Shell mastercard mina sidor. Shell Kort Logga In

Min Side

Shell mastercard mina sidor

Shell står inte bakom dessa tävlingar och erbjudanden! På ditt senaste kontoutdrag hittar du din aktiveringskod och ditt kontonummer som krävs för att kunna skapa ett konto. Många stationer har släpvagnsuthyrning och biltvätt som använder Svanen-godkända produkter. För att försäkringen skall gälla krävs det att resan betalats med minst 75% med Shell Mastercard. På våra bemannade Shellstationer har vi butiker som går under namnet Välkommen in! Det tar ca 7—10 bankdagar innan du får kortet när din ansökan har blivit beviljad. Circle K Mastercard - Vårt smartaste kort hittills Mat, kläder, resor och bensin.

Next

Mina sidor

Shell mastercard mina sidor

Undvik att öppna e-postmeddelanden eller länkar i meddelanden om du inte är säker på vem avsändaren är. Om du väljer att delbetala dina köp tillkommer en månadsränta på 2,01% rörlig årsränta på f n 18. Ikano är en av de ledande bankerna för kreditkort i skandinavien. Självriskskydd vid bärgning och vägassistans Betalar du hela beloppet med ditt Shell Mastercard när du tankar bilen? De gör att man inte betalar själva räkningen förrns på kortfakturan. Här nedan hittar du telefonnummer för respektive Shellkort.

Next

Shell Kort Logga In

Shell mastercard mina sidor

Kan vi göra livet på väg och din resa härlig, finns det inget som gör oss mer glada! Bonusen betalas ut fyra gånger per år i form av en värdekupong som du antingen kan lösa in mot kontanter, eller handla för direkt på Shells stationer. Med våra tjänster kan du handla och betala lika säkert som vanligt även digitalt. Kortutgivaren talar direkt om för kontoautomaten om det finns minst 1 500 kr på kontot eller inte. Tankar man 60 liter får man alltså 60 kr rabatt. Om reservationen mot förmodan inte tagits bort, rekommenderar vi att du kontaktar din kortutgivare som kan hjälpa dig att ta bort reservationen. Vår målsättning är att hjälpa folk att hitta kreditkort som passar till deras behov.

Next

Bonuspumpen

Shell mastercard mina sidor

Betala med ditt Shell Mastercard och få 0. Så fort tankningen är avslutad ska kortutgivaren ta bort reservationen och ersätta denna med det belopp som det faktiskt har tankats för. Vi tar inte ansvar för att uträkningen stämmer överens med verkligheten. Man kan ansöka med en medsökande. Hur funkar bonusprogrammet hos Shell? Vi återkommer till dig så fort vi kan. Din bonus laddas direkt in på ditt kort och går att använda när du handlar på våra stationer.

Next

Privatkund

Shell mastercard mina sidor

Om du känner att du vill minimera din tid inne i butiken går det alldeles utmärkt att använda serviceluckan som finns att tillgå vid de flesta av våra butiker. Om reservationen mot förmodan inte tagits bort, rekommenderar vi att du kontaktar din kortutgivare som kan hjälpa dig att ta bort reservationen. Tänk på att hålla avstånd till varandra både ute på stationsplan och inne i butiken. För varje liter man tankar i samband med tvätt får man 1 krona i rabatt. Ha därför alltid för vana att uppsöka vår hemsida för att säkerställa att du inte begår något misstag och klickar på en felaktig länk eller bilaga. Man har också rabatt på biltvätt när man tankar.

Next

Shell Card

Shell mastercard mina sidor

Hos Shell får man marknadens bästa ränta med insättningsgaranti. Uppdatera antivirusprogrammen kontinuerligt enligt tillverkarens anvisningar. Vi avråder från att klicka på länkar och öppna bilagor i denna typ av e-mail. För Shell Mastercard så räknar vi på en kreditränta om 18,15 % och en årsavgift på 0kr. Dryck, smörgås, spolarvätska eller lite extra drivmedel sitter aldrig fel när du är ute och kör.

Next