Smulpaj blåbär. Smulpaj med blåbär

Blåbärspaj

Smulpaj blåbär

Då riven kokos är torkad kommer kokossmaken fram mer om den blötläggs. Smöra en pajform med 24-26 centimeter i diameter. Receptet nedan är ett sätt att få till en lyckad glutenfri smulpaj med blåbär, men det finns flera sätt att baka smulpaj utan gluten, mjölk eller vitt socker. Att använda just blåbär är bra då det är lätt att få tag på för oss svenskar. Vispa lite grädde eller gör en vaniljsås att servera till pajen.

Next

Blåbärspaj

Smulpaj blåbär

Dela smöret eller margarinet i tärningar och finfördela det med fingrarna i mjöl- och sockerblandningen tills det bildar en grynig deg. . I stället för smör kan du så klart använda margarin om du vill vilket jag inte är någon förespråkare av eller t. Grädda pajen gyllene i mitten av ugnen i cirka 25 minuter. Lägg i blåbären och sockra lite lätt.

Next

Smulpaj med blåbär & råsocker

Smulpaj blåbär

Till helgfika på sommaren så föredrar jag ändå detta recept som blir minst lika gott som smulpaj gjort på vetemjöl! Inte konstigt att den är populär! Baka din egen så räcker det till alla gäster. Smulpaj går snabbt att slänga ihop och brukar uppskattas av gästerna. Annars är det kokosolja som är den bästa ersättningen för smör. Lägg i frukt eller bär och sockra lite lätt. En saftig och kryddig kaka som räcker till riktigt många, sötsugna fikagäster.

Next

Smulpaj med frysta bär

Smulpaj blåbär

Vaniljglass är heller aldrig fel — särskilt gott när pajen fortfarande är lite ljummen. Du kan även göra egen glass i glassmaskin med kokosmjöl istället för grädde och servera till. Servera gärna med vaniljsås eller vispad grädde. Hemgjord pasta är riktigt gott och inte svårt att lyckas med. Grädda pajen längst ner i ugnen i 25—30 min. Gör i största formen och packa lunchlådor om det blir något över.

Next

Blåbärspaj

Smulpaj blåbär

Oavsett anledning är det alltid lika lätt att slänga ihop en smulpaj. Ersätt agave med 0,5 dl Stevia strö, björksocker eller Sukrin. Prova eller en god variant på Gör klassisk eller ställ pastarullarna på höjden som En riktigt krämigt god är annars en favorit som värmer och mättar många! Smulpaj - baka med frukt och bär Har du fått oväntat besök och ska bjuda på en spontan middag? Smulpajen innehåller inte så många ingredienser och den är lätt att slänga ihop om du får oväntat besök eller bara är väldigt sugen på smulpaj med blåbär i. Grundrecept Med det här grundreceptet kan du variera din smulpaj i det oändliga! Eller är du bara så där vansinnigt sugen på efterrätt en mysig hemmakväll? Nyp ihop alla ingredienserna med fingrarna till en smulig deg. Med blåbär i blir det sällan misslyckat. En bärpaj med smuldeg är bland det godaste som finns! Smöra en pajform, 24—26 cm i diameter. Färdig färsk pasta från butiken är räddaren i nöden.

Next

Smulpaj med frysta bär

Smulpaj blåbär

Dessutom har vi särhållit den från andra spannmål hela vägen från utsäde till skörd, så att den når upp till de tuffa kraven på max 20 ppm milligram per kilo färdig produkt som en glutenfri märkning kräver. Undvik vattniga bär genom att blanda dem med ett par matskedar potatismjöl. En blåbärspaj smakar alltid lika bra! Rör ihop blåbär, potatismjöl och socker i en skål. Du kan antingen plocka bären själv, eller köpa dem i affären. Dela smöret eller margarinet i tärningar och finfördela det i mjölblandningen tills det bildar en smulig deg.

Next

Hallonpaj med smuldeg

Smulpaj blåbär

Det tar bara en halvtimme att få en rykande färsk hembakad på bordet. Ett trevligt sätt att servera efterrätten på. Till våra favoritrecept hör och — båda har den rätta mixen av sött, citrus och kryddor! Blåbären kan bytas ut mot rabarber, hallon, jordgubbar eller andra valfria bär. Har du dessutom en pastamaskin blir resultatet proffsigt. Snart hittar du din egen favorit! Blåbär innehåller väldigt mycket antioxidanter, något som kan skydda oss mot sjukdomar. Men till vardags kan det vara snålt med tiden och då får färdigköpta lasagneplattor duga.

Next