Rundt speil med lys. Speil og speilskap

Speil og speilskap

Rundt speil med lys

Med sin stilrene form og teknologiske nyvinninger slik som ladestasjon for telefonen, skaper dette sminkespeilet i våre øyne en ideell anledning i hverdagen til å sette seg ned en liten stund for å ta vare på hud, ansikt og seg selv. Lars Olav Dybval og Grieg Teisner er de to norske designerene bak dette sminkespeilet, kjente for sin personlige tilnærming til hverdagens krav til funksjonalitet. Fra det tidspunktet du stiller det opp på sminkebordet i heimen, eller henger det på veggen for den saks skyld, kan du vinke farvel grå og uhøytidlige sminkeseanser. Et make up speil med lys kan også brukes til å:. Med et speil med lys vil du ikke bare kunne se deg selv bedre, men det vil også gjøre hele badet lysere. Dobbelsidig speil med lys BaByliss Mirror er et delikat sminkepseil med lys som tar ethvert sminkebehov på alvor.

Next

Baderomsspeil

Rundt speil med lys

Du får da et fint sminkelys som ikke kaster skygger, du får også tilgang på stikkontakt. Dette er et sminkespeil som spesielt overbeviser med sin genuint norske design, i all sin enkelthet. Er du en dame som elsker sminke? Innred med speil Speil er en flott interiørdetalj som skaper lys og rom. Velg mellom runde veggspeil i forskjellige størrelser, praktiske gulvspeil og sminkespeil med belysning. Med ett av våre speilskap med integrert belysning eller speil med hylle kan du lett rydde bort tingene du har på badet, som vil hjelpe deg med å holde badet fint og ryddig. På toppen av dette skjuler det seg en høytaler innebygd i rammen, for en virkelig koselig sminkestund! Speilet kan henges i entreen eller brukes som en dekorativ detalj i en av de andre rommene i boligen. Dette blir en helhet, og du får en komplett sminkeplass der du har alt du trenger for sminke og annen kroppspleie.

Next

VikingBad Oda 110cm Rundt speil med lys Mål: Ø 110x3,5cm

Rundt speil med lys

Med sin store overflate får man også beskue seg selv og ansiktets mange fine trekk uten å måtte lene seg i særlig grad. Hvis du bruker tjenestene våre via en nettleser, kan du begrense, blokkere eller fjerne informasjonskapsler via nettleserinnstillingene. Sminkespeil — En stund for deg selv Skap deg ditt eget sminkehjørne på soverommet eller på badet, for å kunne starte hver dag med å gjøre deg klar for alt den har å by på. Du kan også velge å hente din bestilling hos oss på Strømmen. Sminkespeil i marmor Sminkespeilet Pepe er laget i utsøkte materialer og designet med kjærlighet for det daglige sminkeritualet.

Next

VikingBad Oda 110cm Rundt speil med lys Mål: Ø 110x3,5cm

Rundt speil med lys

Først som norsk møbelpionér, deretter som en pådriver for utvikling. For alle kvinner som verdsetter eleganse og funksjonalitet, og som er ute etter å gjøre seg klar for anlednigen, er dette sminkespeilet et godt valg og sentral detalj på sminkebordet. Et speil reflekterer lys, kan få rommet til å virke strørre og gir en ekstra romfølelse. Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du bruker nettstedet vårt. Speil med lys er godt egnet ved behov for ekstra belysning på baderommet. Du kan også utnytte veggplassen med et speilskap og få praktisk oppbevaringsplass — et opplagt supplement til våre Våre speilskap har speil både på innsiden og utsiden, så du kan bruke det til å se deg selv bakfra eller fra siden. Reflect Sminkespeil med lys Lyset på det nydelige sminkespeilet Reflect kan dimmes for å tilpasse både stemning og detaljgrad til morgen og kveld.

Next

Speil og speilskap

Rundt speil med lys

Utvalget av speil er stort, både med og uten belysning rundt, på sidene, innfelt, bak eller med belysningsarmatur. Her ser vi den klassiske og rene stiltrenden som danske Normann Copenhagen alltid har sverget til. Det finnes også enklere versjoner med innebygde lyspærer som må byttes med jevne mellomrom. Vi har speil til et hvert ønske og behov, både firkantede og runde speil. Noen er mer luksuriøse og har flere finesser, som at du kan endre lysstyrken slik at det passer perfekt til aktiviteten og tiden på døgnet. Begrepet dekker en mengde speil.

Next

Speil og speilskap

Rundt speil med lys

Speil med lys for bad blir også kalt sminkespeil med lys og baderomsspeil med lys. Et nydelig sminkespeil som fortjener oppmerksomhet. Sminkespeil med lys og usb-lader Et sminkespeil er noe ethvert hjem kan ha glede av, og dette stilsikre speilet fra By Rydens hører definitivt med her. Hovedformålet med et sminkespeil med lys er å gjøre det lettere å sminke seg, men det har også flere bruksområder. For å oppnå de beste resultatene er det lurt å investere i noen hjelpemidler — spesielt et skikkelig sminkespeil. Våre baderomsspeil er testet for å tåle svært fuktige omgivelser og kan brukes til mer enn å se nøyaktig hvor lipglossen skal. Vi holder fortsatt åpent for henting hos oss, men vil anbefale våre kunder å få ordre tilsendt for å begrense mulighet for smitte.

Next