Romfour. Romfour

Romfour Reviews

Romfour

Dupa cum am zis niste mizerii de oameni si o mizerie de firma. This company doesn't even deserve 1 star, I really hope this company will be closed any time soon. Unii ar zice ca ne-am luat aere de strainatate ca am uitat de unde am plecat dar fratilor va zic drept de cand sunt in tara asta nu mi-am luat niciodata asa la m. Din pacate nu este din vina mea sau a setarilor facute de mine, este din vina celor care administreaza intreg domeniul blogspot, pur si simplu sistemul nu genereaza codul de securitate capcha ce trebuie tastat de voi pentru validarea comentariului respectiv. Nu va recomand la nimeni si va promit ca o sa va fac cunoscuti la toate cunostintele mele pana nu o sa mai aveti nici un client ca nu meritati daca nu faceti curatenie in firma voastra si sa va aliniati la standardele din Europa. Bunurile trebuie declarate si inventariate inainte de predare - asa cum imi cereti dumneavoastra acum 2. De tot râsul , coletul expediat marți din Piatra Neamț și vineri încă nu a ajuns în Olanda.

Next

ACASA

Romfour

. In asteptarea unui feedback pozitiv si rapid. Am vrut sa trimit un pachet inspre Romanaia si cand am cerut soferului o dovada a platii coletului pur si simplu mi-a dat coletul jos din masina si a plecat. Nu aveam Cum sa ajung la Craiova sa achit biletul! Sper sa lasati si recenzia asta sa se vada si sa nu o stergeti. Sincer, nu recomand această firmă de transport. Anonim Va ia de acasa si va omoara ca soferii merg non stop fara oprire cu al 3lea card pe urma fara pe patron andy il doare in basca.

Next

Colete Anglia Romania

Romfour

Asadar, daca vreti necazuri si stres, apelati cu incredere la firma Romcur din Faltiseni. Bineinteles ca m-am trezit dimineata si prima data m-am uitat la telefon sa vad daca am ratat momentul mult asteptat. Daca nu stati linistit, m-a asigurat el, ca va veni cineva dupa noi peste 2 zile si probabil saptamana asta vor ajunge si bagajele acolo. Cel putin asta vroiam eu sa fac, dar citind demersurile ce le-ati facut dvs. In fiecare zi am sunat la ei la serviciul colete si la reclamatii dar nu se intimpla nimic.

Next

Cel mai ieftin preț de livrare colet în Germania din România

Romfour

Dar cum un concept, indiferent cat ar fi el de bun, daca e aplicat de romani, clar se alege praful de el, iar cand romanii care-l aplica, mai sunt si moldoveni din Falticeni, sa vezi fratioare aventura. De acasa, ai mei suna la firma si sesizeaza situatia, dispecerul insista sa afle numele calatorului. No tracking device, no nothing! Deși nu e prima oara când ma dezamagesc, am zis sa le mai dau o sansa. Actiunea e cam asa: ajungi la Falticeni cu multe bagaje la tine, o noapte nedormita, inghesuit pe o bancheta si nu ti se spune ce urmeaza, la ce ora e plecarea. Pentru nu a avea surprize pe viitor nu incercati o colaborare cu ei.

Next

ROMFOUR TUR S.R.L. Company Profile

Romfour

Am intrat în Agenție unde am fost tratat cu deosebit respect de angajata Romfour, o doamna extraordinara ,care mi-a dat detalii despre plecarea mea în Olanda. Cand am incercat sa ii sun sa intreb cat mai durează, nu a mai raspuns nimeni la telefon. Trimit pachete de 25 de ani, insa niciodata nu am intilnit atita incorectitudine, obraznicie si minciuna! De vreo 5 ori am călătorit cu Romfour-ul si din păcate de fiecare dată nu a fost să nu fie vreo problemă. Cauți o soluție ieftină de livrări colete în Germania? Pentru ca oamenii, calatoresc impreuna cu coletele. Very bad language skills probably only 4 grades graduated. Am remarcat, bineinteles cu ajutorul vostru, ca sistemul are ceva probleme la postarea comentariilor.

Next

Company ROMFOUR AUTO RULATE SRL tax code 36748607 from Romania

Romfour

Pentru mai multe detalii sau rezervari sunati la: 0740. Beneficiezi de livrări sigure, la prețuri convenabile. Nu o se faca tara asta bine niciodată cu oameni disperării si avari dupa bani. Dragilor in acest moment sunt intro cursa romfour germania romania Plecare cica luni 27 noiembrie. Utilizează materiale de umplere pentru a te asigura că în interiorul cutiei conținutul nu se poate deplasa.

Next

ROMFOUR TUR S.R.L. Company Profile

Romfour

In Falticeni ne-au repartizat in microbuzul spre Anglia. Ignoranta, tupeu, soferi needucati autocare defecte, microbuzuri fara aer conditionat, si lista poate continua. De la patron pana la ultimul angajat sunt mana in mana! Soferii adorm la volan, noroc cu pasagerii din fata. Nu vezi decat o mare aglomerare de microbuze cu foarte putin spatiu intre ele, multe bagaje plimbate de la un microbuz la altul si oameni asteptand impacati momentul plecarii. A răspuns sec ca intre 2 si 6 dimineața va ajunge cu pachetul. Există, de asemenea, un sistem de coduri poștale format din cinci cifre. Prin asta am trecut si eu cu dansii si cred ca ati vrut sa ajutati managerul reclamand problemele.

Next