Skistar sälen boende. Boende i Sälen

hotell i Sälen, Sverige

Skistar sälen boende

Gustavbacken, med snögubben på toppen, är Sveriges mest åkta backe. Mitt i backen kan både stora och små ta en sväng genom Valletorget och kasta sig in i äventyr och bus med snögubbarna och snögummorna. Lindvallen har Europas största sammanhängande barnområde Skidåkning Lindvallen är uppbyggt kring tre centrala torg som ligger längs fjället, där skidbackar av olika slag avlöser varandra. I Hundfjället ligger också det populära äventyrsområdet Trollskogen med över 450 troll och figurer. Faciliteter i närheten: Toaletter, café, värmestuga, våffelstuga, grillplats. Kan man fresta med rykande varm gulaschsoppa i Topprestaurang Snögubben? Trollskogen I Trollskogen som ligger uppe i skidområdet och enklast nås via knappliftar har träd, trätroll och allehanda figurer fått liv genom ljud och ljus. Här finns både knapplift och rullband och gröna, enkla skidbackar.

Next

Hitta boende i Sälen Kläppen för vandring eller skidåkning

Skistar sälen boende

Skid- och Badbussen tar dig smidigt mellan boendet och skidbackarna eller badet. Hos oss får du njuta av matupplevelser, sköna sängar, frisk luft, sprakande brasa och tid att bara vara. Mellan nordpolen och Experiumtorget finns Europas största sammanhängande barnområde med knappliftar, som är perfekt för barnen. Skidsäsongen startar i november med Ski Open och sedan är det full rulle ända fram tills våren kommer. Därifrån löper skidbackar i alla svårighetsgrader. I Hundfjället trivs familjer med mindre barn tack vare många backar i flera väderstreck och av varierad svårighetsgrad.

Next

hotell i Sälen, Sverige

Skistar sälen boende

Här hittar du sena avbokningar och det bästa erbjudandet för din skidsemester i alla skidområden i Sälen. Hyr du och familjen en stuga i Lindvallen, så kan ni välja på ett liftnära eller naturnära läge för ert boende. The winter sports area is situated between the elevations of 579 and 887 m. Vid Experiumtorget har du nära till allt. Barnen har det skojigt i Sälen och därför gillar alla barn resemålet. I Sälen hittar du också snow parks, barnpassning och flaggskeppsbutiken SkiStarshop Concept Store.

Next

Gammelgården Sälens mest stämningsfulla hotell

Skistar sälen boende

Sälenfjällen är norra Europas största alpina skidområde och vare sig du är nybörjare eller svartpistfantast, telemarkare eller längdåkare så har skidorten något för alla. Längdskidåkning I själva Lindvallen och ute på Gubbmyren finner du fina längdspår för den som vill kombinera sin skidresa med motion i längdspåren eller träna inför Vasaloppen. Dessutom finns flera trivsamma längdskidspår på sammanlagt 42 km. Kläppen är idealisk för hela familjen eftersom ni här bjuds på varierad skidåkning för både stora och små. Att hyra en stuga i Sälen, är ju verkligen det perfekta valet för en skidsemester! Barnområden i Lindvallen Sydpolen Sydpolen ligger vid Söderåsen Express tidigare Express 303. Här finns också äventyrsområdet Trollskogen och det stora nybörjarområdet Trollbäckstorget. Välj mellan lyxigt lodgeboende, välutrustade lägenheter och gemytliga stugor.

Next

Lindvallen, Sälen

Skistar sälen boende

Hundfjället Populärt bland familjer med yngre barn tack vare äventyrsområdet Trollskogen och det stora nybörjarområdet Trollbäcken. Allt för att din skidresa och semester i Sälen ska bli den bästa fjällsemestern! Om Kläppen Kläppen Ski Resort är en privatägd skidanläggning i Sälen. Du kan också ringa oss på 054 10 24 00 för personlig service och hjälp med att boka! I Tandådalen ligger också en av våra största snow parks och skidsystemet är sammankopplat med Hundfjället. Sälen is particularly popular with families and beginners. En skidsemester i Sälen passar hela familjen.

Next

hotell i Sälen, Sverige

Skistar sälen boende

Men det är inte bara den kompletta skidåkningen som är anledningen till att alltifrån nybörjare till proffs älskar att komma till Stöten i Sälen. Under stolliften East Express tidigare E8:an hittar du Hundfjällets pulkabacke. Här finns även finare krogar, enklare kafeér, populära barer och en mycket omtyckt nattklubb. Eftersom anläggningen är inbäddad i skog, skyddas den från vind och snön låts ligga kvar länge i pisterna. Skidsystemet är välplanerat med 57 backar och 48 liftar som sträcker sig från Lindvallen till Högfjället. Faciliteter i närheten: Toaletter, café, värmestuga, grillplats, restaurang, lekplats, SkiStarshop, skidskola.

Next

Boka skidresa / skidsemester till Lindvallen i Sälen

Skistar sälen boende

Experium Lindvallen är ett äventyrsbad där du kan surfa på fartfyllda vågor, se på upplevelsebio, få spabehandlingar, dansa och äta mat från jordens alla hörn. Högfjället Minsta resmålet i Sälen med en naturskön belägenhet högst upp på fjället. Flera av våra byggnader härstammar från 1600-talet, vilket skapar ett boende med mysig atmosfär som måste upplevas. Här finns även pulkabacke, barnpassning och lekplats. Här finns lägenheter och stugor som är väl anpassade för barnfamiljer och mindre hotellrum för den som föredrar att bo enkelt med skidbacken utanför dörren.

Next