Sirkus finlandia oulu 2020. Arki yhtä sirkusta

Faktoja Sirkus Finlandiasta

Sirkus finlandia oulu 2020

Sylivauvasta sirkuksessa varttunut Sirkus Finlandian omistajaperheen Heidi Jernström, 32, on sirkuksessa kotonaan. Siellä täällä vastaan kävelee koira - lähes jokaisessa vaunussa on lemmikki, kani, kissa, koira tai hamsteri - ja vierasta tervehditään ystävällisen rennoin hännänheilautuksin. Kun käyttämämme kentät pienenevät koko ajan, on tallitelttoja yhä vaikeampi saada niille mahtumaan. Sir­kus Fin­lan­dia saa­puu Ou­luun Yli­maan ken­täl­le per­jan­tai­na 26. Mikä sai sinut tekemään tällaisen ohjelmistovalinnan? Ohjelmiston suunnitteluun vaikuttavat vuosittain niin monet tekijät ja elämme vuosi kerrallaan. Moni heistä on solminut kanssanne ensimmäisen pidemmän esiintymisopimuksensa. Exclusive Performances We also arrange exclusive performances within the framework of our tour schedule.

Next

Näytökset

Sirkus finlandia oulu 2020

To obtain a quote, please fill in the attached form. He esiin­tyi­vät meil­lä edel­li­sen ker­ran lä­hes 10 vuot­ta sit­ten. Selitys on siinä, että fyysisesti raskaita niin sanotusti miesvoimaa edellyttäviä ulkotöitä teltan pystyttämisineen ja purkamisineen on riittämiin. Soolonumeroiden lisäksi he esittävät ryhmänumeron, joka on nimeltään korealainen kehto. Vuo­den 2019 kier­tu­een oh­jel­ma on pa­ri­tun­ti­nen ja kan­sain­vä­li­nen.

Next

Faktoja Sirkus Finlandiasta

Sirkus finlandia oulu 2020

Haastattelin Sirkus Finlandian tirehtööriä Calle Jernström Junioria kaksi viikkoa ennen ensi-iltaa. Työpaikan tarjoaminen Suomessa kouluttautuneille nuorille artisteille on kansallissirkukseltamme merkittävä teko. The European Disability Card is also accepted. You can book the entire performance or only a part of the grandstand. For more details about our popular corporate packages, call +358 50 344 7244 or send email to myynti sirkusfinlandia. Saim­me mu­kaan täl­le vuo­del­le myös ny­ky­ai­kais­ta sir­kus­tai­det­ta edus­ta­van pop­ping-tans­si­jan, yh­dys­val­ta­lai­sen Ro­bert Mu­rai­nen eli Mr.

Next

Faktoja Sirkus Finlandiasta

Sirkus finlandia oulu 2020

Idea esityksen tekemisestä parhaiden suomalaisten taiteilijoiden voimin syntyi jo 10—15 vuotta sitten, mutta sen toteuttaminen ei osoittautunut helpoksi. Valkovenäläisen miehensä Pavel Shershunin kanssa hän puhuu venäjää, ja osaa suomen lisäksi englannin, saksan, ruotsin, espanjan, bulgarian, puolan sekä auttavasti italian ja ranskan. Suo­ma­lais­ta vä­riä tuo tai­ku­ri, klov­ni ja ou­lu­lais­läh­töi­nen vat­sas­ta­pu­hu­ja Se­bas­ti­an, joka juon­taa esi­tyk­sen. Esiin­ty­jät ovat Yh­dys­val­lois­ta, Eng­lan­nis­ta, Ir­lan­nis­ta, Sveit­sis­tä, Ruot­sis­ta, Uk­rai­nas­ta, Ve­nä­jäl­tä ja Kii­nas­ta. The discount applies to family members as well.

Next

Arki yhtä sirkusta

Sirkus finlandia oulu 2020

Mutta nytkin esityksessä toki nähdään eläimiä — lintuja ja hevonen. Kuva: Jukka Nuutinen Keväinen auringonpaiste on lähettänyt sirkukset telttoineen taas matkaan. Löytyykö Suomestakin riittävän korkeatasoisia esiintyjiä? Sirkuselämä ei ole pelkkää glamouria, muttei myöskään erityisen raskasta - sellaiselle, joka tässä elämäntavassa viihtyy. Nyt meillä on joukko esiintyjiä, jotka soolonumeroiden lisäksi pystyvät myös työskentelemään yhdessä ja tekemään näyttävän ryhmänumeron. Tickets for all performances are available from Ticketmaster. Tietysti siinä on omat riskinsä, jos esiintymiskokemusta ei vielä ole kertynyt paljon ja esiintyjät ovat vasta syttymässä tähdiksi. Tämä on luonnollinen seuraus siitä.

Next

Finland Festivals

Sirkus finlandia oulu 2020

Eläimet ovat myös kustannuskysymys, ja tänä vuonna annoimme tilaa artisteille. Ky­sees­sä on Sir­kus Fin­lan­di­an 43. Lapsen kanssa huoneen siivouksesta ja nukkumaan menosta. Fan­tas­ti­cin, jos­sa on ri­paus van­han ajan ku­mi­mies­tä­kin. Tuleeko esitys olemaan perinteistä vai uudempaa sirkusta? Hevosia meillä on aina ollut, tai ehkä yksi vuosi oli sellainen ettei maneesilla nähty hevosia. Kaksi sirkusta aloitti kiertueensa kinoksia uhmaten jo maaliskuussa: lähti kiertueelle Kalajoelta ja esiintyy jo pääkaupunkiseudulla.

Next

Näytökset

Sirkus finlandia oulu 2020

Tämä voi olla heille myös ponnahduslauta kansainvälisiin sirkuksiin. The ticket can be purchased by presenting an assistant card or a similar certificate. Viikolla, jolla ei ole muuttoja, on vapaa-aikaa kosolti enemmän. Potkuja Karjaan ensi-iltaan ja turvallista matkaa kohti Suomen suvea! Mutta on tärkeää, että nuoret kotimaiset taiteilijat saavat kokemusta. Corporate ticket pricing depends on the seats selected and the number of tickets ordered.

Next