Ry roklub. Billedgalleri — Silkeborg Kajakklub

Billedgalleri — Silkeborg Kajakklub

Ry roklub

Det gav samtidig en passende anledning til at der blev lidt samling på tropperne. Det handler primært om at komme sikkert rundt og herefter om at komme først. Altså, er du tidligere roer og ønsker medlemsskab, kan du blive meldt ind med det samme. Turudvalget, eller de udpegede ansvarlige, sørger for at turene bliver annonceret i nyhedsbreve, klubblad, på opslagstavle i klubben og på hjemmesiden, Turudvalget, eller de udpegede ansvarlige, sørger for at booke bådtrailer og overnatninger ofte camping og indkalde deltagerne til et møde inden turen. Forventninger til dig som medlem: At du har en rimelig fysisk form, har en rimelig balanceevne, samt at du kan svømme.

Next

Ry først med kajakpolo i Skanderborg Kommune

Ry roklub

Nogle af turene er med overnatning. Derfor anbefaler vi alle også nybegyndere at deltage på turene og det sociale liv der følger med. Det giver det også en god fornemmelse i maven når man hjælper, og her i julemåneden kan det måske afgøre, om man kommer på julemandens liste. Tilmelding forgår ved klubvis at udfylde og indsende tilmeldingsblanketten. Havneræs i Ry er den traditionsrige og hyggelige indledning på julemåneden. Så moralen kan jo være at man skal holde afstand til åbredden! Turudvalget er ansvarlig for at der bliver skrevet beretninger fra de enkelte ture fra deltagerne til brug i klubblad og på hjemmeside. Billedgalleri Kongensbro Classic 2019 Lørdag den 7.

Next

Ry Roklub : Nissehuer på åen

Ry roklub

Lørdag var vandstanden dog faldet så meget, at det kunne lade sig gøre at vi klarede det selv. I Danmark dyrkes roning af cirka 16. Blanketten sendes til løbets tilmeldings emailadresse. Roklubber i Danmark Danmark giver med sin store kyststrækning og mange søer og åer mange muligheder for at dyrke roning — og det udnyttes i vid udstrækning. . Der vil være sikkerhedsbåde på vandet, men ro alligevel tæt på land og hjælp hinanden.

Next

Danske roklubber

Ry roklub

Der er altid nogen at følges med. Angiv venligst klub og navn på indbetaler. Derfor er det meget vigtigt, at alle tage ansvar og passer på hinanden, og hjælper de roere som måtte have brug for det. At du deltager i foreningslivet, herunder giver en hånd med i de praktiske opgaver som f. Undervejs videre frem faldt der ganske lidt regn, som flere gange resulterede i nogle meget flotte regnbuer, hvor vi kunne se begge ender. Traditionelt vælger vi en rute i søerne, så der er mest mulig læ for vind og bølger.

Next

Ry først med kajakpolo i Skanderborg Kommune

Ry roklub

Vi kom da hjem allesammen, og det var godt med glögg og æbleskiver tilbage i klubben, hvor der var arrangeret sponsorauktion, som var ganske underholdende. Vejen ind til kroen var dog ikke helt farbar pga. Nedenstående finder du en liste over roklubber beliggende i Danmark, inddelt efter geografiske regioner. Endvidere at du inden sæsonafslutningen kan være med på længere ture som f. Ved Havneræs i Ry ror vi langt fra klubben, vi vender ved en bøje, som ligger ca.

Next

Ry Roklub : Nissehuer på åen

Ry roklub

Forudbetaling kan ske via mobilepay på 40 30 08 63. Skulle nogen være så uheldig at vælte har man altså pligt til at hjælpe vedkommende. Vi håber, at Kong Vinter som sidste år gemmer sine kræfter lidt væk, så vi får klubben fyldt med gæster i julehumør. At du deltager stabilt i de ugentlige roaktiviteter, så du i løbet af den første måned kan være med på roture på minimum 15 kilometers længde. Folk med penge på lommen - eller på mobile pay - kunne redde sig alt fra et par nye sko, en uldundertrøje, solbriller, en pagaj, rødvin på magnumflaske til diverse gavekort og designervaser. Kort forinden havde der været endnu flere, som desværre måtte melde fra pga. Det er en fed måde at være sammen med andre mennesker på! Få en fed oplevelse og sved på panden - Bliv roer i Silkeborg Roklub Velkommen til sporten, der giver dig masser af frisk luft, forbedrer din kondition, styrker alle muskelgrupper og giver dig kammerater for livet.

Next

Bliv medlem

Ry roklub

Ved Havneræs i Ry ror vi langt fra klubben, vi vender ved en bøje som ligger 5 km fra klubhuset. Men Lise havde haft onde drømme om våde tæer og ufrivillig vandgang. Der vil være enkelte sikkerhedsbåde på vandet, men ro alligevel tæt på land og hjælp hinanden. Vil man hellere dase, gå på sightseeing eller på shopping, så gør man det. Vi var enige om at det alt i alt havde været en god tur, og at den fint kunne gentages - også en sommerdag, hvor man kunne have lavet nogle pauser undervejs. Der blev 5 km før målet ved Kongensbro en enkelt vandgang. Der vil være en 5 og 10 km rute.

Next

Billedgalleri — Silkeborg Kajakklub

Ry roklub

Nedad åen frem mod Svostrup kro fablede vi om, at vi skulle ind at se den oversvømmede vinkælder, som vi havde hørt så meget om. Om mandagen snakkede vi om, at der måske kunne være et problem nede i havnen, da der pga. Skulle nogen være så uheldig at vælte, har man pligt til at hjælpe vedkommende, så alle kommer sikkert hjem igen. Turafdelingen Turudvalget planlægger en- og flerdagsture i et niveau hvor de fleste, uanset erfaring, kan deltage. Vi er jo inde i julemåneden, så tag nissehue på, så søerne og åen fyldes med røde farver og julestemning. Turene er erfaringsmæssigt rigtig hyggelige, og du kommer til at lære dine klubkammerater at kende meget bedre.

Next