Siilinjärven terveyskeskus päivystys. Siilinjärvi PÄIVYSTYS

Siilinjärven terveyskeskus, terveysasema, Siilinjärvi, Pohjois

Siilinjärven terveyskeskus päivystys

Ajanvaraukset ja tiedustelut arkisin klo — puh. Fysioterapiaan tarvitaan lääkärin, terveydenhoitajan, sairaanhoitajan tai erikoissairaanhoidon lähete. Vierailut terveydenhuollon toimipisteissä Vierailut terveydenhuollon yksiköissä, hoitolaitoksissa, vanhusten ja vammaisten asumisyksiköissä sekä sairaaloissa on kielletty. Yöaikainen päivystys on avoinna joka päivä klo 22 — 8 Yhteystiedot Ensiapu, Kanta-Hämeen keskussairaala, Hämeenlinna Ahvenistontie 20, 13530 Hämeenlinna puh. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen löydät viimeisimmät tiedot virustilanteesta ja vastauksia yleisesti kysyttyihin kysymyksiin.

Next

Ensiapu

Siilinjärven terveyskeskus päivystys

Akuuttiklinikka Suomi Oy ei vastaa mahdollisista puhelukustannuksista. Päivystyspotilaiden lisäksi sairaanhoitajilla ja terveydenhoitajilla on omia vastaanottoja muun muassa seuraavia pitkäaikaissairauksia sairastaville potilaille: astma, diabetes, päihdeongelmat, reumasairaudet, sydänsairaudet ja verenpainetauti. Terveyspalvelut — Lääkärien ja hoitajien vastaanottopalvelut — Siilinjärven terveyskeskus. Oireita ovat kuume, yskä, hengitysvaikeus, lihaskivut, väsymys ja päänsärky. Puhelinneuvonnan lisäksi neuvontaa on mahdollista saada myös tekstiviestillä numerossa 050 902 0163. Käynti laboratorioon, röntgeniin, poliklinikoille ja osastoille tapahtuu pääsisäänkäynnin kautta A-ovi, kanttiinin vieressä.

Next

Fysioterapia

Siilinjärven terveyskeskus päivystys

Myös neuvontapuhelimesta saatava yleisneuvonta perustuu Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen verkkosivujen tietoihin. Potilaitten hoidosta vastaavat sairaanhoitajan ja lääkärin muodostamat työparit. Lisäksi sairaanhoitopiirit ovat järjestäneet osalle erikoisaloja erillisiä erikoissairaanhoidon päivystyspisteitä, jonne hakeudutaan hoitoon lääkärin lähetteellä. Arvion perusteella asiakas ohjautuu yksilö- tai ryhmäterapiaan. Niissä asioissa tulee olla yhteydessä omaan terveysasemaan tai työterveyshuoltoon.

Next

Vastaanotot ja päivystys

Siilinjärven terveyskeskus päivystys

Minunko se pitäisi hänelle kertoa? Sanoin, ettei jos muuta, niin tulehduskipulääkereseptin. Kuntosalin omatoimiharjoittelu Kuntosalin omatoimisen käytön voi aloittaa jälkeen kuntosalin. Ensiapu Acutassa hoidetaan äkillisesti sairastuneet ja loukkaantuneet, jotka tarvitsevat välitöntä hoitoa. Jättämällä nimenne, puhelinnumeronne ja asianne automaattiin, teihin otetaan yhteyttä saman päivän aikana. Kun on kyse tapaturmasta, lapsi viedään ensiapu Acutaan.

Next

Siilinjärvi PÄIVYSTYS

Siilinjärven terveyskeskus päivystys

Yleisvoinnin huonontuessa, pitkittyneessä tilanteessa ja muissa kiireellisissä tapauksissa tulee olla puhelimitse yhteydessä omaan terveyskeskukseen numerot alla tai asiakaspalveluun p. Koronavirustartunnan saamisen riski on kohonnut koko Euroopassa ja muualla maailmassa. Kiireellisen hoidon yksikön lääkärien ja sairaanhoitajien vastaanotot toimivat arkisin ajanvarauksella. Soittopyyntösi tallentuu sen jälkeen, kun olet kuunnellut viestin loppuun asti. Apuvälinelainaukset ja palautukset ainoastaan kiireellisissä tapauksissa ja ensin yhteys apuvälinelainaamoon p.

Next

Vuodeosasto

Siilinjärven terveyskeskus päivystys

Kun vaivasta ei ole välitöntä vaaraa, useimmat kunnat ohjaavat ottamaan yhteyttä terveysasemaan sen aukioloaikana. Kiireettömissä tapauksissa vastaanotolle tullaan ajanvarauksen kautta, äkillisesti sairastuessa myös ilman ajanvarausta. Tietojen oikeellisuutta ei kuitenkaan voida taata, joten tarkista ajantasaiset tiedot palveluntarjoajan sivustolta tai puhelimitse. Ajanvarauksen peruutus Voit peruttaa vastaanottoajan soittamalla ajanvarausnumeroon 02 588 2600 tai internetin kautta ajanvarauksen tai kautta. Mahdollisista muutoksissa tilanteessa tiedotetaan ajanvaranneille asiakkaille suoraan ja muutoksista yleisesti myös verkkosivujen kautta. Virhe on tiedossa ohjelman toimittajalla, ja siihen on tulossa korjaus kevään aikana.

Next