Revejakt tid. Revejakten 2017/2018

JEGERTRENING: Andejakt

Revejakt tid

Rifla er neigu ikke venn med siktet dere. Når du skal sette snarer på bakgrunn av spor du har observert, så er det uhyre viktig å legge merke til hvilken retning de har. Det var jordmørkt og tett snødrev gjorde den flere kilometer lange turen mindre behagelig! Mange mener de har svaret med enten laaang løsbukt eller lynraske tilslag. Finn en rett kvist og fjern grenene. Hvis du ikke bygger denne haugen som ikke er stor bare så det er sagt. Det har vært en lang og strabasiøs tur på fjellet idag, da snarene mine skulle sjekkes. Mikkel har en fenomenal loktesans.

Next

Viltsporhund, jakt og ettersøk: 01.02.12

Revejakt tid

Ser jo pent ut da, men når ikke rifla går på. Uansett så brukte hun ikke så lang tid på tapet og en nylig utlagt åte ble for fristende, så jeg koblet henne og satte henne i arrest i bilen. Etter det vi har forstått så er det lov å stille løpske tisper på utstilling, men at det er viktig å ta hensyn. Dei som bur nærmast er dei som eig området, og dei er sjølv med på prosjektet. Min taktikk er enkel: hvor er det minst sannsynlig at det har vært folk? Fullstendig umulig å få ut av hodet.

Next

Jakt, Fiske & Fangst: February 2010

Revejakt tid

Bruk heller tiden på andre ting. Men blir nok ein del revejakt der og, og då får faren min hovedansvaret heime Har lenge hatt i tankane å lage til ei jaktbu der ein kan jakte både hjort, rev og det som skulle vere. Dette ser en ved at det dannes s-lignende mønstre på linen. Blir ikke siste gangen disse revene blir studert, fotografert og filmet, så her blir det ikke snipp snapp snute så er denne revehistorien over, men tvert imot. Med nye jakttidsrammer slipper disse å søke om utvidet jakt.

Next

Pulver`s jaktblogg: 15 revejakt tips...

Revejakt tid

Fryseren er full av hjorteklauver, så vi planlegger å legge opp spor med klauvsko utover våren også. Leste etterhvert om pelle klippinge's hogg tips: vent til du kjenner laksens tyngde på stanga - løft deretter stanga bestemt opp. Tror dere ikke at 5 minutter etter, kom jaggu rev nr 2 i sporene til den første. Her ser ein eit bilete av plassen bua skal stå på. Våren har for alvor gjort sitt inntog, og vi skjønner tidlig at det kanskje ikke blir den plankekjøringen vi hadde håpet på. Mange bruker løsbuk og dette gjorde jeg selv i mange år. Lyskasteren litt lenger ned er er et meget godt valg på hold ut til 120 meter.

Next

Jakt, Fiske & Fangst: Tips til lokking av rev

Revejakt tid

Hovedutfordringen med Haley er jo at hun har ganske lange ører som gjerne kommer i veien for linsa, og jeg kan vel ikke sette ørene opp i strikk heller. Var vel en diskusjon i en tråd her for ikke så lenge siden, tipper du ser frem mange skumringsfulle kvelder og morgener med den der! Sannsynligvis pga lite lukt i sporene. En slik kvalitetsnorm vil på sikt kunne lette gjennomføringen av positive tiltak for arten. Ingen tegn til kamp og fjærene er like fine. Merk deg også nøyaktig hvor langt ute linen din var og hvordan du la kastet. Trolig var det en grevling som var der og ingen rev da vi ved en av de andre inngangene også fant et spor ut fra i natt. Singel med 4 fantastiske barn.

Next

Jakt, Fiske & Fangst: February 2010

Revejakt tid

Ikke på dagtid heller, for å si det sånn. Så med litt dårlig samvittighet fikk vi endelig lagt et nytt blodspor, som var ca 700 meter. Ingen har sett eller savner noe her i huset og ute har vi hatt henne i bånd. Undertegnede kommer også og holder et lite kurs i lokking av rev. Hun løper aldri mer enn 10-20 meter bort fra meg og kommer alltid når jeg kaller henne inn, så det gjør at hun ofte får springe løs der det er mulig. Fisk med en flue du har troen på og det vil lønne seg. Vi er en familie på 5 som er glad i både korte og lange turer i skog og mark.

Next