Rubic laget mitt. Laget mitt

Laget Mitt

Rubic laget mitt

» Rubic og Laget Mitt Rubic og Laget Mitt Hele Lyn bruker Rubic til håndtering av medlemsbasen. Noen er ildsjeler og er med år etter år, andre må det jobbes mer med. Det gjør at vi alltid holder oss oppdatert med kontaktinfo. Dere møter derfor Rubic både på ski og fotball. Redigeringer gjør de på appen.

Next

Moduler

Rubic laget mitt

LagetMitt er en aktivitetsapp utviklet av idretten, for idretten. Disse danner grunnlaget for all kommunikasjon og alle fakturautsendelser samt lisens og økonomisk støtte. Enklere form for massekommunikasjon Rubic er en løsning som gjør det enkelt å kommunisere med flere av gangen. Med denne kunne alle foreldrene få pushvarsler om endringer og når de skulle møte på kamp. Der er det støtteapparatet og i første rekke foreldrekontakten i hvert lag som har ansvar for å sørge for at Laget Mitt er oppdatert. Modulen har de senere årene vokst til et klubbverktøy hvor man administrerer ressursfordeling, politiattester samt kommunikasjon på tvers av team i en organisasjon.

Next

‎Rubic LagetMitt on the App Store

Rubic laget mitt

Tilgangen til de ulike funksjonalitetene kan tilpasses hver enkelt bruker slik at alle kun har tilgang til det de har behov for. Veien videre Det tok to år å bygge Rubic. Med medlemsinformasjonen godt forankret i bunnen kan du bygge på med moduler som passer klubbens behov. Dette er appen for utøvere, foreldre, utvidet familie og lagledere på team administrert i Rubic LagetMitt. Appen er integrert mot Rubic Medlem i bunnen. Last ned appen, lag en bruker. Grønn farge i statusfeltet gir klar beskjed om gyldig attest.

Next

Hva er LagetMitt?

Rubic laget mitt

Nå kunne foreldre og spillere varsles om endringer via pushvarsler på telefonen. Alle medlemmer har sin profil. Etter noen sesonger begynte ryktet å spre seg, og flere lag og klubber i regionen tok kontakt. Min Side Min Side gir medlemmet mulighet til å redigere sin egen informasjon og på sin egen familie. Excel-arket måtte stadig redigeres slik at alle spillerne fikk spille med alle. Og når tiden er utløpt, da vises rød farge. Med flere klubber på laget, ble det høsten 2015 mange henvendelser og mye tid som ble brukt på å gi support.

Next

Laget mitt

Rubic laget mitt

Det er enkelt med rask informasjon. Som da Lillehammer Cykleklubb skulle sende ut tekstmeldinger til alle sine medlemmer, og de gikk ut fra Runes mobil. Med få baner og mange lag var det stadige endringer. Videre kan også via min side melde seg på arrangementer i organisasjonen regi både dugnad og påmeldinger. Rune trengte en utvikler for å utvikle systemet. Inne i app'en får du også tilgjenglig kontakt-informasjon til alle registrerte foresatte på teamet slik at du kan ringe de eller sende en melding direkte fra telefonen din. I dag er Rubic et komplett medlemssystem som lar ledelse og administrasjon i foreninger og idrettsklubber, trenere, medlemsansvarlige, medlemmer og foreldre bruke tiden sin på det som er viktig.

Next

‎Rubic LagetMitt on the App Store

Rubic laget mitt

Ved å sende e-post fra Laget Mitt er du sikker på at du sender til absolutt alle i laget og alle som sender e-post bruker samme kontaktinformasjon og e-postadresser. Men som vi vet er det som regel mange lag som må dele på et visst antall baner. Ulempen med å bruke e-postlister er også at de må vedlikeholdes og de er personlige. Det betyr at det ikke nødvendigvis er trening til fast tid og på fast sted hver eneste uke. Enkel kommunikasjon gjør det rett og slett enklere å være frivillig når arrangementer organiseres og være medlem i foreninger. Ta betalt i forkant så driver dere mer effektivt. Ulike klubber velger ulike framgangsmåter, men vi bruker Storhamar fotball som eksempel.

Next

Historien om Rubic og LagetMitt

Rubic laget mitt

Gjennom nettverk og kontakter fikk Rubic flere lokale kunder. Men for å fortelle historien, må vi tilbake helt til starten. Rubic gjør det enkelt å kommunisere med alle, eller deler av medlemsmassen. Der er det støtteapparatet og i første rekke foreldrekontakten i hvert lag som har ansvar for å sørge for at LagetMitt er oppdatert. Avaris Consulting i Gudbrandsdalen ble med på lasset, og lagde den første versjonen av det som skulle bli Rubic. Det er slutt på tiden når 70% av tiden til medlemsansvarlig gikk med til å vaske data i grupper.

Next

Laget mitt

Rubic laget mitt

Her ser du alle fakturaer utstedt til deg og dine barn samt statusen på disse. Det hjelper så klart om arrangøren har et godt rekrutteringssystem å jobbe med. Starten på LagetMitt Appen som startet som en løsning for at sønnens fotballag kunne følge med på kamper og treninger, ble stadig mer populær. Fra den forrige laglederen fikk han overlevert et Excel-ark med oversikt over fotballkamper og spillere. Og det genialet er at når informasjonen oppdateres ett sted, så er den oppdatert alle steder der den forekommer.

Next