasta. Suomensaaren saunaa voi vuokrata myös yksityistilaisuuksiin.

Next

Kaupinojan Sauna

Reipin sauna

Ympärivuotiseen käyttöön suunnitellussa paviljonkirakennuksessa on kaksi saunaa, joissa löylyistä voi nauttia 20 saunojaa kerrallaan. Titteliä perusteltiin sillä, että Tampereen seudulla on Suomen eniten yleisiä saunoja ja saunat ovat korkeatasoisia. Mökkisaunomista keskellä kaupunkia Joka päivä aamusta iltaan auki oleva Tullin Sauna on saanut asiakkailta erittäin positiivisen vastaanoton, kertoo Tullin Saunan markkinoinnista vastaava Juuso Virkki. Uusi kiuas tekee mahdolliseksi miedomman yleislämmön ja tiukkojen löylyjen yhdistelmän. Kun käytät Moovya pysäköintihalliin mennessäsi, ajat vain halliin sisään ja sieltä ulos ja puomi nousee automaattisen rekisterinumeron tunnistamisen perusteella. The sauna, cooling area and the avanto are pubic places, so you have to use swimming suit.

Next

GC3404Y Reipin sauna (Traditional Cache) in Finland created by Jyffe

Reipin sauna

Lataa Moovy tai ja nauti pysäköinnin helppoudesta! Niin rohkeasti avantoon ja veteen! Valtava kiuas vetää 800 kg saunakiviä, jotka vaihdetaan 1kk välein. Uima-aluetta ympäröi 10 x 13 metrin mittainen laituri. The open-air museum includes three storehouses, two barns, a workshop, and a shed, which were brought to the site from different parts of Pirkkala. Myös Pirkkalassa Reipin saunassa saunotaan erillään. Sheep, horses, rural buildings, open fields, wooded pastures, and meadows with junipers. Nyt Korona-aikana kotieläinpihalle pääsee maksullisille yksityisvierailuille. Sauna on avoinna talviaikaan 8.

Next