Rovaniemi viikko 2020. Viikko

Rovaniemi NORD 2020

Rovaniemi viikko 2020

Uhanalainen Tunturipöllö, Arctic Owl, on osa haavoittuvaa arktisen herkkää ekosysteemiä. Siltä varalta, että näyttely joudutaan myöhemmin perumaan, laitamme näyttelyyn ilmoittautumiset toistaiseksi tauolle. Bussimatkan hinta riippuu lipputyypistä, maksutavasta ja siitä, kuinka monella vyöhykkeellä liikut saman matkan aikana. Useimmat kunnat ovat julkaisseet esiopetuksen, perusopetuksen, lukioiden ja ammatillisten oppilaitosten sekä aikuislukioiden työ- ja loma-ajat verkkosivuillaan. Waltti-matkakortille voit ladata pieniäkin summia, ja matkustaminen on aina halvempaa kuin jos ostaisit kertalipun käteisellä.

Next

Etusivu

Rovaniemi viikko 2020

Palvelusetelillä hankittava Matkahuollon sarjalippu Rovaniemen kaupungin palvelusetelillä hankittava Matkahuollon 44 matkan sarjalippu käy matkustamiseen Waltti-alueen ulkopuolella. Syyskuun alussa kotikaupunkimme elää vireää aikaa. Näyttelytoimikunta huomioi Kennelliiton suosituksen ilmoittautumismaksujen palauttamisesta ja tiedottaa tarkemmin palautuksen toteuttamisesta, mikäli näyttely koronavirustilanteen vuoksi myöhemmin perutaan. Talvilomat pidetään vakiintuneeseen tapaan porrastetusti kolmen viikon jaksolla helmi-maaliskuussa. Viimeisin lomavuoro viikolla 10 2. Siitä kertoo myös huhtikuun muotoiluhaasteemme case: Eduro-säätiö, joka on uudistanut työelämän palveluita muotoilun keinoin. Kaikille yhteisiä vapaapäiviä ovat itsenäisyyspäivä 6.

Next

Linkkari

Rovaniemi viikko 2020

Rovaniemeläisten oma ja odotettu viikko, Rovaniemi-viikko, tulee jälleen 7. Ammatilliset oppilaitokset saattavat käynnistää lukukautensa peruskouluja aikaisemmin ja aikuislukiot muita kouluja myöhemmin. Rovaniemi-viikon tarjontaan osallistuu joka vuosi kymmeniätuhansia ihmisiä. Olemme ottaneet huomioon epidemian palvelussamme. Kaupunki toimii palvelun suunnittelijana ja tilaajana. Lippu on voimassa kaksi kuukautta ostohetkestä. Oletko mukana järjestämässä tapahtumaa, joka oletettavasti kiinnostaa myös Rovaniemellä vierailevia matkailijoita ja jonka haluat alla olevaan listaukseen mukaan? Tavoitteenamme on vahvistaa Rovaniemi-viikon asemaa merkityksellisenä syksyn kohokohtana, jolloin kaupunki täyttyy erilaisista kiinnostavista tilaisuuksista.

Next

Katso Rovaniemen moninaiset tapahtumat

Rovaniemi viikko 2020

Näyttelytoimikunta seuraa kuitenkin tarkasti tilanteen kehittymistä sekä viranomaisten ja Kennelliiton päätöksiä ja tiedottaa tarpeen mukaan lisää. Päivitämme linkit tapahtumiin lähempänä hiihtolomaa. Loppukesän luonto on kauneimmillaan ja kutsuu ihmisiä osallistumaan niin ulkona kuin sisätiloissakin järjestettäviin lukuisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Hiihtoloman tapahtumat Hhihtolomalla tapahtuu taas ympäri Suomen. Mikäli haluat tapahtumasi mukaan myös englanninkieliseen kalenteriimme, toimitathan tekstisisällön myös englanniksi. Koulut ovat alkaneet, opiskelijat saapuneet ja syysajan turistit värittävät kaupunkikuvaa. Rovaniemi on historiallisesti tunnettu kohtaamispaikka — kukapa ei olisi kuullut Rovaniemen markkinoista — ja paikalliset tapahtumat ovat edelleen aitoja, oikeita ja lämminhenkisiä lappilaisia kokoontumisia.

Next

Routes and timetables

Rovaniemi viikko 2020

Rovaniemi-viikko on paikallisille toimijoille hieno mahdollisuus esitellä toimintaansa ja luoda yhteistä koettavaa kaupunkilaisille. Tänä vuonna Rovaniemi-viikkoa vietetään jo 35. Ohjelmassa on jälleen tarjolla seitsemän päivän ajan yhdessä kuntalaisten, järjestöjen, yhteisöjen ja eri toimijoiden kanssa tuotettuja kiinnostavia tapahtumia. Sarjalipulla voit matkustaa myös Linkkarissa. Tämä kaunis vaelluslintu on Arctic Design Weekin, maailman pohjoisimman muotoilutapahtuman tunnus, joka kertoo vastuullisesta arktisesta muotoilusta. Waltti-matkakorttia ei toistaiseksi voi ladata Rovaniemen kaupungin asiakaspalvelu Osviitassa. Näyttely järjestetään Rovaniemellä Mäntyvaaran raviradalla 27.

Next

Hiihtoloma 2020

Rovaniemi viikko 2020

Otathan huomioon, että nopeita muutoksia voi esiintyä tapahtumien järjestämisessä. Lukuvuonna 2019—2020 on 187 työpäivää. Viides Muotoilu on muutoksen voima. Valtakunnallinen lippu- ja maksujärjestelmä Waltti Linkkarin busseissa on käytössä valtakunnallinen lippu- ja maksujärjestelmä Waltti. Paikallisliikenteen - Linkkarin - autot tunnistat niiden kyljissä revontulet taustanaan laukkaavista porohahmoista. Vierailijat voivat osallistua työpajoihin ja nauttia kulttuurillisista esityksistä ja näyttelyistä muotoiluviikolla. Poismuuttaneiden parissa Rovaniemi näyttäytyy henkisenä kotina, jonne mieli kaipaa kaukaakin.

Next