Ørelæge holstebro. Musikteatret Holstebro

Musikteatret Holstebro

Ørelæge holstebro

Henvisning Du skal have en henvisning fra din læge for at bestille tid til konsultation hos hudlægen. Efter denne periode vil du i stedet skulle rette henvendelse til hørepædagogen i dit lokalområde. For at mindske smittefare, kun en pårørende pr. Hvis der er brug for yderligere hjælpemidler i forbindelse med behandlingen, er der mulighed for at søge om hjælp til dette hos din kommunes kommunikationscenter. Høreklinikkerne i Holstebro og Viborg er indtil videre lukket p. Regeringen har anbefalet, at man for at minimere smittefare aflyser eller udskyder alle arrangementer med mere end 1000 ….

Next

VELKOMMEN

Ørelæge holstebro

Ledende overlæge Overlæge Anne Louise Bach Christensen Klinisk professor Professor og overlæge Therese Ovesen Forskningsansvarlig Øvrige overlæger og fastansatte speciallæger Med primært ansvarsområde: Overlæge Oleg Baravitski Næse-bihulekirurgisk team Overlæge Mikael Burén Ørekirurgisk team Overlæge Jens-Jacob Mølby Henriksen Ørekirurgisk team Vestibulogi Overlæge Steen Kruse Næse-bihulekirurgisk team Overlæge Frank Mirz Hoved-halskirurgisk team Uddannelsesansvarlig Overlæge Anne Louise Bach Christensen Hoved-halskirurgisk team Overlæge Ditte Hermansen Hoved-halskirurgisk team Uddannelsesansvarlig Overlæge Hanne Owen Audiologi Vestibulogi Afdelingslæge Dovile Stankevice Hoved-halskirurgisk team Flavour klinik Afdelingslæge Kasra Zainali-Gill Næse-bihulekirurgisk team Afdelingslæge Mikkel Futtrup Audiologi Ørekirurgisk team Afdelingslæge Jannik Bertelsen Hoved-halskirurgisk team Oversygeplejerske og afdelingssygeplejerske Ledende oversygeplejerske Dorte Banner Pedersen Lokaltel. Efter den tid skal du have en ny. Ved behov for akut lægehjælp: Kontakt egen læge. Har man tidligere fået høreapparat fra en af de offentlige klinikker i regionen, kan man selv henvende sig med henblik på fornyelse af behandlingen. Generelt om afdelingen I Høreklinikken er vi et team af ototeknikere, audiologiassistenter, sekretærer og læger til at tage vare om dig og dine høreproblemer. Ifølge Statsministerens udmelding er det foreløbigt til og med søndag 10. Der kræves ikke henvisning for at få tid hos en øjenlæge I klinikken udføres øjenundersøgelse og udredning for diverse øjensygdomme.

Next

Hudklinikken Holstebro

Ørelæge holstebro

Hvem kan blive behandlet på Høreklinikken? Henrik Kralund holder påskelukket fra. Vi laver en grundig høreprøve på dig og vælger sammen med dig et høreapparat, som passer til dit høretab, dine behov og dine ørers forhold. Vi henviser i øvrigt til Sundhedsstyrelsens hjemmeside, Jeg har læst meddelelsen og kan lukke den. Alle udenlandske tilflyttere i Danmark tilbydes i løbet af deres første år i landet, en mulighed for at tilegne sig det danske sprog og få viden om danske kultur- og samfundsforhold gennem en særlig uddannelse, kaldet Danskuddannelse for voksne udlændinge. . Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Hvis der er behov for en prop til høreapparatet, laves der et aftryk af ørerne.

Next

Audiologisk Afdeling (Høreklinik)

Ørelæge holstebro

Patienter med mistanke om kræftsygdomme, akutte infektioner, blødninger og akutte skader modtages fortsat i klinikken. Regionen bliver ledet af 41 direkte valgte politikere. Hjælpemidler Det er Høreklinikkens opgave at sørge for en optimal behandling af høretabet med høreapparater. Behandling af efterstær sker mod betaling. Dette kan købes direkte ved producenten eller installeres via lokale forhandlere. Vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer, og derfor er teatret lukket helt ned foreløbigt indtil den 10.

Next

Sprogcentret Holstebro :: Forside

Ørelæge holstebro

Sådan foregår undersøgelsen Behandligen foregår over to dage. Du er velkommen til at kontakte klinikken telefonisk. Der kan gå op til en måned mellem de to besøg. Alle voksne med et behandlingskrævende høretab kan, efter henvisning fra praktiserende ørelæge, bliver behandlet på Høreklinikken. Information omkring Coronavirus Fra 19.

Next

Sprogcentret Holstebro :: Forside

Ørelæge holstebro

Vi tog vores nuværende bygning i brug i 2007 og har derfor lyse og brugervenlige lokaler. Her på hjemmesiden kan du finde informationer om klinikken, samt de vi tilbyder. Vi opererer også øjenlåg og løfter øjenbryn. × Introduktion Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem. Du vil blive kontaktet, hvis din tid bliver aflyst.

Next

Ansatte

Ørelæge holstebro

Dette gælder også for personer, der ikke har været i udlandet eller har været i kontakt med personer smittet med covid-19. Høreklinikken behandler voksne personer med ukomplicerede høreproblemer eller øresusen tinnitus i forbindelse med hørenedsættelse. Åbningstider Telefontid læge: man-fre 08. Første gang du kommer i klinikken skal du ringe og bestille tid, da din henvisning skal hentes fra nettet. Vi producerer visse høreapparatproppe i vores eget laboratorium. Ønsker du en tid hos øjenlægen, kan du kontakte os på tlf. Du kan også få svar på blodprøver og undersøgelser.

Next

Musikteatret Holstebro

Ørelæge holstebro

Tidsbestilling og receptfornyelse I sekretærens telefon tid kan du bestille tid til konsultation og få din recept fornyet. Al undersøgelse, behandling og service er gratis. Øreklinikken Herning følger reglerne for indsamling af persondata. Det er nødvendigt at du ringer og bestiller tid første gang du kommer her på en ny henvisning, men ved Henrik Kralund kan du derefter bestille tid og recept via E-kontakt. Oplysningerne gives ikke videre til tredjepart.

Next