Sinsen tennisklubb. Sinsen Tennisklubb, Sinsenveien 34, Oslo (2020)

Sinsen hageby

Sinsen tennisklubb

Aktuelt Årsmøtet, 2020 — oppdatert informasjon vedrøende koronautbruddet Som et forebyggende tiltak i forbindelse med koronautbruddet er årsmøtet 25. Under ligger lenker til de forskjellige trekningene. Vil det bli de 4 seedede som vil gjøre opp om finaleplassene? Konsert med Di Derre, lørdag 10. Historie Klubben ble opprinnelig stiftet som Ila Idrettsforening 2. Kort innføring om problemstillingen 2.

Next

Sinsen Tennisklubb, Sinsenveien 34, Oslo (2020)

Sinsen tennisklubb

Oppryddingen blir etterfulgt av pizza og brus i hagen. Ta kontakt med oss for gratis registrering. Mastersport har flere aktive utøvere og svært ivrige mosjonister som alle kommer med tilbakemeldinger for at butikken skal velge gode og riktige produkter for deres kunder. Godkjenning av årsmøteinnkalling og dagsorden 2. Forslag til nye vedtekter for Sinsen Hagebys Vel.

Next

Nordic Tennis Kart

Sinsen tennisklubb

Blant annet står klubben bak noen av de største turneringene, ikke bare i Oslo, men i hele Norge. Revisorer og valgkomité rapporter direkte til årsmøte. Du kan følge turneringen her: Online Entry and tournament publication with the Tournament Planner of Visual Reality. Med nesten 800 medlemmer er det få klubber i Norge som er like populær som Nordstrand Tennisklubb. Klubben er en av de største og eldste i Norge.

Next

Priser

Sinsen tennisklubb

Med dette ønsker vi også gjøre det enkelt for alle med interesse for tennis å finne frem til tennistilbud der de er. Vi ønsker også at det skal være enkelt for deg som er tennisinteressert å finne frem til disse. Så forskjellige idretter som alpint, fotball, langrenn, orientering og tennis er dekket under foreningens paraply. Direkte kontakt er e-post eller tlf. Styret foreslår den samme medlemskontingent som i fjor, kr. Chile stilte med verdensmesteren individuelt i 75+ klassen for to år siden, Jaime Pinto-Bravo, på førsteplass, men Chile ble ikke seedet. To andre viktige saker er beboerparkering og «Handlingsplan mot forsøpling og forslumming av hagebyen».

Next

Sinsen Tennisklubb

Sinsen tennisklubb

Men man får altså ikke booket. En maksimalt uheldig trekning for oss. Men spørs om han gidder å komme til Sinsen for å spille 3. Finn utstyret til tennistoppene på mastersport. Kart-funksjonen er vår måte å promotere det flotte arbeidet tennisklubbene og trenere gjør hver dag. For å gå så langt må han derimot først slå 2 gode spillere. Plan for Sinsenjordet og hagebyen.

Next

Nordic Tennis Kart

Sinsen tennisklubb

Våre gjestemedlemmer Ove Lende Holmen , Knut Eirik Bartnes Holnen og Arne Nygaard Nordberg er også med og stiller i favorittskiktet i respektive klasser. Som vi har hørt, har et klimaforlik i Stortinget fastsatt at bruk av fossil olje i husholdninger vil bli forbudt i 2020. I 1925 ble klubben kretsmester i fotball i Oslos klasse D. Og hvorfor ikke bruke en velkomstbonus til å komme i gang. Dersom det er medlemmer i vellet som ønsker å legge frem egen sak til årsmøtet kan disse sende skriftlig forslag til senest innen 28.

Next

EN AV NORGES STØRSTE PÅ TENNIS

Sinsen tennisklubb

Utfasing av parafin- eller oljekamin Mange boliger i Sinsen Hagebys Vel har fortsatt oppvarming ved hjelp av ildsted der det fyres med fossil fyringsolje eller parafin. Alt dette er foreløpig helt åpent — prosessen er nettopp satt i gang. Innkommende saker og fokusområder i 2019 5. Hvis du har andre tips til utendørsaktiviteter i nærområdet så del de gjerne her. Last ned vår brosjyre med praktisk informasjon rundt Grefsen tennis på høyre siden. Dette har medført bekymring blant mange om at det planlegges store endringer på Sinsenjordet.

Next

Nordic Tennis Kart

Sinsen tennisklubb

Styret foreslår den samme medlemskontingent som i fjor, kr. Jantzen, Jesper Clausen, Hans Henrik Wengel H70 Frans Nørby, Jørn Harder, Niels Emery Lagkapten: Pia Sinikka o. Ofte spiser vi middag sammen etterpå, enten ute eller lager mat sammen. Pinto-Bravo ga fra seg til sammen fire! Vi har funnet noen steder hvor god førstegangsinformasjon kan innhentes: Vedtekter Vedtekter for Sinsen Hagebys Vel Ikrafttreden 3. Hvis dere betaler medlemskap samtidig skriver dere det også.

Next