Rundt spisebord. Spiseborde

Rundt Spisebord i 2020

Rundt spisebord

Cross rundt spisebord er en av våre bestselgere på grunn av det klassiske designet og fleksibiliteten. Fås med bordplade i marmor Der skal ikke være nogen tvivl om, at én af de mest populære materialer til borde inden for de seneste par år er marmor. Det fås i enten hvid eller sort, og kanten er holdt i ren krydsfinér, for at vedholde et rustikt islæt. Det store udvalg af valgmuligheder medfører blot, at det bliver svært at sortere i den store mængde. Vælg et spisebord med et tidløst design, hvis du veksler mellem flere stilarter.

Next

Cross rundt spisebord

Rundt spisebord

Vælg i mellem farverne: - Olieret natur egetræ - Hvidolieret egetræ - Gråolieret egetræ Vælg i mellem kant: - Natur - Rundet Vælg antal planker - 1 planke - 2 planker - 3 planker Vælg ben tykkelse - 8 mm. Det fremstår varmt og indbydende i massiv eg, som har fået en røgfarvet bejdse for at mørkne kuløren. Det er også her, vi stiller fødselsdagskagen og fejrer fødselaren. Funktionerne skal dækkes i både hverdagen og weekenden, og der skal være plads til alle, uanset om I er få eller mange. Bordet er minimalistisk af udtryk og gør det muligt, at sammensætte med alle slags spisestole. Det er derfor også ham, der har designet dette spisebord. Man kan desværre aldrig efterfølgende tilkøbe tillægsplader til et bord med naturkant, da det i så fald aldrig vil kunne komme til at passe sammen.

Next

Spiseborde

Rundt spisebord

Bordet er nemlig med udtræk, hvilket gør det muligt at forlænge bordet. Den ovale form på bordet er med til at skabe en rigtig hyggelig atmosfære omkring alle dagens måltider eller øvrige årsager til at samles omkring spisebordet med enten dine venner eller familie. Hvad det betyder er, at du ikke finder et spisebord, der har et renere visuelt udtryk end dette — og derfor er det også et spisebord, der appellerer til de fleste. Det er en størrelse, de fleste kan finde plads til, uanset om man bor i et stort hus eller en lille lejlighed. For at mindske brugsspor på bordets overflade, kan du med fordel anvende dug eller dækkeservietter. Eller er du på udkig efter et langbord, hvor der er plads til 10-12 personer omkring bordet - eller måske endda endnu flere ved festlige lejligheder? Endvidere, så har marmor også altid været kendt som et robust og stærkt materiale af høj kvalitet. Hvis du leder efter et rundt spisebord i denne stil, så skal du ikke være bange.

Next

Spiseborde

Rundt spisebord

Tabellen viser eksempel på hvor mange personer du kan dekke til på de ulike variantene. Vi hjælper selvfølgelig gerne med rådgivning og vejledning omkring vedligeholdelse af din nye Reno spisebordsstol. Hvis I er en familie, der får mange gæster på besøg vil et spisebord med udtræk og ekstra plader være en fordel for jer, så I kan justere længden af bordet til jeres behov. Så er det bare med at slå til nu, så du kan komme i gang med at indrette den spisestue eller det køkken-alrum, du drømmer om. Det er bord, der gør indtryk på folk, når de ser det første gang.

Next

Rundt spisebord

Rundt spisebord

Du kan være helt sikker på, at det er et bord med tidløst og klassisk design, og dermed en investering for livet. Spis ved dette flotte køkkenbord i stilrent design. Til spisebordet skal du også finde de rigtige og måske en ny eller , der passer ind i spisestuen. Alt fra den daglige middag, lektierne, brætspil til den gode snak med vennerne. Er I en børnefamilie vil et spisebord med en laminatoverflade være god, da det er nemt at tørre af for madrester. Derudover har det en slidstærk bordplade med top i hvid laminat, som er nemt at holde rent. Tillægspladen måler 40 cm i dybde, og 110 cm længde.

Next

Spiseborde » Køb spiseborde online her

Rundt spisebord

Elementerne komplementerer hinanden perfekt, og udtrykker en rustik charme som passer godt ind i den lille bylejlighed eller det moderne indrettede hus. Nutidens store samtalekøkkener kalder på det rustikke langbord, ligesom udestuen er blevet et ekstra spisested med behov for et spisebord. Leder du efter det helt perfekte spisebord? Eller blev du helt træt ved tanken om alle de ting, du skal overveje inden du køber dit spisebord? Det er et spisebord, der lader dig indrette dit hjem med en af tidens største trends. Ved denne plade er der mulighed for selv at vælge farve. Wegner tilbage i 1975, fordi han var af den opfattelse, at der manglede et velegnet bord, der passede til flere af hans stole. Det er — uden tvivl — også noget, der er med til at gøre dette bord populært. Længden på bordet gør det muligt, at samle dem du har kær.

Next

plassbehov for spisebord

Rundt spisebord

Bordplaten er 8 cm tykk og skjuler skinnemekanismen for uttrekk. Det ændrer dog ikke på, at hvad end du bor i en lille lejlighed eller et stort hus, så kan et rundt spisebord som Unify skabe en rar og hjemmelig stemning. Spisebordets mange funktioner Funktionerne for et spisebord er mange og veksler måske fra hverdag til weekend, fra år til år eller fra generation til generation. Bordets enkelhed gør den passende til alle slags hjem og rum. Pakkestørrelse: H15 x B95,5 x L186 cm.

Next

Rundt spisebord

Rundt spisebord

Det er derfor også et meget enkelt spisebord, som er designet med et meget fast fokus på helt rene linjer. Det er et bord, der byder på en oval form, der er med til at skabe en både harmonisk og rolig stemning i rummet. Få ting er mer irriterende enn dårlig plass når man skal inn og ut av en spisestol. Måske er du fan af det moderne plankebord. Det viser sig som et elegant input i mange sammenhænge, og derfor er Dina også et spisebord, du roligt kan placere i din spisestue, hvor det vil skabe både en elegance og charme.

Next