Roliga lekar för vuxna. Inomhus

100 st Lekar roliga gåtor och festlekar

Roliga lekar för vuxna

Dessa kommer att liva upp även den tråkigaste fest och höja stämningen rejält och med ett par av dessa i din arsenal kommer du aldrig mera delta i eller hålla en tråkig tillställning. Varje deltagare ska springa en bana och runda en pinne medan han eller hon balanserar en potatis alternativt ett ägg på en sked — utan att tappa såklart. Postat Kategorier , , Taggar , , , , Kom-ihåg-leken är en namnlek där man ska berätta om sig själv och komma ihåg vad de andra deltagarna berättat om sig själv. Om maffiamedlemmarna kommer i majoritet så vinner maffian och om maffiamedlemmarna blir utröstade så vinner folket! Julen är en tid av glädje och kärlek. Bra för teambildning och för att lära känna nya personer! Stövelkastning Vad behövs: Minst en gummistövel eller liknande.

Next

festlekar vuxna

Roliga lekar för vuxna

Leken går ut på att de ska gå baklänges och försöka komma så nära väggen utan att nudda den. Lekledaren går sedan ett andra varv och samlar ihop alla korten igen. Sönerna kommer viskande överens om vad de ätit och druckit till middag samt vilket yrke de ska illustrera utan ord. Då ska alla med den färgen flytta ett steg til höger, om det redan sitter någon på den stolen så sätter man sig i dennes knä. Du kan själv välja hur svåra lapparna ska vara, och det är roligt om de blir svårare och svårare för varje lapp.

Next

Tips på roliga lekar

Roliga lekar för vuxna

För att göra leken svårare kan man låta Fäst en bit tejp vid varje bordsände för att markera målen. Sedan lägger lagen alla lapparna i en burk och byter burk med varandra. Musiken spelas upp endast för den tävlande i hörlurar. Det kan vara allt ifrån en upplevelse eller en hemlig talang. Är det någon i sällskapet som inte vill delta så kan denna hålla koll på tiden och hjälpa till att döma.

Next

101 Roliga lekar för vuxna

Roliga lekar för vuxna

Två lögner en sanning En väldigt enkel och rolig lek. Leken börjar med att alla blundar utom den som är spelledare. Ta fram en mörk halsduk,tejpade glasögon eller något annat som passar som ögonbindel. Personen i ena änden börjar med en tennisboll fastklämd under hakan. Blir jättekul om det är folk som inte känner varandra sen tidigare, eftersom de inte vet om personen alltid är så eller om det är uppdraget de försöker utföra.

Next

Festlekar

Roliga lekar för vuxna

Eller också kör ni först klara vinner. Det ena lager kör motorcykel i stafett. Våra frågesporter och quiz har en mängd olika teman från säsongsteman som jul, påsk och sommar till tema efter tillfälle som födelsedag eller oktoberfest eller after-work. De lagen får automatiskt tre poäng. Den är ganska simpel samt väldigt rolig. Denna festliga högtid firas i december, årets mörkaste månad, som lyses upp av julbord, julkonserter, julfester, ja, alla sorters evenemang och sammankomster då familjer och vänner kan träffas och tillbringa kvalitetstid tillsammans. Bygg upp en hinderbana i trädgården eller på en strand eller likande.

Next

31 lekar till midsommar

Roliga lekar för vuxna

Den som är först att plocka upp alla nötter utses som vinnare! Rulla kulor i en kopp , koppen kan tejpas fast på kanten av ett bord. Detta kan man spela som lag om 2 eller fler personer. Vad hade Bettan för betyg när hon gick ut nian? Man kan ge deltagarna instruktioner om att dra ned byxorna eller binda ihop fötterna så att gången blir svårare, händerna bakom ryggen, ögonbindel, hinder på banan och allt annat möjligt. Man bör ha en tidgräns på t ex 30 sekunder för att det inte ska bli någon som pratar alltför länge, lekledaren pekar då på nästa person. Vi tror nämligen att den lever längst som har barnasinnet kvar. Börja med att dela upp er i två jämna lag. Det lag som drar motståndarna över sin egen linje har vunnit.

Next

Roliga lekar inomhus & utomhus

Roliga lekar för vuxna

Räven tar den ena platsen, och den som kommer sist tillbaka blir räv nästa gång. Deltagarna delas upp i två lag. Klassiker, lägga ett ägg på en sked och gå en bana snabbast. Den som kör får en ögonbindel och den som sitter i skottkärran ska ha på hörselkåpor och gärna även hörselproppar, han eller hon ska med andra ord höra så lite som möjligt! Sajten fylls med lekar… Oavsett om du är gammal eller ung, söker festlekar, tarotlekar, ordlekar, bollekar eller säsongslekar så har vi gratis tips till dig. Eller göra isbiten utav något annan rolig dryck, dock gärna ingen som är direkt hälsofarlig, om du nu inte ogillar festdeltagarna väldigt mycket. Modettes motto är att alla unga kvinnor ska våga drömma och tro på sig själva.

Next

12 enkla och roliga lekar till midsommar för alla

Roliga lekar för vuxna

Hakboll, stafett Alla medlemmar i laget ska runda en kon med en tennisboll fastklämd under hakan. Namnen som dras ska alltså upp och göra det momentet som. När första omgången är klar så kan man klippa eller riva av låt säga en decimeter och så kör man igen. Att få lugnt kring maten är inte det lättaste för familjer. Detektiven kan inte bli mördad. Alla deltagare ska slå i en spik hela vägen ner, en i taget, så fort som möjligt.

Next